Tükendim.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Selamlar öncelikle kızlar ...
Evliyim 2 yıllık, uzun bi sevgililik sonrasi evlendim eşimle. Mutluyduk cok şükür. ama belli başlı sorunlarımız var ta evliligin başından beri. Sorun sorumsuz kayınpederim . onun sorumluluklarını yerine getirmeyişi tüm aileyi etkiliyor.Çalışıyor aldıgı parayı yiyor günlük.gencken de calısmamış haliyle emekli olamıyor. biz dügünümüzü herseyimizi kendimiz yaptık ben kimseden bişey de beklemedim zaten. manevi olarak destek olsalar yeterdi, olmadılar. Kurduk yuvamızı borc ödüyoruz tabi az kaldı. kaynanam memlekette 2 görümcemle. kayınpeder baska ilde calısıyor. büyük görümcem evlenir ya da atanırsa kaynanam memlekette köyde yalniz ne yapacak konusu gündeme geldi. eşim tutarim bi dubleks ev yasarız dedi. haha nasıl tutacak para yok :) beni ne arayan ne soran aileden saymayan eşimin ailesiyle kendi çabamla kurdugum evde ben yaşamak istemiyorum. deli gibi bebek istememe ragmen ben maddiyat yok diye onu bile erteliyorum. ilk sene de eşim annesini gel yanımıza yerleş diye cagrmştı. ve benim daha bekar kaynim da var o da başka ilde calısıyor. eşime istemedgmi söyledim tek cıkardgı anlam annemi sokaga mı atayim. Nerden evlendim ki demek istemiyorum ama nasıl sogudum bilemezsiniz gözüm göresi yok kimseyi.

e yanliz kalmayacak ki, bir gorumceniz ve bir kayniniz daha varmis evlenmemis.

ki yalniz kalsa da ne olur ki, kadinin kendi evi kendi diyari, esiniz gereksiz islere girisiyor.
bulundugu yer köy. bisey olur diye korkuyor.görümcem ortaokula gidiyor.kayinbiraderim de kaynpedermle istanbulda calısıyor iki farklı yaka da.toplanıp ev tutsunlar diyorum .kaynpederim eve bakmazmş

bulundugu yer köy. bisey olur diye korkuyor.görümcem ortaokula gidiyor.kayinbiraderim de kaynpedermle istanbulda calısıyor iki farklı yaka da.toplanıp ev tutsunlar diyorum .kaynpederim eve bakmazmş

ama ne dengesiz bir aile yasami olur o oyle, cocuk acisindan dusunsenize,
anne abiyle yasiyor,
baba ve abi ayni sehirde farkli evlerde...

kotu de olsa o cocugun babayla yasamasi daha uygun,
o zaman gecinemezlerde belki destek olabilirsiniz, Istanbulda yasam gercekten zor,
ama ayni evde yasamak bu devirde hic gerek yok.

Istanbulda gecinemiyorlarsa baska sehirde denerer sanslarini,
o da olmuyorsa en azindan kv niz kocasini bosasin da bari o size yuk olmasin.

Bu anacı erkekleri anlamıyorum.
Annesi hasta mı? Fiziksel bir engeli mi var? Bakıma mı muhtaç?
Bunlara cevabınız hayırsa niye yaşayamıyor tek başına?

İlerde Allah göstermesin eşimi kaybetsem tek başıma yaşarım.Ne işim var oğlumun evinde?
Elden ayaktan düşersem de emekli maaşımı veririm huzurevine, yaşıtlarımla bir arada olurum.
Oğlumun evinde akşama kadar oğlanla gelin işten gelsin de benimle ilgilensin diye bekleyeceğime huzurevi arkadaşlarımla sohbet eder, ortam yaparım kendime.

Eşiniz size ufaktan yol yapıyor haberiniz olsun.
Eninde sonunda annesini getirecek evinize.
Allah yardımcınız olsun.

farkındayım. eşinden vazgecmez heralde bunun icin diyorum ama bu gemi su almaya başladi
Bu anacı erkekleri anlamıyorum.
Annesi hasta mı? Fiziksel bir engeli mi var? Bakıma mı muhtaç?
Bunlara cevabınız hayırsa niye yaşayamıyor tek başına?

