Tükendim nolur bişey diyin

Nolur bişey diyin?

• Evet

OY: 5 41,7%
  • Hayır

OY: 7 58,3%

• Ankete Katılan
    12
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyorum iyi olanlarda kötü olanlarda cebimde ama hemcinsim olarak sizden ricam rencide etmemeniz ben burada sizden tavsiye almak için birşey lerim paylaşıyorum böyle Bi günümde kavgalı olduğum için yeterince kırgın ve üzgünüm hatalı olabilirim buna ben bişey demiyorum ki zaten lütfen yardımcı olun diyorum Bi kadın olarak sizden iyi niyet vekliyorum

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyorum iyi olanlarda kötü olanlarda cebimde ama hemcinsim olarak sizden ricam rencide etmemeniz ben burada sizden tavsiye almak için birşey lerim paylaşıyorum böyle Bi günümde kavgalı olduğum için yeterince kırgın ve üzgünüm hatalı olabilirim buna ben bişey demiyorum ki zaten lütfen yardımcı olun diyorum
Ortada kırılıp üzülecek bir durum yok onu demeye çalışıyoruz

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyorum iyi olanlarda kötü olanlarda cebimde ama hemcinsim olarak sizden ricam rencide etmemeniz ben burada sizden tavsiye almak için birşey lerim paylaşıyorum böyle Bi günümde kavgalı olduğum için yeterince kırgın ve üzgünüm hatalı olabilirim buna ben bişey demiyorum ki zaten lütfen yardımcı olun diyorum
Tamam işte. Gereksz tepki verdiniz eşnizden özür dileyp sarılp uyumalsns ve bir uzman desteği almalsns çünkü hem hayat böyle geçmez hem de bebeğinize iyi birer örnek olamazsnz.

Aslında demek istediği tam o değil bilinçli Bi hamile kalma durumu değil benimki sadece kalben istiyorduk diyorum. Yoksa 3 yıl geçmiş evliliğin bu kadar uzatmazdım bebek durumunu
:) Kalben ve bedenen istemişsiniz ki olmuş. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sende alınganlık kocada biraz kazmalık var ama idare eder gidersiniz. Daha sakin olmaya çalışın

Tamam işte. Gereksz tepki verdiniz eşnizden özür dileyp sarılp uyumalsns ve bir uzman desteği almalsns çünkü hem hayat böyle geçmez hem de bebeğinize iyi birer örnek olamazsnz.
Benim endişem de bu yüzden ya işte eğer gerçekten hamileysem tek endişem bebeğim bunu anlatmaya çalışıyorum hepinize daha biz ilk günden böyle kavga ediyoruz o bana söylüyor ben ona eşimden anlayış beklemekle hatamı yapıyorum diyorum kafamda bu durumu büyütmelimiyim bu kavgayı önemsemelimiyim diyorum

Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Ben bu sitede kolay kolay kocalara hak vermem ama okuyup hayal ederken ben yoruldum. O sizinle yaşıyor. Gercekten sabirli demek ki.

Benim endişem de bu yüzden ya işte bunu anlatmaya çalışıyorum hepinize daha biz ilk günden böyle kavga ediyoruz o bana söylüyor ben ona eşimden anlayış beklemekle hatamı yapıyorum diyorum kafamda bu durumu büyütmelimiyim bu kavgayı önemsemelimiyim diyorum
Ablacım. Yorum yazanlarn hepsi bu kavga önemsiz hatta ve hatta kavga olmaması gerekecek kadar önemsiz bir mevzu diyoruz.. Hatta ortada bir mevzu bile yok.. Siz olmayan bir durumdan tartışma çıkartıyorsunuz.. Çocuğunuz sizi rolmodel alacak. Bence eşinizden ziyadi sizin bir destek almanız lazım. Çünkü gerçekten eşinizi yorduğunuz mesajlarınızdan belli

Konu sahibi arkadasim, Allah sana imtihan olarak seni vermis. Sen sana yetersin. Bebegin hayirli ugurlu olsun. Bebegin ruhen saglikli olsun iyi bir ailede buyusun istiyorsan derhal bir terapist ile görüşün. Once senin sonra ikinizin aşmaniz gereken seyler var. Boyle hayat yaşanmaz, boyle hayat sürünür ancak.

Çift çizgi görününce ben de cok sevinemedim sevinirken endişeleniyoruz çünkü herkeste bi evham oluyor siz de bunun etkisindesiniz

Enişteye Allah sabır versin sizede akıl :oha: Hayat sizle çok zor olur ben çekemezdim yani birde o kadar komik ki yorumlarınız ben bir iki derken bir yerden sonra eee yeter der dilekçeyi verirdim. Açık yazıyorum konu sahibi size ponçik yazarsam kendinize gelemezsiniz. Bu yüzden silkelenin yoksa adam dayanamaz bir yerden sonra

Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Haklı yormuşsun bence de. Bugün de burda bütün konular hep bi tuhaf beklentiler alınmalar gücenmeler.. Ne oluyor yahu

Back
X