Tükendim artık fikir lütfen :(

Basarini takdir ettim gercektenDaha güzel seylerde basarirsin kendine güven!

Sizin kendinize ait şifreniz yok mu? Ekonomik özgürlüğünüz varken böylesi bir aileye muhtaç değilsiniz

Aslında çok şükür ki okudum buna bile şükrediyorum daha böyleyken bu haldeysem okumamış olsaydım napardım ben annemle konuştum istemediğimi söyledim Bulunduğum şehri. Hayr dedi önce burayı yazacaksın. Ne desem boş yani konuştum olmadı artık zorla bişeyin olmayacağımı görsünler değiştirim artık. Babam da hayret diyor insan nasıl ailesinden başka yeri ister

Basarini takdir ettim gercektenDaha güzel seylerde basarirsin kendine güven!

Teşekkürler güzel Sözleriniz için Başarı anlamında güven oluyor da. Bazı konular da dış faktörlerden etkileniyor. kendine güvenen kararlı biri olmak gibi mesela. O da olur İnşşalah

Teşekkürler güzel Sözleriniz için Başarı anlamında güven oluyor da. Bazı konular da dış faktörlerden etkileniyor. kendine güvenen kararlı biri olmak gibi mesela. O da olur İnşşalah

Benim ailemde seninki kadar olmasada baya baskicidir.. O yüzden az cok o güven sorununu anliyorum. Bende de kabul etmiyorlar aileden uzak kalmayi mesela. Hatta benimkiler damardan girip ''biz zaten kotu anne babayiz'' tarzi laflar ediyorlar. Halbuki tek amacim kendi basima ayakta durabilmek. Kendi kararlarimi kendim verebilmek. Verdigim kararlarsa saygi görmek. Hep onlara bi muhtacligimiz olsun istiyorlar heralde.

Sorunlarını okumaya başlamadan önce şehir dışında okusan ailenin yanında olmayı isteyebilirsin maddi sorunlar yüzünden derdim. Ama yazdıklarını okuyunca Kendini kurtar diyesim oldu. Kazanmışsın, çalışmaya başlayacasın.. Maaşın az, yetmese bile sorunlarından uzak olursun.

Aile kötü davrandikca çocukların takdir edilme onları mutlu etme isteği artıyor.
Bunu yapmayın. Mutlu edemeyeceksiniz ve takdir gormeyeceksiniz. Her istediklerini yapsanız da herseyden vazgeçseniz de. Tabiki böyle olacaktı diyip gececekler. Kızımız bizim için isteklerini kenara bıraktı falan demeyecekler. Ben çok denedim. Artık bu sefer tatmin olur bu sefer anlar diyerek hep adım attım. Sonuç hüsran. Tam tersi ablam istediklerinden vazgecmedi. Sonuç aynı noktadayiz babam için.

Kesinlikle aynı Düşünceler bende de var kendi kararlarım , kendi kararıma Saygı görmek , ben tek başıma neler yapabilirim. Bulunduğum Şehri sevmiyorum o da bir etken. Annesi babası işe oturup herşeyi paylaşan çocuklarının fikirlerini önemseyen ailelere imreniyorum. Biz de öyle olabilseydik şu an bı fikirlerimi onlarla paylaşıyor olurdum. Ama napalım şükür diyeyim. Bu durumda da düzelir inş

Aile içinde ezilmiş olmani kenara at. Bu babanın hatası. Senin değil. Sen sana verdiklerini yaşadın. O gün için elinden geldiği kadarını yaşadın. Dünya senin ailen değil senin etrafında dönmüyor. Yoluna bak. Her tanisacagin kişi başka bir hayat. Geçmişini sırtında taşıma. Orta yol yoksa tek yol var o da seninki..

