• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim

seni yorumlardan takip ediyorum, begeniyorum.son derece aklı başında, olgun, iyi bir gözlemci ve kendine güvenen bir genç kadınsın. dönem dönem hepimizin hayatında iniş çıkışlar olmuyor mu? bunu da öyle bir süreç düşün. annen şuanda kırgındır, ona biraz zaman ver. nasılsa affedecetir. hiçbir anne evladına onca zaman kayıtsız kalamaz. lütfen bu süreçte sen de kendini yıpratma. benim de annemle tartışmalarım oluyor, bazen aynı evin içinde birkaç gün konuşmadığımız da oluyor. ama biliyorum ki hayatta bana en yakın kişi o.

Çok klasik bir laf olacak ama herkesin yaşam biçimi işte.
Ne ben ne bizimkiler yapabilir öyle bir şeyi.
Belki de ondan tuhaf geliyor.
Ben de öyle. Herkesi bırakabilirim ama annemi asla. :KK14:
Ama bu demek değil ki her günümüz pamuk şeker kıvamında. Hala kavga ediyoruz, küsebiliyoruz da. Ama bir şekilde geri dönüşü oluyor, şükür ki.

Maddi manevi tükendim.

Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.

Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
yaz lütfen, burada yorumlarını hayranlıkla okuduğum birisin
inşallah geçer düzelir her şey..

Herşey geçer be cherry sana bişey olmasın. Anneciğine de tabi.

Şu aralar annemle babam bana dertlerini paylaşmıyorsun diye kızıyorlar (ki bilinçli yaptığım bir şey değil sadece biraz içine kapanık bir insanım), ben de sana kızayım :) Talihsiz bir olayın borçları kalmış ok ama ne diye saklarsın ki böyle şeyleri anlat gitsin sen de rahatlarsın.

Anne de olsa kimse mükemmel değil o da kredi borcundan bunalmıştır, sen de stresli hayatından tükenmişsin şu aralar. Ben o kadar kötü sorunlar göremedim geçer gider bunlar da :KK50: Zamanı geldiğinde eline geçen parayı verir destek olursun annene. Üzülme lütfen

ben de zamanında oğlumla böyle bir dönem yaşamıştım.bir anneyi en çok kıran nedir,biliyor musun?
evladının ona bağırıp,çağırması,sinirlenmesi değil.yaşadığı,maddi,manevi zorlukları,gizlemesi.

benim oğlum,kendi kendine çözmeye çalışmış,çalıştıkça batmıştı.
öğrenince çok büyük kavga ettik.çok üzüldüm,çok ağladım ama o an yaptığı borçlar,zerre umurumda değildi.neden saklamıştı.ben nasıl bir anneydim,evladım,sıkıntısını benimle paylaşamıyordu.biz ortak çözüm yoluna gittik.
maddi,manevi destek olduk,çok şükür,atlattık.

anneler kırılmıyor evlatlarına,kırılmak bana göre güçlü bir duygu.birine kırılırsam,ömür boyu içimden çıkmaz.
küseriz ama geçicidir.sarılıp öpmesi,onun yüzündeki,mutluluk ifadesi,herşeyi unutturur.

annenizle,sorunlarınızı konuşabilirsiniz,inanın anneler,sandığınızdan daha güçlüdür.hele ki evlat söz konusu olunca,adeta kaplan kesilirler.
en kısa zamanda,sorunlarınızı atlatacağınızı düşünüyorum.anneniz,küs kalmaz,üzülmeyin.para durumunuz en başından söyleseydiniz,size destek bile olurdu.

ayrıca ben de eklemeden geçemeyeceğim.yorumlarınızı ve hayata karşı duruşunu, beğendiğim üyelerden birisiniz.bunu da atlatmanın bir yolunu bulacağınızdan eminim

anneler her koşulda affeder ya, git sarıl öp, özür dile, anneye gurur yapılmaz, bir iki mızıklanır hemen yelkenleri suya indirir :KK39:
eskiden ben de çok tersleşirdim annemle, az ağlatmadım kadını. şimdi yaşlandıkça kıyamıyorum, ağzıma etse aman anneee diyip geçiyorum, benim bile yaş 35 e dayandı tabi... korkuyorum artık kaybetmekten...

Yaşından dolayı annen alınganlık yapmış
Altından girsen üstünden çıksan halledersin sen bence
Diğer sorunlarda belliki birikmiş
Ben hep şöyle düşünüyorum
Bir şey ne kadar inişe geçtiyse
Çıkışa geçmesi o kadar kuvvetlidir.
Daha güçlü ol halledersin sen.

Maddi manevi tükendim.

Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.

Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Canım benim hayatta bazı kötü şeyler üst üste gelebiliyor. bu hepimizin dönem dönem yaşadığı sorun. inan bana geçicek birgün tüm güzellikler peş peşe gelcek. önemli olan bu zamanlarda güçlü kalabilmek bu durumlarla savaşmak ama lütfen çevrendekileri kırma. hele annen o her zaman yanında olan yegane dostundur. ancak onun varlığıyla bu süreci aşabilirsin tatlım. Umarım herşey düzelir.

Hayatımda herkesi her şeyi silebilirim.
En yakın arkadaşlarımı dostumu bile sildim ama ANNE kız bu.
Şaşırdım açıkçası.
Yargılamak adına demiyorum yanlış anlama.
Yo yo yanlış anlamıyorum ama annem söylenmemesi gereken bişey söyledi maddi değil manevi bir konu bel altı diyebilirim.Günlerce ağladım öfkemi o şekilde yatıştırdım ama çokta yıpratıcı oldu benim için:(

Yani siz Almanyaya dondunuz ve anneniz ugurlamadi mi?
Ama bu da hic iyi olmamis.
Eminim sizi yolculamamak annenizi de uzmustur.
Benim bile icime oturdu oylece kendi kendime cantami aldim ciktim, demeniz.

Bilemedim, bu kisimda anneye de kizdim biraz.
Ama elbette barisirsiniz.
Sadece kus ayrilmak dokunmus olmali size.

Diger kisma gelince maddiyattan cok hayal kirikligi uzmus sizi ama bu zamanla gececektir.
Hayirlisini istemek gerek.
Ve her zaman suna inanirim; para her zaman kazanilir yeter ki saglik olsun.
Umarim gonlunuze gore birini bulur cok da mutlu olursunuz.

Bir de bencil biri olarak goruldugunuzu sanmam.
Cunku duzenli olarak annenize bir miktar para gondermissiniz.
Bu asla bencillik sayilamaz.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom

konunun detaylarini yakalayamadim. tek anladigim annecigin ile bir sikinti oldugu, bu ve diger seylerden dolayi kendini yorgun hissetmen...

bazi anne ve kizlari arasinda cok degisik bir bag vardir cherry. bu bagi her anne - kiz da anlayamaz. bu bazi anne ve kizlari cok yorgun olurlar ama inan bana normalde bir anne kiz birbirini x olcek seviyorsa, onlar x0000000000000 olcek severler.

kendimden biliyorum.

uzulme lutfen :KK25:

Ben de öyle. Herkesi bırakabilirim ama annemi asla. :KK14:
Ama bu demek değil ki her günümüz pamuk şeker kıvamında. Hala kavga ediyoruz, küsebiliyoruz da. Ama bir şekilde geri dönüşü oluyor, şükür ki.

Evet bizde de öyle.
Annem anne gibi değil zaten.
Ömrümü istese veririm..

Yo yo yanlış anlamıyorum ama annem söylenmemesi gereken bişey söyledi maddi değil manevi bir konu bel altı diyebilirim.Günlerce ağladım öfkemi o şekilde yatıştırdım ama çokta yıpratıcı oldu benim için:KK43:

Benim de anneme çok kırıldığım zamanlar oldu.
Ama biliyorum ki milyon kere düşsem milyon kere annem kaldırır.
Benimle birlikte bir tek o ağlar.
İçimin yangınını bir tek o söndürür.
Yaralarıma bir tek o merhem olur...

Back
X