• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükendim artık

sn7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
183
7
68
İzmir
Eşimle önceleri sadece annesi yüzünden kavga ederdik.. Şimdi herşeyden kavga eder olduk... Hiçbir zaman haksızlığını kabul etmz, özür dilemez... Bana karşı hiç ilgili değil, sarılmaz öpmez sevgi göstermez.. Ben istemeden cinsellik istemez çoğu zaman.. Daha 2 yıllık evliyiz iki arkadaş gibi takılırız evde. Çocuğumuz var ufak.. Hep evdedir, gece gündüz bensiz bir yere gitmez, aldatmadığına eminim...

Eve alışveriş yapmalarından, beni ve çocuğu bir yere götürmesine, beni işe bırakmasına laf eder. Her işine ben koşuyorum uşağın mıyım gibisindn.. Çok kıskançlık yapar onu giyme bunu yapma.. Arkadaşlarımla görüsmek istediğimde bensiz mi gidiceksin der, çağırdığımda ben senin çalışanın mıyım seni her yere ben mi taşıycam der..

En son bir tartışmamızda küt diye bacağıma yumruk attı.. Şimdi söylesem yapmadım der..

Bunun gibi bir sürü şey.. Konuşmuyorum kendini haklı görüyor.. Özür dilemiyor.. Çok sinirli.. Resmen 2 karakterli.. İyiyken melek ama sinirliykeen gözü dönüyor..

Çok mutsuzum artık... Ondan başka hiçbirşeyi düşünmedim, kırılmasın üzülmesin diye en ince noktasına kdr düşündüm... Ama ne yapsam yaranamıyorum.. Evlilikten tiksindim, soğudum, bunaldım.. Ne yapıcam ben...

canımya erkekler çok zor varlıklar,,,onları anlamak çok zor degişkenler.....hep suyuna git derler niye hep biz gidiyoruz onuda anlamam,belki işle ilgili sorunları vardır gözü dışarda degilse sıkma canını düzelir..

Canını sıkma bu cinsten sadece sende yok.Bir numunelikte bende var.Flört ederken hergün 2 kere arayan eşim evlendikten sonra bir kere bile aramaz oldu.İlgi yok,sevgi yok varsa da içinde yaşar belki.Bilemiyorum ,anlamıyorum eşimi.Yapılacak şey belli ,ya bu deveyi güdücez ,ya bu diyardan gidicez.Çünkü değişmeye elverişli değiller anca kadını üzmeye programlanmış gibiler.Biz ancak derdimizi burada yazarak dile getiriyoruz keşke bunları kendileriyle konuşabilsek de çözüm bulsak ,mutlu olsak.Ben eşimle konuşamıyorum çünkü hep çevrimdışı kendisi,lafı ağzıma tıkar ,konuşturmaz beni,böyle oluncada içime atarım sinir olurum.Ne diyeyim ki Allah bizlere yardım etsin,bol sabır versin.

bazı erkekler vardır kütük gelmiş kütük gidecek yontmaya kalksanız bile yontulmazlar çok iyi bilirim bende de vardı bir tane neler neler yapmadım ki ufacık bir değişiklik olmadı adam da yaa, aslında neyin ne oldugunun çok iyi farkındalar fakat uygulama yok onlarda bizlerde içimize ata ata sinir hastası olup çıkıyoruz işte.. arkdaşında dedeği gibi böyle erkekleri ya güdeceksin yada hayatından tamamen çıkaracaksın.. konuş değişir falan filan gibi sıradan laflar demeyecegim çünki değişmiyolar tecrübeyle sabittir. ( bir ihtimal belki senin eşin değişir bilemiyorum ) haaa ben ne mi yaptım o deveyi güdemedim ama bu diyardanda gitmedim onu gönderdim ben evimde bebeklerimle şuan gayet rahat, mutlu, huzurlu bir yaşam sürüyorum.. inş. eşinde senin gayretlerinle düzelirde mutluluğu yakalarsın... yoksa bu hayat mutsuz hiç çekilmiyorrr

bazı erkekler vardır kütük gelmiş kütük gidecek yontmaya kalksanız bile yontulmazlar çok iyi bilirim bende de vardı bir tane neler neler yapmadım ki ufacık bir değişiklik olmadı adam da yaa, aslında neyin ne oldugunun çok iyi farkındalar fakat uygulama yok onlarda bizlerde içimize ata ata sinir hastası olup çıkıyoruz işte.. arkdaşında dedeği gibi böyle erkekleri ya güdeceksin yada hayatından tamamen çıkaracaksın.. konuş değişir falan filan gibi sıradan laflar demeyecegim çünki değişmiyolar tecrübeyle sabittir. ( bir ihtimal belki senin eşin değişir bilemiyorum ) haaa ben ne mi yaptım o deveyi güdemedim ama bu diyardanda gitmedim onu gönderdim ben evimde bebeklerimle şuan gayet rahat, mutlu, huzurlu bir yaşam sürüyorum.. inş. eşinde senin gayretlerinle düzelirde mutluluğu yakalarsın... yoksa bu hayat mutsuz hiç çekilmiyorrr

O kadar acı ki her seferinde aa düzeldi sanırım diyip bir daha başa dönmek... Ben anlamıyorum ya nasıl bir insan bu.. Düşünün ya çocuğu sabah anneme beraber götürüyoruz annem bakıyo diye, akşam beraber alıyoruz. Bazı günler çalışmadığı için benim ilçe dışında işim olduğunda benle geliyor, ben demesem de geliyor, çağırmasam vay be yalnız mı gidiceksin diyor.. Ama en ufak kavgada sana koca değil yanına çalışmaya adam lazımmış diyiveriyor... Benim işlerimi halletse gam yemiycem..

Naapsam bilemedim.. en son kendine bir ilaç yazdırmaya gidicekti, dedim ki bana da şu ilacı yazdırırmısın, hemen başladı banane git kendin yazdır, her işini ben mi yapıcam.. Ya anlamadığım zaten gidicekken söylememde ne gibi bir yanlışlık var..

çok mutsuzum.. Bebeğim çok ufak.. onu da çok seviyo eşim.. Ayırmak da istemiyorum ikisini.. ama katlanmak çok zorlaştı...

yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna denmemiş..erkeklerin çoğu evliliğe evet dedikten sonra sanki eveti bir daha kullanmamaları gerektiğini düşünerek,eşlerine karşı hayırı hayatlarına empoze ediyorlar..odun ne kadar odun olrsa olsun yontulur..buda biz kadınların biraz özverisiyle oluyor..siz sevginizi sakınmayın,o göstermese,karşılık vermese dahi..bazıları varki odun demek oduna hakaret olur..Allah onları ıslah etsin...inşallah en kısa zamanda aranızdaki problemler çözülür..

incelikle Allah sabır versin sizi çok iyi anlıyorum ama, emin olun eşinizden daha beter daha kötü erkekler var.. boşanmak ise çözüm değil bunu boşanan bir kadın olarak yazıyorum.. bazı durumlarda şart ama, çocuğunuz varken biraz daha bu çileye tahammül edin derim.. erkekler böyle artık onlar değiştirmek veya anlamalarını beklemek hata.. ne kadar konuşsan da, anlatsan da anlamaz.. ya sabır diyeceksin devam edeceksin yapacak pek bir şey yok...

Eşimle önceleri sadece annesi yüzünden kavga ederdik.. Şimdi herşeyden kavga eder olduk... Hiçbir zaman haksızlığını kabul etmz, özür dilemez... Bana karşı hiç ilgili değil, sarılmaz öpmez sevgi göstermez.. Ben istemeden cinsellik istemez çoğu zaman.. Daha 2 yıllık evliyiz iki arkadaş gibi takılırız evde. Çocuğumuz var ufak.. Hep evdedir, gece gündüz bensiz bir yere gitmez, aldatmadığına eminim...

Eve alışveriş yapmalarından, beni ve çocuğu bir yere götürmesine, beni işe bırakmasına laf eder. Her işine ben koşuyorum uşağın mıyım gibisindn.. Çok kıskançlık yapar onu giyme bunu yapma.. Arkadaşlarımla görüsmek istediğimde bensiz mi gidiceksin der, çağırdığımda ben senin çalışanın mıyım seni her yere ben mi taşıycam der..

En son bir tartışmamızda küt diye bacağıma yumruk attı.. Şimdi söylesem yapmadım der..

Bunun gibi bir sürü şey.. Konuşmuyorum kendini haklı görüyor.. Özür dilemiyor.. Çok sinirli.. Resmen 2 karakterli.. İyiyken melek ama sinirliykeen gözü dönüyor..

Çok mutsuzum artık... Ondan başka hiçbirşeyi düşünmedim, kırılmasın üzülmesin diye en ince noktasına kdr düşündüm... Ama ne yapsam yaranamıyorum.. Evlilikten tiksindim, soğudum, bunaldım.. Ne yapıcam ben...

al bendende o kadar bendede var canım bu modelden birtane. valla ben sustum şimdi 2 gündür konuşmuyorum. telefon açtığımda bile napıyosun demiyorum söleyeceğimi direk söylüyorum. hemen kapatıyorum. akşamlarıda hemen yatıyorum. ilgilenmiyorum. böle meraktan çatlasamda sormuyorum hiçbişey bu sabah kalktım uzun bir mektup yazdım. ona 2 gündür öpmeden yatıyorum. öpmeden işe geliyorum. hiç sarılmadan yatıyorum. şimdiden çok özledim. illaki sorucak onu bekliyorum. bence sende sabah kalk o kalkmadan içindekileri anlatan onu kırmayacak bir mektup yaz. o kalkmadanda evden çık işine kendin git sonrada hiçbişey yapmadan bekle bakalım ne olacak

arkadaşım sana uşağınmıyım vs. dediğinde neden söylemiyosun sen kendin istiyosun diye, bak böyle bişey olmuştu bensizmi gideceksin bensizmi yapıcaksın vs. dedin bende o yüzden söylüyorum şimdi neden böyle konuştun de. bir de bacağına yumruk atmış, sorsam atmadım der diyosun onu anlamadım, yani sinirlenince ne yaptığını bilmiyomu, o derecemi? eğer böyleyse bence psikolojik rahatsızlığı olabilir, evlilikden umudu kesmeden önce bunun bi ortaya çıkması lazım bence.

bu arada mektup yazan arkadaşım sana gelecek cvbı çok merak ediyorum lütfen bizimle sonucu paylaşırmısın, yani işe yarayıp yaramadığını. çnk bende çok sıkıntılı bi dönem geçiriyorum kalbim o kadar kırıkki ama buna rağmen hiçbişey anlatmak konuşmak istemiyorum yani işe yaramıcanı düşünüyorum o kadar çok konuştum ki, ztn kalbim öylesine kırıkki.. bende o yüzden bütün hislerimi yazan bi mektup yazmayı düşünmüştüm sen yapmışsın sonucu ne olacak merak ediyorum.

Arkadaşlar her işini ben yapıyorum dedi ya ben de çocuğu alıp kendim götürdüm bu sabah anneme. Onu hiç uyandırmadan.. Aradı nerdesin niye uyandırmadın niye tek başına götürdün dedi.. Ben de sen uyu diye, seni rahatsız etmiyim diye, her işimi sana yaptırmıyım diye dedim.. O ikimizin çocuğu bir daha yapma bunu dedi bağırdı bir de. Ben de o zaman sen de yaptıklarını yapma dedim..

Önce yüzüme kapadı, sonra bir daha arayıp bağırdı çağırdı.

Son tahlilde 1 hafta 10 gün ayrı kalmaya denemeye karar verdik.. Eşyalarını alıp gitti anneciğine. Ben evimizde kalıcam..

Ben senle yapamıycam vs bir sürü şey söyledim, bunu mu istiyosun yani demek dışında, özür dilemek bir daha olmaz demek gibi hiçbirşey söylemedi. Yiğitliğe bok sürmedi, aldı eşyalarını gitti..

Çok yoruldum çook.. Ben baba evinde hiç böyle şeyler yaşamadım, bizim evde ses hiç bu kadar yükselmezdi, kimse kimseye bağırmaz küfür etmez bir şey fırlatmazdı... O yüzden yaşadıklarımı kaldıramadım. 2 gündür küsüz 3 kilo verdim. hasta olucam... Bebeğim var ona üzülüyorum...

Hiç kimse vazgeçilmez değil ya adam gibi durmayı öğrenicek ya da güle güle.. İnanın çok kötü durumdayım. Pts için psikiyatr dan randevu aldım, tek başıma kaldıramıycam yaşadıklarımı.. Resmen dert çekmek için evlenmişim, evliliğimizin 10. gününden beri böyle...

