Tükendim

Yok canım doktor ilk düşüklerde sebeb aramayın cogu insan yasıyor dedı bır de benim ki riskliydi zaten kese yanında büyük bir kanama alanı vardı ama sebeb bu mu tam bellı degıl
evleneli çok uzun süre olmadıysa ve ilk gebelikse doktorlarda ümitvarsa akışına bırakmakta fayda var

Umutsuz olur,yanlış olduğunu bile bile 'Allahım evlat vermeyeceksen canımı al' gibi olumsuz dileklerde bulunursanız olumlu sonuç beklemek zaten mümkün değil.
Siz olumsuz bir duyguyla,olumsuz mesaj vererek istekte bulunuyorsunuz.
Allah korusun saatine denk gelir,duanız kabul edilir,bebeğiniz olur onu büyütmek nasip olmaz.
Lütfen kendinize gelin.
Ben üzüntüden ne konuştuğumu bilmiyorum gibi bir bahaneye sığınmayın
Önce bakış açınızı değiştirin,sonra tüm tıbbi tedavi yollarını deneyin,sonra da olumlu dua ve tevekkül edin.
Olanda ve olmayanda bizim sırrına eremeyeceğimiz hayırlar vardır.
Tıpkı sizin gibi olumsuz dua eden iki tanıdığımın evlatlarıyla olan imtihanlarını yazıp,moralinizi hepten bozmak istemiyorum.
Allahım tez zamanda kucağınızı doldursun.

Araya giriyorum ama 3 yas icin test yapiliyormu acaba?ve istanbul icin nereye goturebilirim.internetten birkac kez baktim fakat net bisey bulamadim.yardimci olabilirmisiniz

Ben 3 ay önce bir düşük yasadım şu an kendımı düşüncelerimi tanoyamıyorum yanlış düşünceler va yanlış davranışlar yapıyorum ve bu hatamı da anlıyorum ama gercekten cok kırıcı bahane demeniz tek dıyecegım Allah kimseye evlat acısı yasatmasın o acı öyle bir acı kı insan kendını bile tanıyamıyor

evleneli çok uzun süre olmadıysa ve ilk gebelikse doktorlarda ümitvarsa akışına bırakmakta fayda var
Haklısın ama gercekten kendımı tanıyamıyorum öyle caresız hıssedıyorum kı kendımı ne konustugumub farkındayım ne de yaptıgım cok tövbe edıyorum boyle dua ettiğim için çünkü benim yavrumu annesiz bırakma gıbı bir lüksüm yok bu bencillik

Sizi kırdıysam özür dilerim.
Elbette yaşadığınız büyük bir acı.
Bununla birlikte yanlış olduğunu bile bile bu duaya devam etmenizi ben böyle yorumladım.
Yanlış yorumlamış olabilirim,sizin ne hissettiğinizi birebir anlayamam.
Demek istediğim şuydu.
'Ben üzüntüden ne konuştuğumu bilmiyorum' şeklindeki bakış açısını terk etmeye çalışın.
Çünkü bu sizin için adeta bir savunma mekanizması,sığınılacak bir liman olmuş
bu düşünceye dayanarak yanlış duaya devam ediyorsunuz.
Hiç bir şey -evlat sahibi olmak dahil- sizin hayatınızdan daha kıymetli değil.
Yaşadığım zor bir durum bununla birlikte bunda da bir hayır vardır,vakti gelince Allah bana da evlat nasip edecek şeklinde düşünmeye gayret edin,
Umarım meramımı şimdi daha iyi anlatabilmişimdir.

Anladım sizi ama sadece bu dua gaflet anında yapılmış bir dua zaten sonradan hatamı anlayıp tövbe ettim rabbım affedicidir ben zaten böyle bir dua ederek bencillik yaptıgım düşündüm cünkü rabbınim bana bır evlat nasıp ederse ve ben onu böyle bir dua yüzünden annesiz bırakırsam bunun vebalini alarak gidemem inşallah rabbım tövbemi kabul eder

Hadis-i şerifte de, (Sabretmek, ferahlamanın anahtarıdır)buyruluyor. Sabret ve çocuk özlemiyle yanıp tutuşan aileleri düşün ve isyan etme. Altın toplarının kıymetini bil.
Ya sen geçen kadın konuşunca erkek vurabilir gibi bi' yorum yazan üye değil misin? Kimse şikayet etmemiş ki ban yememişsin.Forumun Cübbeli Ahmet'i misin ayol?

