Tukendim...

Bekarimda boyle konulari okudukca evlilikten iliskiden insanlardan soguyorumm.
Lutfen diyorum lutfen.kendi hayatinizi elinize almadan evlenmeyin.bakin benim esimi herkes overdi bitaneydi sen aldin derlerdi.ben bile efendi biri diye evlendim sevgi ask yoktu. Ama gercek yzuu kisa sure sonra cikti.Kimseyi inandiramadim kimse arkamda durmadu ailem bile beni sorunlu gordu ama yillar gectikce maskeler dustu ailem bile esimi sevmiyor artik.

Pislikler. İnşallah layık oldukları ile ömür boyu uğraşırlar..

Hemen açılma. Dava, velayet vs. görülsün düzenin otursun ondan sonra yap. Yoksa o ahlaksız kullanır bunu..

Aklimda su var zaten kuafore gidicem arkadasla anlastim.ordan acik gelicem bana saldiriya gectigi anda bosanicm falan dedigi an isabet olmus bosaniyoruz zaten dicem ve ne var ne yok dokucem ortaya.benim basimi acmam onun hatalarinin yaninda devede kulak.zaten onu ilgilendirmez Allahla benim aramda olan birsey benim zararim kendime ama onun zarari hepimize.

Bence yanlış yaparsın. Karşında mantık sahibi biri yok senin bu yazdıklarını düşünemez. Ya sana o anda bir zarar verirse?
Tahrikten! kaç kadın zarar görmüştür.

Misilleme için doğru bir zaman değil bu bahsettiğin..
Madem karşısına dikilmek istiyorsun bunu mahkeme gibi bir ortamda yap ki sana bir zararı olamasın. Sen bir annesin dikkatli ol..

Malesef yok. Arabaya yatirdi hepsini.Onceki konumda belirtmistm arabayi sattirip altinlarimi alacagim diye.Ilana koydurdum ama henuz satilmadi.
O zaman şu an bekleyin altınlarınızı alın. Ondan sonra gidin. Çocuğunuzun ve sizin hakkınızı pavyonlarda yiyecek belli ki.

Birincisi kesinlikle boşanmalısınız.
İkincisi açılıp karşısına çıkmayı makul bulmadım. Mantıklı düşünemeyen ve konuşamayan insanlar şiddete meylederler. Size zarar vermesin.
Üçüncüsü hiçbir konuşma ve hesaplaşmayı çocuğunuzun önünde yapmayın. Çok dikkat edin.
Dördüncüsü yaptığınız bir suç olduğundan kanıt yerine geçmez elinizdekiler. İlaveten yaptığınızın hapis yatmaya kadar cezası var. Kendinizi sakın zora sokmayın. Eşinizin de eline koz olarak sakın vermeyin. Özel hayatın gizliliğinin ihlali söz konusu olacaktır. Ayrıca ortam dinlemek ciddi bir suçtur.
Beşincisi diğer adamın eşiyle ilgili duruma karışmayın derim. Döner, dolaşır size patlar.

Kolaylıklar diliyorum. En kısa zamanda yeni hayatınıza evladınızla sağlıkla başlamanız dileğiyle..

Birincisi Telefonuna nasıl program yüklediniz bu nasıl bir ajanlıktır?
İkincisi biraz daha gözlemleyin belki ispatlık bir şeyler bulabilirsiniz. Ama bunlar suç sayılabilir bence göndermeyin eşinize kayıtları.
Eşinize sorsanız erkek muhabbeti o anlatırken ne deseydim diye savunma yapar kesin.çünkü aktif olarak kendisi bir kızdan bahsetmemiş karşı tarafı onaylamış.
Üçüncüsü çok güçlü bir annesiniz sizi tebrik ediyorum.
Dördüncüsü içinizden kapanmak gelmiyorsa kimse bir şey yapamaz. Ben böyle istiyorum diyerek güçlü kadın imajınızı koruyun lütfen.
Yukledigim program kolay birsey aslinda intermet acik oldugu surece is gorur.kayit gondermem kendisine zaten mahkemede de sunmam.Bakin esim tuvalete bile telefonla giren insan.Benimle bir cift soz konusmayan bir insan.Ama isyerinde agzinda surekli kadinlari yapma derdinde olan biri. Aktif bir kadindan bahsetemdi diyemiyorum netini kapadi cunku.kendisini nasil savunursa savunsun ben duydugumu gordugumu bilirim degerini hicbisey degistirmeyecek gozumde buarada tesekkur ederm guclu anne olmayi kendi annemin cektiklerini gorerek ogrendim

