Bu konuşmalar erkek muhabbeti olabilir de sizi terslemesi yoğunum demesi belliki arada gönül bağı kalmamış ,hani arkadaşla geyik yapiyoduk dese neyse bide bağır çağır kapatıyor teli.
Ben olsam araba satilmadan gitmezdimki çocuğumun rızkını ziftlenmesin
Başımı acmazdim bu aşamada , çünkü millete böyle yaptı o yüzden s..tır ettim der . Asıl ayrılık sebebinin kendisi olduğunu cümle cihana ispatlar , ayrılır gider ondan sonra açılacaksam açardim . Siz şimdi acilirsaniz ekmeğine yağ sürülür .
Diğer aile ye evet adamı korkutabilirsiniz ama karısına söylemek ayrılacağıniz için doğru değil. adam karısına kendi ayrıldı bende gözü vardı benide senden ayırmak için yaptı zart zurt diye kendini aklar ,olan size olur. Bunun çok örneğini gördük pis nefisli ler iftiradan da geri kalmazlar !!!
Gücünüzü tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun.