bazı erkekler vardır kütük gelmiş kütük gidecek yontmaya kalksanız bile yontulmazlar çok iyi bilirim bende de vardı bir tane neler neler yapmadım ki ufacık bir değişiklik olmadı adam da yaa, aslında neyin ne oldugunun çok iyi farkındalar fakat uygulama yok onlarda bizlerde içimize ata ata sinir hastası olup çıkıyoruz işte.. arkdaşında dedeği gibi böyle erkekleri ya güdeceksin yada hayatından tamamen çıkaracaksın.. konuş değişir falan filan gibi sıradan laflar demeyecegim çünki değişmiyolar tecrübeyle sabittir. ( bir ihtimal belki senin eşin değişir bilemiyorum ) haaa ben ne mi yaptım o deveyi güdemedim ama bu diyardanda gitmedim onu gönderdim ben evimde bebeklerimle şuan gayet rahat, mutlu, huzurlu bir yaşam sürüyorum.. inş. eşinde senin gayretlerinle düzelirde mutluluğu yakalarsın... yoksa bu hayat mutsuz hiç çekilmiyorrr
Eşimle önceleri sadece annesi yüzünden kavga ederdik.. Şimdi herşeyden kavga eder olduk... Hiçbir zaman haksızlığını kabul etmz, özür dilemez... Bana karşı hiç ilgili değil, sarılmaz öpmez sevgi göstermez.. Ben istemeden cinsellik istemez çoğu zaman.. Daha 2 yıllık evliyiz iki arkadaş gibi takılırız evde. Çocuğumuz var ufak.. Hep evdedir, gece gündüz bensiz bir yere gitmez, aldatmadığına eminim...
Eve alışveriş yapmalarından, beni ve çocuğu bir yere götürmesine, beni işe bırakmasına laf eder. Her işine ben koşuyorum uşağın mıyım gibisindn.. Çok kıskançlık yapar onu giyme bunu yapma.. Arkadaşlarımla görüsmek istediğimde bensiz mi gidiceksin der, çağırdığımda ben senin çalışanın mıyım seni her yere ben mi taşıycam der..
En son bir tartışmamızda küt diye bacağıma yumruk attı.. Şimdi söylesem yapmadım der..
Bunun gibi bir sürü şey.. Konuşmuyorum kendini haklı görüyor.. Özür dilemiyor.. Çok sinirli.. Resmen 2 karakterli.. İyiyken melek ama sinirliykeen gözü dönüyor..
Çok mutsuzum artık... Ondan başka hiçbirşeyi düşünmedim, kırılmasın üzülmesin diye en ince noktasına kdr düşündüm... Ama ne yapsam yaranamıyorum.. Evlilikten tiksindim, soğudum, bunaldım.. Ne yapıcam ben...
al bendende o kadar bendede var canım bu modelden birtane. valla ben sustum şimdi 2 gündür konuşmuyorum. telefon açtığımda bile napıyosun demiyorum söleyeceğimi direk söylüyorum. hemen kapatıyorum. akşamlarıda hemen yatıyorum. ilgilenmiyorum. böle meraktan çatlasamda sormuyorum hiçbişey bu sabah kalktım uzun bir mektup yazdım. ona 2 gündür öpmeden yatıyorum. öpmeden işe geliyorum. hiç sarılmadan yatıyorum. şimdiden çok özledim. illaki sorucak onu bekliyorum. bence sende sabah kalk o kalkmadan içindekileri anlatan onu kırmayacak bir mektup yaz. o kalkmadanda evden çık işine kendin git sonrada hiçbişey yapmadan bekle bakalım ne olacak
ailesinin evine çekmiş gitmişte, aile bireylerinden hiç bir zat sizi arayıp sormuyormu? ne yersin ne içersin demiyormu? yada onlarda dünden razımı?
Daha yarım saat önce gitti, sıcağı sıcağına paylaştım..:)
O kadar kötüyüm kiiii... İyi olmaya çalışmanın alttan almanın sonu bu demekki.. Git dedim, gitti... Bakalım zaman ne göstericek... Herşeyi göze aldım, almasam git diyemezdim.. Allahtan hayırlısını istiyorum... Çocuğumun, karısına kötü davranan bir koca örneği ile büyümesindense, erkenden bitmesi en hayırlısı.. Oğlum babamı, kardeşimi örnek alır kendisine napıyım...
Gerçekten bir sakinleştiriciye ihtiyacım var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?