Tükendim artık..

da oncede yazmistim sana
seni cok iyi anliyorum
ben ayrildiktan yedi ay sonra napiyodum diye dusundum
arkadaslarimlaydim e tabi uzuntu oluyodu ama artik gecmeye baslamisti
birsz kendine musade et kendini yorma dusun ki artik yok ayrildiniz bitti
butun hersey eskide kalmis bi dizi gibi uzak yasanmayacak bir daha
bende meger ne mutluymusum diye dusunuyordum
suan iyi hic bisey aklima gelmiyo unutmak istemelisin
kabullenmen gerek
koskoca insansin seni sevmeyeni sevmeyeceksin sevemezsin sevmemelisin
sevip sevilebilecegin bi hayat onunde elbette kismetlerindd seni beklerkdn senib gecmise saplanip kalman haksizlik
bu dunyaya aci cekmeye gelmedin
kucuk cocuk gibi elinden alinan sekerin pesine bakma
butun bunlarin bombos oldugunu bileceksin
foruma cok yaxiyorum hikayemddm boluk porcuk
biri ileride okudugunda iste buda olabilir desin
bi cok haksizliga ugradim cok emek harcamis duzluge cikmisken basima cok sey geldi
ama artik uzulmuyorum
baska seyler ogretti hayat
kendimi yormayi artik hic sevmiyorum
bi takim seylere mudahale edemem etmeyecegim
o adami geri bekleyip durma dua et Allah a sigin

onun yeni birini hayatına almasına hiç üzülme. sonucta siz boşandınız .. üzücü belki hala sevıyorsun belki özlüyorsun ama 7 ayda hayatına hemen birini almışsa hiç sevmemiştir seni.. yada artık sevmıyordur.. yıpratma kendini.. üzülsende unutamasanda gururundan ödün verme... onu hakkında bilgi falanda öğrenme .. ne gerek var ki ? 1-2 sene böyle gidecek en fazla .. daha sonra sen ne kadar iyi yürekli bir insanla evleneceksin belkıde.. oda geriye dönüp baktıgında neleri kaybettiğini görecek..
aşk acısı çok zor belki ama mutlu olmamak içinde hiçbir sebep yok ..
o mazide kaldı canım , ne aklında olsun nede umrunda...

Seninle aynı şeyleri ben de çok yaşadım..Bir erkek bitirmişse ne yapsan nafile..Kadınlar öyle değil..Çok can acıtıcı...Yaşamayan seni pek anlamaz,ama ben anlıyorum..Yapacak birşey yok,oldu bir kere..Onun istemiyorum ,sevmiyorum laflarını duymamak için arama daha fazla.Sen de artık aramıyormuşsun zaten..Ben de evliyken şu halimden daha mutluydum...Ama oldu birkere..Affedilmemek sıkça yaşadığımız bir durum..En küçük hatamızda insanlar doğduğumuza pşman ediyorlar..O yüzden insanlara açık vermemek lazım,güvendiğimiz bile olsa..Ben onu ailemden çok seviyordum,ne oldu.Zor ama erkeklere fazla güvenmemek lazım..zamanla acısı hafifleyecek..Geçecek ama delip de geçecek,izler bırakacak ama yapacak birşey yok..küçük hatalarımızla,kaybettiklerimizle kendimizi sevmesini bilmeliyiz..Çünkü ancak kendimiz kendimizin elinden tutar en çok...Düşünme daha fazla onu..Kendi hayatını iyileştirmeye bak...Günün birinde seni anlayan biriyle karşılarşırsın belki de..
Ben o acıları yaşadıktan 2 yıl sonra sonra biriyle tanıştım,sevdim ama yine terkedildim hem de busefer en ufak hata yapmadığımda.Beni yeterince sevmemiş ,kendisi ifade etti..O biraz adamına bağlı..Adamına göre hareket edeceksin aslında..Belki erkekleri tanımadığımızdan(en azından ben,ilk eşim hayatımdaki ilk erkekti,tecrübesizdim onun da hayatında ilk kişiydim,tecrübesizliğimizin,hayatımızdaki bazı sıkıntıların,onun çok mantıki olmasının,sevgiye önem vermemesinin cezasını çektik,tabi ben en ağırını çektim.Ben vazgeçmediğim halde vazgeçilmek çok koydu ozamanlar...şimdi 4 yıl oldu..Acının tazeleği geçti çok şükür ama şimdi eski ben değilim..Yorgunum..Gönül işlerindeki sıkıntılara eskisi gibi dayanıklı değilim..travma sonrası stres var hala..Psikologa bile içimi dökmeye üşenecek kadar(oyüzden 4 yıldır 2 defa gittim),antidepresanlarımı bile bittiğinde almaya üşenecek kadar,banka,sınav,toplum içine karışma vs işlerimi aksatacak kadar ihmalkarım..Yalnızlığı seviyorum,eskiden hiç sevmezdim...sanki mutlu olacak birşeyler olana kadar çile dolduruyorum,sanki böyle mutluyum..sanki yunus (a.s) gibi 40 gün balığın karnında çilemi doldurmalıyım...

işyerinden bir talibim var,beni sevdiğini söylüyor..mutlu olacakmışım gibi hissediyorum.Ufak sıkıntılar var..Alıngan,tripçi mesela.Bundan hoşanmadığımı defalarca söyledim,herşey iyi olacak,seni kaybetmek istemiyorum dedi..Bakalım ne olacak...Hayırlısı ve doğrusu için dua edin..Beni yıkanın iyeleştireceğini düşünüyorum yaralarımı..Yanlış belki..Evliliği ,erkek milletini tamamen aklımdan çıkarsam iyi belki ,ama yenilen cengaver savaşa doymazmış...
inşallah mutlu olursun bundan sonra...Allah sıkıntılarını alsın..Dualarım seninle..Bana da dua edin kızlar..

Çok teşekkür ederim canım inşallah çok mutlu oluruz bundan sonra.Az çok aynı şeyleri yaşamışız.Sen atlatmışsın sanırım sıra bende..!!

pomogranate uygun bir vakitte anlatırım,belki başlık açarım..Çok teşekür ederim ilgilendiğin için..Buradaki desteği inanın arkadaşlarımda bulamıyorum..Oysa insan böyle zamanlarda pek sağlıklı düşünemiyor,hiç düşünemiyor hatta.Bir dostun yol göstermesine,fikrine htiyaç duyuyor..Çok teşekür ederim...

ınsaallah senı dınlemek ısterız belkı yardımımız olur dıyelım kı olmadı enazından ıcını dokmus olursun. ben cok ıcıme kapanmıstım ama bır aydır ıyıyım burdakı arkadaslar sayesınde. hepımızın turlu turlu sıkıntıları var ve bızı seven ınsanlar olsa da genellıkle cevremızdekı ınsanlar bızı anlayamıyor. ama burda hepımız benzer seylerı yasamıs oluruz yasamamıs olsak da garıp bırsekılde bırbırımızı anlayabılıyoruz bu cok garıp ıste. yol gosterılmeye, uzulme gececek dıyen bırıne, bızı dınleyen bırıne, bızı anlayan bırıne ıhtıyacımız var hepımızın. yorgun, kırgın, kızgın, umutsusuz bır cok konuya daır. rıca ederım. ozelden de yazabılırsın burdan da yazabılırsın. calısıyorum sureklı gıremem ama sık sık kontrol ederım merak etme

Back
X