Okurken çalıştım zaten paramı kendime harcadım. Ama ben birazcık huzur istiyorum. Hakaretsiz aptal gerizekalı lafı duymak istemiyorum. Erkek arkadaşım olduğunu öğrenince sadece canım ben dışardayım mesajını görüp erkek arkadaşım var deyip Abi'min dayak atıp kaşımı patlatmasını, gözüm mor bi şekilde insan içine çıkmak istemiyorum.
Okul Arkadaşımın akşam saat 11 de sınav ertelrndi i diye mesaj atınca Kalkıp çocuğu vurmak için aramasın telefonumu paramparça edip beni de vurup mezuniyet gecemi zehir etmesin. Babamla bu özel günümde fotoğraflarda sarılmadan suratsız çıkmak istmiyorym. Dışarı çıkınca habire aranmak istemiyorum Arkadaşlarımın yanında sürekli ben kalkıcam deyip saate bakmak istemyorm.

nedense bana tahrik etmek icin acilmis bi konu gibi geldi.. yaniliyor da olabilirim; bilemiyorum..

Çok güzel elinize sağlık özellikle son söz benim benim sözüm olacak bunu düşünücem her kararsız kaldığım da.Geçmişimide sırtımda taşıdım hep bırakıp atmayı çok istiyorum. Kendimi tanımak kararlarımı almak istiyorum artık..

Sana kötü örnek olmak istemem de o kpss tercih listesi internet üzerinden tercih edilip gönderiliyor ya, sonradan o tercihleri düzenleyebiliyorsun.. Gitsen de sen yapabilecek birine benziyorsun.. O yüzden kendi hayatının kararalarını kendin alıp yapabilirsin inşallah. Allah yardım etsin.

Çok teşekkür ederim.. Hayırlısıyla öyle yapıcam. Aile candır ciğerdir uzaktayken de öyle olacak . Sadece biraz nefes almak istiyorum saygı görmek insan gibi gururum kırılmadan..

Ne desen haklısın. MB1'in dediği gibi tercihlerini sonradan değiştirebileceksen bu şekilde yap ve istediğin yere atan. Fazla baskı isyan getirir diye boşuna dememişler.

Kesinlikle mi fark yok.Evet ben herşeyden ödün verdim. Kapanmayı bile onlar beni kabullenir başka çarem yok sonunda kapatacaklar mantığıyla oldu.15 yaşında annem geldi babam başını kapatsın giyinsin vesikalık çektirmeye gidecez demiş. Kalktım giydim bişey demedim. Daha sonra bş hfta çıkmadım yataktan psikyatriye görürdüler beni. Çok düşünceliler sağolsunlar... Dr da babana söz vermişsin dedi ben 15 yaşındayım ne sözü vermişim babama bu yaştan önce.. Benimle çarşıya Çıkmayan hadi ablan sen ben Dışarıya çıkalım dedi bi alaka. Hamburger yemeye götürmüştü ilk kapalı dışarı çıktığımda. Ama bi kaç ay sonra aptal salak kızları oldum. Üniv de gösterimiz vardı herkes mini giymişti. Konsept siyahtı. Ben simsiyah Kıyafet gitmiştim. Tunik pantolon giydim. Bi de siyah topuklu giymek istedim nasıl babet giyeyim çok uzun da değilim. Evde aynada bakıyordum. Babam gördü bunu mı giyeceksin dedi o**ular gibi dedi. Oturdum yorganın altında Ağladım. Ben bunları unutamıyorum işte

K. Bakma Gece gece bayağı uzattım ne bilim içimdekileri dökmek istedim

Ben ne mini giymek istiyorum ne aşırı Rahatlık ne de disko bar .. Sadece normal bi yaşam o kadar Uçuk bişey değil çok değil.

Son dakka tercihlerini degistir eger sehir disina ataman olursa da cek git boyle omur mu gecer yarin birgun is yerine iliskilerine evliligine de karisip yonetmeye caliscaklar isin olup ayaklarinin ustunde durdugun an git sadece cesarete ihtiyacin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…