İlerde Allah göstermesin eşimi kaybetsem tek başıma yaşarım.Ne işim var oğlumun evinde?
Elden ayaktan düşersem de emekli maaşımı veririm huzurevine, yaşıtlarımla bir arada olurum.
Oğlumun evinde akşama kadar oğlanla gelin işten gelsin de benimle ilgilensin diye bekleyeceğime huzurevi arkadaşlarımla sohbet eder, ortam yaparım kendime.

Eşiniz size ufaktan yol yapıyor haberiniz olsun.
Eninde sonunda annesini getirecek evinize.
Allah yardımcınız olsun.

Evlenmeden önce bunlar konuşulmamışsa evlendikten sonra bu şekilde emri vaki yapmamalı eşiniz. Neymiş babası bakamazmış. Babası bakamaz ama siz hizmetçiliğini yapabilirsiniz öyle mi?
Çok büyük olay çıkarın ve kesinlikle kabul etmeyin yoksa başınıza kalır söyleyeyim.

Evlenmeden önce bunlar konuşulmamışsa evlendikten sonra bu şekilde emri vaki yapmamalı eşiniz. Neymiş babası bakamazmış. Babası bakamaz ama siz hizmetçiliğini yapabilirsiniz öyle mi?
Çok büyük olay çıkarın ve kesinlikle kabul etmeyin yoksa başınıza kalır söyleyeyim.
Evet önce güzelce konuşup anlatın.
Baktınız anlamıyor bir cinnet çözer meseleyi.
Tabii cinnetin sonunda ayrılık ihtimalini de göze alıyorsanız.
Bir akrabamızın gelini henüz bir haftalık evliyken bir cinnet geçirip sehpa,bardak ne varsa devirdi.
Bir daha kimse ağzını açamadı adı huysuz geline çıktı ama ne gam?

hem
hemde kocaaile başima kalır. esimle konustum acık acık.napayım sokaga mı atayım kardeslerim bekar almaları lazm yanlarına almazlarsa ben alırım diyo.

Kayınvalıden görümcen evlenince kocasının yanına gıtsın bır zahmet

Evet önce güzelce konuşup anlatın.
Baktınız anlamıyor bir cinnet çözer meseleyi.
Tabii cinnetin sonunda ayrılık ihtimalini de göze alıyorsanız.
Bir akrabamızın gelini henüz bir haftalık evliyken bir cinnet geçirip sehpa,bardak ne varsa devirdi.
Bir daha kimse ağzını açamadı adı huysuz geline çıktı ama ne gam?
az önce bende aynını düsündüm .zaten aynı evde yasayacaksam bosanayım inanın daha iyi

hem

hemde kocaaile başima kalır. esimle konustum acık acık.napayım sokaga mı atayım kardeslerim bekar almaları lazm yanlarına almazlarsa ben alırım diyo.

Siz evlenirken kardeşleri evli miydi? Veya babası çok mu sorumluluk sahibiydi eşinizin? O zaman yanına alması gerekmiyordu da şimdi mi gerekiyormuş?

Tatlı su kurnazlığı yapmasın eşiniz. Baya baya evleneyim sonra aldırırım annemi yanıma demiş. Zekanızla alay ettirmeyin.

Eşiniz kurnazlık mi yapmaya çalışıyor. Babasının sunamayan düzeni o mu ailesine sunmak istiyor? Öyleyse eşine onu baştan söylemek zorundaydı. Sizde ona göre yolunuzu cizerdiniz. Biz eşimizle bastan Konuştuk böyle mevzulari. Kp hayatdaysa kv denin sizin yaninizda işi ne?

Siz evlenirken kardeşleri evli miydi? Veya babası çok mu sorumluluk sahibiydi eşinizin? O zaman yanına alması gerekmiyordu da şimdi mi gerekiyormuş?

Tatlı su kurnazlığı yapmasın eşiniz. Baya baya evleneyim sonra aldırırım annemi yanıma demiş. Zekanızla alay ettirmeyin.
o kadar hayal kırıklıgı yasıyorum ki şuan.
bitirmek ıstiyorum

Şu kadınlar kulübünü okudukça iyi ki vakti zamanında kocamı sevip evlenmişim diyorum.
Koca çok ama adam kalmamış piyasada.
Her gün kaç konu okuyoruz?
Kimi kadın kıymeti bilmez,kimi kurnazlık yapıp anasını evine getirmeye çalışır,kimi cimri,kimi hayırsız, say say bitmez,Allah kız evladı olanlara yardım etsin.

Back
X