Siz kararınızı vermişsiniz hayırlısı olsun hakkınızda ama size tavsiyem diğer arkadaşına hiç karışmayın, başınıza bela almayın durduk yere ya da bunu yapmanız suç biliyorsunuz değil mi siz de mahkemelik olursunuz özel hayatın gizliliği kanıt bile sayılmaz hiç bir veri. Bak bu beğenmediğin erkekler sonradan aslan kesiliyor dikkat et çocuğun varmış güzelce ayrılmaya bak, başımı da ayrılınca açardım yerinde olsam. Haklısın ama çok sinirlisin şu an.
Guzelce ayrilirim zaten ortada oglum var ve zten dediginiz gbi esim ayrilirken cirkinlesicek biri

Bu konuşmalar erkek muhabbeti olabilir de sizi terslemesi yoğunum demesi belliki arada gönül bağı kalmamış ,hani arkadaşla geyik yapiyoduk dese neyse bide bağır çağır kapatıyor teli.

Ben olsam araba satilmadan gitmezdimki çocuğumun rızkını ziftlenmesin

Başımı acmazdim bu aşamada , çünkü millete böyle yaptı o yüzden s..tır ettim der . Asıl ayrılık sebebinin kendisi olduğunu cümle cihana ispatlar , ayrılır gider ondan sonra açılacaksam açardim . Siz şimdi acilirsaniz ekmeğine yağ sürülür .

Diğer aile ye evet adamı korkutabilirsiniz ama karısına söylemek ayrılacağıniz için doğru değil. adam karısına kendi ayrıldı bende gözü vardı benide senden ayırmak için yaptı zart zurt diye kendini aklar ,olan size olur. Bunun çok örneğini gördük pis nefisli ler iftiradan da geri kalmazlar !!!

Gücünüzü tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun.

Aklimda su var zaten kuafore gidicem arkadasla anlastim.ordan acik gelicem bana saldiriya gectigi anda bosanicm falan dedigi an isabet olmus bosaniyoruz zaten dicem ve ne var ne yok dokucem ortaya.benim basimi acmam onun hatalarinin yaninda devede kulak.zaten onu ilgilendirmez Allahla benim aramda olan birsey benim zararim kendime ama onun zarari hepimize.
Başınızı açmanız hata değil. Babam yüzünden kapanmıştım isteyerek açıldım asla da pişman değilim. Nasıl mutluysanız öyle yaşayın. Kendimi açıl daha güzel ve çekici hissediyorum deyin hatta. Kudursun pislik herif. Oh ne güzel. Karısı kapansın ama bunlar her halta bulaşsın. Gözleri hep dışarda gezsin. Arkadaş ın evliliğine müdahale etmeyin derim. Kabak size patlat. O görüşmeleri kaydetmek suç. Adam size dava açsa haklı çıkar. Toplum nazarında ahlaksız olsa da hakim karşısında haklı olur

