- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle demedim konuyu açana destek olmamız lazımTercih etmiyomsun?
Sonrada " vay efendim ben neden depresyondayim?".
Konuyu neden actiniz pek anlamadim.
Herkes tavsiyede bulunuyor ama siz galiba okuyuk geciyosunz sadece.
Yanlış yazdımÖyle demedim konuyu açana destek olmamız lazım
Tercih etmiyomsun?
Sonrada " vay efendim ben neden depresyondayim?".
Konuyu neden actiniz pek anlamadim.
Herkes tavsiyede bulunuyor ama siz galiba okuyuk geciyosunz sadece.
Tum Kdrama ve Jdramalari izlemis birine ilk defa rastliyorum.
O zaman Netflix uyeligi alin diyecem, ben medya patronunun kiziyim dersiniz diye korkuyorum.
Ahh ahh aynı derdi yaşayan biz kadınlar :-( ne tur varliklariz bilemedim ki... Ben açıkçası psikologa gitmeyi dusunuyorum yararlı olursa kesinlikle tavsiyelerimi iletirim
ya 3 idiots ve pk çok güzel depresyon anımda izleyip kendime gelmiştim yeri ayrı bende konu sahibi izlemediyse bakabilirbikaç hint filmi izlemeni tavsiye ederim, romantik komedi ya da komedi macera türlerinde modunuzu yükseltebilir belki
önerebileceklerim;
PK
Barfi!
3 Idiots
Like Stars on Earth
bikaç hint filmi izlemeni tavsiye ederim, romantik komedi ya da komedi macera türlerinde modunuzu yükseltebilir belki
önerebileceklerim;
PK
Barfi!
3 Idiots
Like Stars on Earth
Biliyorum arastiracagimTek tavsiyem iyi bir psikiyatri dr ile gorusmen.
Yok aslinda ama yalniz basima dolasmak istemiyorum. Kitap falan alir eve gelirim zatrn disariya cikmayi seven bir insan degilim biri kolumdan tutup kaldirmadikca ben disariya cikmam. O yuzden tercih etmiorum. Kitap ve kahveyi deneyecegim.bence tercih etmiyorum yapmıyorum demeyi bırakmakta bu yolda ilk adım olabilirben tek başıma sinemaya gidiyorum mesela tam senin saydığın şeyleri hissettiğim zaman ara ara kim depresyona girmez ki sinemaya gidip komedi filmi izlerim tek başıma yada bu zamanlarda en sevdiğim bir kütüphaneye yada kitapçıya gidip saatlerce kitapları karıştırmak sonra güzel boş boş romantik yada macera kitap almak sonra yolda gelirken kulaklığı takıp müzik dinleyerek aheste aheste eve gelip sıcak süt kahve yada sıcak çikolata üçlememden birini yanıma alıp yatağıma oturup kitap okumak
ya yazarken bile bir mutlu oldum depresyondan çıktım ben gideyimde kitabımı okumaya devam edeyim
konu sahibi hayat depresyona girmek için çok kısa yurtta da canını sıkan birileri varsa kaale alma onları silkelen hayat devam ediyor
![]()