Tükendim...

Canim zaten istesen de ayril diyemem ama sinirli bi insanla yasamak cok zor kendi esimden biliyorum, aynen senin gibi sakin sessiz kibar bi kizken su anda agresif saldirgan bi kadin oldum ciktim.. Ama benim esimin huyu bu, senin bi artin var ki sevgilin yasadigi bazi olaylardan oturu sinirli bi insan haline gelmis madem seviyosun da onu ikna et bi psikologa gorunsun ofke kontrolu icin tedavi gorsun en guzel cozum bu olur sizin icin

Sinirlenince koşmak mı!

Herhalde kızım olmasaydı bu sebepten maratona katılabılırdım..

Güzel bı stres atma yolu..

millan İnanır mısınız, bir dahaki sene için düşünmedim değil =) Şaka bir yana, zihnimi oyalamak için daha başka bir yol bulamadım. Sinirimi ancak böyle atabiliyorum. Yetiyor mu derseniz, yetmiyor tabiki.

Olur öyle seyler, bazilari kosar bazilari temizlik yapar. Bence en önemlisi, hatasini anlamasi. birde kalkip size, sende agzini acmasaydin, kizdirmasaydin gibi seyler söyleseydi nolurdu ?

Olur öyle seyler, bazilari kosar bazilari temizlik yapar. Bence en önemlisi, hatasini anlamasi. birde kalkip size, sende agzini acmasaydin, kizdirmasaydin gibi seyler söyleseydi nolurdu ?
Zaten ilk başta uyuz uyuz davranmasaydın bağırmazdım diyerek azarlamıştı suratımın düştüğünü gördüğünde. Sonrasında ortamın neşesini kaçırdım için öylesine özür diledi. Sonrasında da gerçekten çok fazla alındığımı söyleyince gerçekten (Öyledir umarım) özür diledi. Ama tüm bunları sürekli olarak haketmediğimi kendime haykırınca, artık soğuduğumu hissediyorum =(

Devey, güdemeyip başka diyarlar konusunda şansımı deniyorum sanırım =(

Ama bunun için de çok iyi düşün.
Dostum, ailem diyosun.
Belki şuan yaşadığın şeyler geçiş dönemidir. Hepimiz zaman zaman kendimizi tükenmiş bitmiş hissediyoruz. Biraz zaman geçiyor sabah oluyor içimiz aydınlanıyor ferahlıyoruz. Yaşadığımız geçici depresyon sona ermiş, boş yere buhranlar geçirdiğimiz zaman için üzülüyoruz.
Sende böyle olmayasın? Yani geçicidir? Biraz daha sabretsen?

Coooooook güzel bir sekilde kendini güzel ifade ederek ona düsüncelerini mektup yaz okusun:) ... Seni anliyabilecegi bir sekilde yaz olumsuz yönlerini ama dogru kelimeri secerek kirici olmadan vs.

Huysuz ve sinirli adamla omur gecmez guzelim dikkat et hatta yol yakinken dön...
Evlenince bir cok seyde geri donus kolay olmuyor..

Inan benim esimde cok sinirli ve ben 15 senedir soguyorum, sonrada geciyor tekrar. Ama dedin ya ailem diye, hatta bunu yazmak zorunda hissediyorsun ya kendini, sirf onun hakkinda kötü düsünmeyelim diye. Iste baskalarinda asla bulamayacagin bisey bu bence. Bu sekilde sevebilecegimiz tek bir insan vardir bana sorarsan, bir kere gelir hayatimiza, kaybedersen birdaha bulamazsin. Ama seni mutlumu eder, yoksa mantik iliskisi dahami mutlu eder, orasini kimse bilemez. Bazen diyorumki, belkide cok mutlu olmaya gerek yok, sadece huzurlu olmak lazim..

Hmmm aklıma yattı hoşuma da gitti denemek lazım haydi bacılar maratona. Bence sevgilini de koştur o parkurda gerçekten yürüyüş ve koşu bir numaralı antidepresandır :)

Kendimi biraz kenara çekip gerçekten böyle mi düşünüyorum diye sorguluyorum arada, ama hep farklı cevaplar veriyorum kendime. Belki de dediğiniz gibi geçici bir durum olabilir. Sanırım beklesem, hatta

Coooooook güzel bir sekilde kendini güzel ifade ederek ona düsüncelerini mektup yaz okusun:) ... Seni anliyabilecegi bir sekilde yaz olumsuz yönlerini ama dogru kelimeri secerek kirici olmadan vs.