Pedagoga gittik demişsiniz ama pedagoji diye bir bölüm çok uzun yıllardır ülkemizde yok. En genç mezunları 60 küsür yaşındadır yani. Onun yerine devlet hastanelerinde çocuk gelişimciler var direkt psikiyatriye götürmek yerine çocuklarınızı oradan destek alabilirsiniz.

Araya giriyorum ama 3 yas icin test yapiliyormu acaba?ve istanbul icin nereye goturebilirim.internetten birkac kez baktim fakat net bisey bulamadim.yardimci olabilirmisiniz

Okul yönlendirmesi olmadan test yapılmıyor...
6 yaş itibarı ile test yapılıyor..
O da dediğim gibi bir uzman bakar uygun görürse yapılır.

Sinirden deli oldum vallahi ya nasil bir zihniyet nasil bir düşünce şekli anlamak mümkün değil erkekler tahrik olmaya gelmezmiş ona göre sizde hatun kişiler ayagimizi denk alalim
İlerleyen sayfalarda daha fantastik yorumları mevcut arkadaşın.Hayır bu tipler milleti provake edip ban yemelerine neden oluyor.

İnşallah size de Allah evlat nasip etsin

Ya sen geçen kadın konuşunca erkek vurabilir gibi bi' yorum yazan üye değil misin? Kimse şikayet etmemiş ki ban yememişsin.Forumun Cübbeli Ahmet'i misin ayol?
Erkek vurabilir diye bir söz demişsem Allah beni perişan etsin ama dememişsem seni perişan etsin inşaallah. İftira atmak bu kadar kolay olmaz.

Ne demek istiyorsunuz tam anlayamadım.. İkimizin durumunu kıyaslayan bilmeniz için benim yaşamımı tümüyle bilmeniz gerekli. Geçmişimi yaşadıklarımı. Nasıl bir yorum bu anlayamadım...
Ne demek isteyebilirim Allah aşkına şu yazdığım yorumla. Buraya bişey yazan birinin hayatını kimse tümüyle bilmiyor. Herkes konuyu okuyup kafasında birşey oluşturup ona göre yorum yapıyor derdine çare olmaya çalışıyor. Siz ne yazdıysanız ben ordan doğru çıkarım yaparak söyledim. Sizinle aynı durumda olan başkalarıda var ama atlattı geçti demek istedim. Sizde atlatabilirsiniz demek istedim. Bide kadının kendi hastalıklarıda vardı o çocukları büyütürken dedim. Yazdığınıza göre sizin hastalığınız yok o şekilde. Sizin hayatınızı tümüyle kıyaslayan bişey yok.biraz benim hayatıma da benzeyen insanlarda varmış onlar atlattıysa ben neden atlatamıyım diye düşünmek yerine orda sizle onu kıyasladığımı düşünüyosunuz. Ama en kötü durumda olmak isteyen sizseniz siz olun tamam herkes iyi en kötü sizsiniz

Günaydın herkeze, yazdığımdan beri daha iyiyim daha sakinim. Okuduklarım, destekler, eleştiriler iyi geldi. Artık daha sakin olmaya herşeye yetişmemeye karar verdim. İnş herşey güzel olacakherkez in sınavı farklı kimi benim gibi haylaz çocuklarla, kimi senelerce çocuk hasretiyle, kimi hastalıkla.. Kimsenin derdi ne kimseden büyük nede küçük. Herkez in yaşadıkları yaşanmışlıkları o kadar farklı ki. Senin için basit olan bir mevzu diğeri için bardağı taşıran son damla olabilir... Bilemezsin..
Allahım evladı olmayanlara hayırlı evlat, evlatlarımıza da hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…