Yeterrr

al bendende o kadar bendede var canım bu modelden birtane. valla ben sustum şimdi 2 gündür konuşmuyorum. telefon açtığımda bile napıyosun demiyorum söleyeceğimi direk söylüyorum. hemen kapatıyorum. akşamlarıda hemen yatıyorum. ilgilenmiyorum. böle meraktan çatlasamda sormuyorum hiçbişey bu sabah kalktım uzun bir mektup yazdım. ona 2 gündür öpmeden yatıyorum. öpmeden işe geliyorum. hiç sarılmadan yatıyorum. şimdiden çok özledim. illaki sorucak onu bekliyorum. bence sende sabah kalk o kalkmadan içindekileri anlatan onu kırmayacak bir mektup yaz. o kalkmadanda evden çık işine kendin git sonrada hiçbişey yapmadan bekle bakalım ne olacak

Hepinize teşekkür ederim bu arada... Mektubu ben de denedim ama onun üstüne daha çok bağırdığını bilirim. Hep kendini haklı gören bir model bu. Hepsini denedim hepsini... 2 ay iyi sonra yine aynı adam!!!

ailesinin evine çekmiş gitmişte, aile bireylerinden hiç bir zat sizi arayıp sormuyormu? ne yersin ne içersin demiyormu? yada onlarda dünden razımı?:47:

sizi cok iyi anliyorum...nedense bi cok evlilikte cicim ayi pek yasanmiyor basta....

yasansada hersey rayina oturduktan sonra yasaniyor sanirim...zor bir durum...bende yasadim halada yasiyorum zaman zaman...Allah sabir versin....evlilik zor bir oyun....

Daha yarım saat önce gitti, sıcağı sıcağına paylaştım..:)

Sanki evliliklerde roller değişmiş ya.Kadınlar erkek ,erkekler kadın olmuş.Bu ne şimdi nazlar ,edalar ayıp be.İnan çok sinirlendim canım daha evliliğin ilk yıllarında bunlar yaşanırsa sonra insan sabredecek gücü nerden bulur?Kendini telkin yoluyla rahatlatmaya çalış tamam mı.Moralini bozmamaya çalış,derin nefes al ve sakin ol.Koşa koşa gelecek eve,ama iyice konuşup derdini anlatman lazım.Sen şimdi bir melisa çayı iç sakinleşya eşin ya ailesi mutlaka arayacak.Hayırlı haber bekliyorum inş.

Nasıl sizi tek bırakır gider nasıl ici rahat eder anlamıyorum ki adam akıllı alıp karsına konuşmak varken

O kadar kötüyüm kiiii... İyi olmaya çalışmanın alttan almanın sonu bu demekki.. Git dedim, gitti... Bakalım zaman ne göstericek... Herşeyi göze aldım, almasam git diyemezdim.. Allahtan hayırlısını istiyorum... Çocuğumun, karısına kötü davranan bir koca örneği ile büyümesindense, erkenden bitmesi en hayırlısı.. Oğlum babamı, kardeşimi örnek alır kendisine napıyım...

Gerçekten bir sakinleştiriciye ihtiyacım var sanırım

O kadar kötüyüm kiiii... İyi olmaya çalışmanın alttan almanın sonu bu demekki.. Git dedim, gitti... Bakalım zaman ne göstericek... Herşeyi göze aldım, almasam git diyemezdim.. Allahtan hayırlısını istiyorum... Çocuğumun, karısına kötü davranan bir koca örneği ile büyümesindense, erkenden bitmesi en hayırlısı.. Oğlum babamı, kardeşimi örnek alır kendisine napıyım...

Gerçekten bir sakinleştiriciye ihtiyacım var sanırım

kafanı başka şeylerle meşgul et dışarı çık, yürüyüş yap, alışveriş yap , kitap oku ama sakın arama...

okudukça içim daraldı valla...bu hareketleri bir erkeğe hiç yakıştıramadım:50:...çok üzüldüm durumunuza,
gerçekten çekilmez ki böyle...sizin ailenizden veya onun ailesinden onunla ciddi bir şekilde konuşacak onun kulağını çekecek ondan yaşca büyük bir erkek yok mu?
sizi kimsesiz bilmesin, daha çok ezmesin...ya erkek gibi, baba gibi görevlerini yerine getirsin şikayet etmeden ya da....ayyy şimdi ağzım bozulcak şu mübarek günde :52:

O minik yavrunuzun hürmetine Allah tez zamanda bu durumunuzu açıklığa kavuşturup düzeltsin inşallah...
Bol bol dua edin...

Son düzenleme:
Back
X