Huysuz ve sinirli adamla omur gecmez guzelim dikkat et hatta yol yakinken dön...

Kendimi biraz kenara çekip gerçekten böyle mi düşünüyorum diye sorguluyorum arada, ama hep farklı cevaplar veriyorum kendime. Belki de dediğiniz gibi geçici bir durum olabilir. Sanırım beklesem, hatta psikolojik yardım alabilsem daha iyi olacak. Çok teşekkür ederim yorumunuz için =)

İnanın o kadar çok yazdım ki sinirli tavırlarının beni korkuttuğunu. Yine de dediğiniz gibi bir mektup yazabilirim sanırım son kez, sakinleşince =) Teşekkür ederim öneriniz için =)

En çok korktuğum şey de bu. Ciddi bir ilişkimiz var. Evlilik düşünüyoruz biz de. Ama sonradan çiftlerin yaşadığı sorunları ve birlikte vermeye çalıştıkları zor kararları düşünüyorum. Bu agresiflikle hayatım şimdiden yıpratıcı olacak gibi görünüyor. Onunla yürürken biri ona çarpmasın ya da bakmasın da kavga etmeyelim diye dua ediyorum içimden. Bir de bu adamla nasıl evli kalınır düşüncesi korkutuyor beni. Ama dediğim gibi aşk faktörü eklenince, onun da ötesi hayatımın vazgeçilmez parçası olunca ayrılık kararı çok zor oluyo benim için. Dilim varsa da arada, yüreğim gitmiyor =(

"Aşk mı, huzur mu? Mutluluk nedir?" sorularının cevabı işte benim için de böyle düğümleniyor. Bir arkadaşımın annesi demişti ki, daha az sinirli ve daha eglenceli bir kocam olsaydı şuan daha genç ve daha mutlu olacaktım. Ama aşkı tadamayacaktım. Anlayacağınız, kafamda deli sorular =) Teşekkür ederim yorumunuz için =)

Benim esimde cok sinirli, kaprisli hatta dosarda bir kac kez baa bagirmistir ..

Ama evlendik yola getirdim , suan ondan sakini yok.
Cunku onun bana yaptigini brnde ona yaptim hemde carsi ortasinda bagirdim , kendini nasil hissediyorsun dedim boyle ?
Tabiki hak verdi bana .
Ve suan inan cok ilimli sakin..
Sende onun sana yaptigini ona yap , sinirli tavirli bagir cagir .

;B;u gidişle daha fazla öfkemi kontrol edemeyecekmişim gibi görünüyor. Fakat size bir sorum olacak. Bağırma konularının dışında eşinizin sinirli olmasıyla ilgili bir problem yaşamadınız mı? Genellikle fikir ayrılıgınza düşmediğinizden olabilir mi eğer cevabınız "yaşamadım" ise?

Bizde bi soz var. "Dinsizin hakkindan, imansiz gelir." diye. Sevgilinde bi gun sert kayaya carpinca gorur gunu. Bence o sert kaya sen olmalisin. Sessiz sakin durup, hanimefendiligimizi koruyunca ne oluyor ki? Hakkettigimiz sekilde muamele goruyor muyuz? Hayir. Sinirine sinir yap olsun bitsin. Bi gunde sen vur yumrugunu masaya. Bakalim nasil oluyormus. Belkide ona ayna olursun da vazgecer bu huyundan. Ya da "Deli deliyi gorunce sopasini saklar." misali olur.

İnanın onunla çıkmaya başlamadan önce o kadar sakin ve hanımefendi bir kızdım ki. Şimdi aynı şekilde sinirli, agresif biri olup çıktım. Ona da patlayacağım bir gün. Dediğinizi de sinir anında yapacakmışım gibi görünüyor. Teşekkür ederim keyifli yorumunuz için =)

Yaşadığı şeylerden dolayı öyle olmuştur.Bazen durumlar insanın kişiliğini bile değiştiriyor.Bu durumu göz önüne alarak konuşun derim.Üzüldüğünüzü, kırıldığınızı anlatın.İster sakince anlatın ister bağırıp çağırarak anlatın o size kalmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…