Hayirli geceler arkadaslar.Bir onceki konumda belirtmistim esimin oyun sevdasini ayrilmak istedigimi.Bu sure zarfinda gozlemlemeye karar verdim kendisini.Icime hep kurt dustu.Cunku eski esim yoktu sanki.Ben yakinlasmadan gelmeyen soguk duran bir adam vardi karsimda.Yanlis birsey yaptigim biliyorum ama telefonuna program yukledim.iki gundur takip ediyorum.Hep yogunum bahanesiyle aramayan, eve geldiginde yorgunum deyip surekli yatan adamin aslinda hic yogun olmadigini gayet rahat bos bos takildigini gordum.Ama bugun...Bi is arkadasi var yakin.muhabbetlerini net ara ara cekmediginden tam algilayamadm ama bir cumleyi duydum "pavyona ne zaman gidiyoruz?" Daha sonra universiteden acildi konu esim olack sahsiyet ben universiteye gitseydm herkesle birlikte olurdum dedi.yani buraya kibarca yaziyorum o pis kaba tabirle soyledi.Buarada gun icinde beni hic aramamisti.Daha sonra arkadasiyla otururken konusmaya basladilar.Arkadasi olacak pislik bende saf iyi bisey sanardim bir yasinda oglu var gul gbi karisi var.Karisini bi hemsireyle aldattigini soyluyodu.Birlikte olucaklarmis falan.Ama bu kiz bulundugumuz ilde degil.Lakin esime diyor ki sen de gordun kizi cok guzel falan esimde onayliyor agzi acik dnliyor konusmalari cok pisti.buraya yazmiyorum utancimdan. Esim cok kurnazdir.Kendisi konusmaya basliyacaktiki telini alip netini kapatti.Cunku cok onceden boyle bir olay yasamistik bu kadar agir degildi.Temkinli davrandi yani. Bende aksam ustu aradm bozuntuya vermedm.Niye hic aramadin bugun rahatsiz oldugumu biliyosun dedim afedersiniz it gbi azarladi yogunum aricm dedi yuzune kapadm.Iki saat sonra aradi ben cok yogunum egleniyorummu saniyosun dedi bagirdi cagirdi kapadi.Daha da tiksindim ondan bu piskin yalanindan sonra.size soruyorum arkadas insanin kendisinin aynasi degil midir? Eminim esimde konustu orda birseyler netini kapamaz hayatta yoksa. Ona kalan gram sevgimde bitti. Simdlik birsey demedim yarin sabah eve gelick kendisi nobetten.Buyuk ihtimal.suratim asik diye kavga edicek o ara yuzune vurmak istiyorum bosanmak istedigimide soylicem kendisine annemle konustum zaten gelip alirim seni dedi.12 saatlik mesafe var aramizda.sizlere danismak istiyorum ben kapali bi bayanim psikolojik baskidan kapandim esim ve ailesinden oturu ama layik bir kapali miyim hayir! Kendisine acilmak istedigimi soyleyince bosarim seni asla olmaz gebertirim gibi laflar ediyordu.Asla korkmuyorum hazir degildim yapamadm. Ama yarin bu fikrimi yerine getirmek istiyorum sizce zaman uygun mu? Ve ne demeliyim ona canini acitmak icin.Bu arada arkadasinin konusmalarini falan hep kayit ettm esine yollamayi dusunuyorum yazik kadin kandiriliyor resmen.kendi karisi icin bir guzel.kelam etmezken elin pislik kadinini ove ove.bitiremedi arkadaslar inanin olmek istiyorum artik. Ogluma baktukca uzuluyorum ben mutsuz oldukca ona verimli bi anne olamiyorum uzun oldu kusura bakmayin icimi dokmek istedim sizlere....
Allah yardımcınız olsun.... çok üzüldüm.. umarım toparlarsınız ama sizin eşinizin sizi aldattığından emin misiniz. Ya her erkek diğer erkeklerin yanında atar tutar saçma sapan konuşur icraat varmı o önemli... ama size karşı davranışları tabiki çok sinir bozucu bu da düzelmediği takdirde kıçına tekmeyi basma sebebi ve güzel olan aşleniz yanınızda duruyor,. Ve son olarak yüklediğiniz program nedir bana özel den atarmısınız merak ettim

Arkadaslar hepinize tesekkur ediyorum durumdan haberdar etmek istedim.azonce aradi beni acmadim mesaj atmis g..tum yer gormedi bugun yogunum sen trip atiyosun demis.dayanamadim kendisine uzunca bir mesaj attim ama hakaret saygisizlik yapmadan gayet sakince bosanmak istedigimi dayanamadigimi duyduklarimi asla yutamayacagimi belirttim tabiki kabul etmedi bir suru kilif uydurdu.neymis arkadasina yanlis yaptigini soylemis ben duymamismisim.yanlis oldugunu soyleyen dusunen biri kizla bulusmasi icin esine ne yalan soylesin diye fikir verir mi sizce? Kabul etmedim dediklerine asla inanmadim.bosnmakta kararli oldugumu soyledim.baya birseyler yazdi.en sonki mesajinda bana sunu yazmis eger niyetinde ciddiysen bosandigin gun herseye bir mermiyle son vericem blof yapmiyorum bu dedigimde ciddiyim artk yazma bana demis.Velhasil yazmadm birsey korkmadim da.nisanliykende ayrilmak istedigimde bu sekil tehdit etmisti korkudan ayrilmamistm kendine birsey yapar diye gel gelelimki beni yasarken oldurdu.kendini cok seven birisi yapmazda oyle birsey biliyorum oyuzden kararimi devam ettiricem en azindan uzaklasmak istiyorum mutlaka.

Arkadaslar hepinize tesekkur ediyorum durumdan haberdar etmek istedim.azonce aradi beni acmadim mesaj atmis g..tum yer gormedi bugun yogunum sen trip atiyosun demis.dayanamadim kendisine uzunca bir mesaj attim ama hakaret saygisizlik yapmadan gayet sakince bosanmak istedigimi dayanamadigimi duyduklarimi asla yutamayacagimi belirttim tabiki kabul etmedi bir suru kilif uydurdu.neymis arkadasina yanlis yaptigini soylemis ben duymamismisim.yanlis oldugunu soyleyen dusunen biri kizla bulusmasi icin esine ne yalan soylesin diye fikir verir mi sizce? Kabul etmedim dediklerine asla inanmadim.bosnmakta kararli oldugumu soyledim.baya birseyler yazdi.en sonki mesajinda bana sunu yazmis eger niyetinde ciddiysen bosandigin gun herseye bir mermiyle son vericem blof yapmiyorum bu dedigimde ciddiyim artk yazma bana demis.Velhasil yazmadm birsey korkmadim da.nisanliykende ayrilmak istedigimde bu sekil tehdit etmisti korkudan ayrilmamistm kendine birsey yapar diye gel gelelimki beni yasarken oldurdu.kendini cok seven birisi yapmazda oyle birsey biliyorum oyuzden kararimi devam ettiricem en azindan uzaklasmak istiyorum mutlaka.
Asla ve asla kabul etmeyecek zaten .. mesajları da asla silmeyin

Lutfen diyorum lutfen.kendi hayatinizi elinize almadan evlenmeyin.bakin benim esimi herkes overdi bitaneydi sen aldin derlerdi.ben bile efendi biri diye evlendim sevgi ask yoktu. Ama gercek yzuu kisa sure sonra cikti.Kimseyi inandiramadim kimse arkamda durmadu ailem bile beni sorunlu gordu ama yillar gectikce maskeler dustu ailem bile esimi sevmiyor artik.

Ben de ayni dusuncedeyim fakat beni uzen davranis tavirlar insan ayaklari ustunde dursa bile ihanete ugruyor ve kiriliyor bir de karsi taraf rahatca yapiyor Allah islah etsin sizin de yardimciniz olsun.
Cevremde de tanik oldum ne efendi denilenlerin neler yaptigina da sasirdim..

Umarım bu adamı boşarsın.
Yalvarıp yakarıyor diye iğrençliğine göz yummazsın.
Ya da çocugum var katlanayım demezsin.
Kendine değer ver ve bu adamı postala.
Ortak hesap falan varsa parayı al.
Altın falan varsa al.
Kendini sağlama al.öyle yap neyapcaksan.

Umarım bu adamı boşarsın.
Yalvarıp yakarıyor diye iğrençliğine göz yummazsın.
Ya da çocugum var katlanayım demezsin.
Kendine değer ver ve bu adamı postala.
Ortak hesap falan varsa parayı al.
Altın falan varsa al.
Kendini sağlama al.öyle yap neyapcaksan.
Yalvarip yakarmiyor hatta bana acima zavalli degilim ben diyor mesajlari bile buram buram kibir kokuyor.dedigi tek sey guzel evlilil varmis ben bozuyormusum.bahane ariyormusum.guzel birsey soyle evliligmizle ilgili diyorum soylemem sen gor diyor cunku yok.yaptigindan utanma yok ozur yok hatali oldugunu bile dusunmuyor.israrla ayrilmak istedigimi soyledim kabul etti sonunda.yarin sabah gelicek bakalim

Allaha emanet ol, inşallah sorun çıkmaz. Anlaşmalı boşanmaya bak, 1 saatte kurtulursun.

Lutfen kararlarinizi en sakin oldugunuz zamanlarda alin ve mutlaka bir avukatla gorusun indirmis oldugunuz programin yasal dayanagi var midir? Bu asamada nasil zararsiz kurtulabilirsiniz vs. Elinizde daha somut kanitlar olabilseydi keske sahit oldugunuz konusma gercekten cok cirkin.Sakin kalabilmek zor ama bunu basarmaya calisin.
Evde süzme yogurtlar disarda pek bir erkekler bravo valla.Hep dillerindedir zaten ve onlar icin "erkek" tanimi sadece bir sifatttir.Evde esini mutlu ettin de disardakiler kaldi.Disardaki kadinlar da zaten ölüp bitiyordu sizin gibi rezillere.
Degmez!!
Siz cocugunuzla beraber yeniden hayat kurabileceginizi,kendisinin ise tam bir zavalli kalacagini bildigi icin tabiki bosanmak istemeyecektir aciz.
Kararli durun..Kendi bulunmaz hint kumasi ya pazara cikarsin kendisini!!
Afedersiniz agir cumleler kurmus olabilirim.
Dilerim hersey gönlünüzce olsun olaylar sizin lehinize gelissin insallah..

suan cok duygularinla hareket ediyorsun..
öfkeyle kalkanın hali harap..
akıllı kadınsın biraz soğukkanlı olsan tereyağından kıl çeker gibi boşanırsın..
sen hic birsey deme kimseye takipte kal belki aldatma vs bisey yakalarsın.

Back
X