- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.208
- 423
- 42
- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
canım benim inan aynı şeyleri yaşamışız..Bende mahkeme kesinleşmeden buluştum onunla beni yeni evine götürdü eşyalarımı o evde görünce içim nasıl parçalandı bilemezsin..Sanki hiç ayrılmamışız gibiydik özel şeyler geçti aramızda..Yatağımı kokusunu o kadar özlemişim ki..Sonra eve bıraktı beni ben ona bi mesaj çektim dedim ki elele verelim çalışalım borçlarımızı toparlayalım kendimizi toparlayalım..o ev bize hayli hayli yeter yeterki mutlu olalaım falan.onun yazdığı cevap "Bugün bir kere daha anladım ki sen benim için gerçekten bitmişsin...!!! Bir süre hiç bu konuları açmayalım zamanı geldiğinde sende bende aynı yerde olursak o zaman oturup konuşuruz..!! " bendeki yıkımı tahmin edebiliyor musun..Beni çantada keklik yapmaya çalıştı ben hayatımı bi yaşıyım geliyim dedi resmen..!! bende sende bugun benim için öldün yazdım ve o günden beri ne aradım ne sordum..
canım sımdı senı daha ıyı anlıyoruz, pısman olmaktan cok hıssettıgın sey kırgınlık. ıcın parca parca. onun mucadele etmeyısı, senın en yakın en umutlu oldugun gun onun tek bır msjla bıtırmesı. gececek bu acılar. bak sana bırsey anlatayım vajınısmus ıle ılgılı bır topıc var. orda ıkı arkadas var ısımlerını ınan hatırlamıyorum ama cok etkılendım hıkayelerınden.bır tanesının esı cok anlayıssız cıkmıs ve haftalar sonra zorla beraber olmus kadınla. dusunebılıyormusun kadınlar korkular ıcındeyken beraber olamazken o zorla yapmıs bunu. ardından vajınısmusu tabıkı atlatamamıs kadın bır de bunu yasayayınca. adam bu yuzden her gun aldatmıs onu baskalarıyla. bırzaman sonra bosanmıs kadın. yenıden bırı ıle evlenmıs ama vajınısmus halen devam edıyormus yenı evlılıgınde de. ama bu sefer kı esı okadar anlayıslı bırı cıkmıs mı sevgısı ve sefkatı ıle ıkıncı haftada yenmısler. su an cocugu da var ve cok mutlu. dıger arkadasa gelınce yıne vajınısmus sorunu var ve aıleler bıle duyuyor en sonunda. annesı sen karılık yapamıyorsun demıs ve kadına tokat atmıs. bayanın kendı annesı dusun. yıne hem adamın aılesı hem kadının aılesı, damada dıyorlar mıs kı sen erkeksın, gerekıyorsa zorla yap demısler, carsafda kan gorunsun artık demısler. damat desen, bak bu boyle gıtmez, baskalarına gıtmeye baslayacam dıye kadını tehdıt etmıs. kadın neler yasamıs neler. sıfır destek ıle kalınca ıntıhar etmıs. sukur ölmemıs. ve bır muddet sonra vajınısmusu yenmıs ustune gıtmıs cesaretlenmıs. yanı demem o kı, mutsuz bır donemdeysek o herzaman oyle gıdecek dıye bırsey yok. evlenecegız dıye soz verıp, beraber oldugu gun kızı terkeden erkekler var. esının o yaptıgı sey canını acıtmıs gururunu ıncıtmıs aslında. senın affedemedıgın en buyuk sey o. senı kullandı gıbı dusunuyorsun. evlılık ıcın mucadele etmemıs evet buna uzgunsun ama asıl senı uzen sey bu. cok uzucu oldugunu ınan bılıyorum ama o gunu o anları unutmaya bak. kokusunu duymadan uyuyamadıgın kocan, senı oyle bır ıncıtır kı aynı evde nefesını bıle duymak ıstemezsın. nefret edersın. bır cogumuz yasıyoruz bunu. sen kullanılmadın, sen sevdın ve haketmedıgını gordun. sımdı sılkelenme vaktı. herzamankınden daha bakımlı daha guzel ol. ve senı hakedecek adam ıcın hazırla ruhunu,guzellıgını ve kalbını.