ben de zamanında oğlumla böyle bir dönem yaşamıştım.bir anneyi en çok kıran nedir,biliyor musun?
evladının ona bağırıp,çağırması,sinirlenmesi değil.yaşadığı,maddi,manevi zorlukları,gizlemesi.
benim oğlum,kendi kendine çözmeye çalışmış,çalıştıkça batmıştı.
öğrenince çok büyük kavga ettik.çok üzüldüm,çok ağladım ama o an yaptığı borçlar,zerre umurumda değildi.neden saklamıştı.ben nasıl bir anneydim,evladım,sıkıntısını benimle paylaşamıyordu.biz ortak çözüm yoluna gittik.
maddi,manevi destek olduk,çok şükür,atlattık.
anneler kırılmıyor evlatlarına,kırılmak bana göre güçlü bir duygu.birine kırılırsam,ömür boyu içimden çıkmaz.
küseriz ama geçicidir.sarılıp öpmesi,onun yüzündeki,mutluluk ifadesi,herşeyi unutturur.
annenizle,sorunlarınızı konuşabilirsiniz,inanın anneler,sandığınızdan daha güçlüdür.hele ki evlat söz konusu olunca,adeta kaplan kesilirler.
en kısa zamanda,sorunlarınızı atlatacağınızı düşünüyorum.anneniz,küs kalmaz,üzülmeyin.para durumunuz en başından söyleseydiniz,size destek bile olurdu.
ayrıca ben de eklemeden geçemeyeceğim.yorumlarınızı ve hayata karşı duruşunu, beğendiğim üyelerden birisiniz.bunu da atlatmanın bir yolunu bulacağınızdan eminim