• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim

Diyolar ya ana gibi yar Bağdat gibi diyar bulunmaz diye gerçekten de doğru bu küslükten sonra anneme hiç affetmez dediği bit şey yaptım ama yinede herkesten önce o affetti:KK43:

Geçmişe takılı kalma.
O unutmuştur bile.
Hem insanız sonuçta.
Düşeriz kalkarız, beşeriz şaşarız....

Yok canım, objektif yorum yaparak, akılcı çözümler üreterek, bazen duymak istediklerini değil de doğru olanı söyleyerek ve de en önemlisi popüler olma amacını gütmeyerek. Ya gerçek adının bile bilinmediği bir yerde popüler olsan ne olacak?
Sadece o an o kişiye ayıracak vakti vardır, manevi yönden katkı sağlayacağını düşündüğü birkaç paragraf yazmak istemiştir. Olan tam olarak bu.
Değil mi helal olsun

Herkesi tek tek alıntılayamadım yazan herkese teşekkür ediyorum ben de hepinizi seviyorum panpalar. Gün içinde meşguldum yazamadım.

Burda kabahatli benim onun için bu kadar vicdan azabı çekiyorum. Haklı olsaydım sadece üzülürdüm ama bende acaip bir vicdan azabı var son söyledikleri kulağımdam gitmiyor.

Annem bizi maddi manevi tek başına büyüttü, babam burda yazılan çizilen anneci tipte bir adamdır, fesat babaanne hala kombinasyonu da olunca en sonunda babam anneciğinin yanına döndü annem de tek kaldı. Sonradan öğrendim ki babam bizimleyken de maddi bir faydası yokmuş babaaneme ev almış vs annem o zaman da sıkıntı çekmiş. Babam gittikten sonra da çok az yardım gördü maddi olarak.

Tek başına çabaladı, çok zor şartlarda çalıştı, çok yoruldu. Hayatını bizi yetiştirmeye adadı. Çok kısmetleri çıktı, fabrika sahibinden hastane sahibi doktora kadar, genç çok güzel bir kadındı da ama el adamı size of derse katili olurum dedi. Gerçekten hayatını bize adadı.

Ben para meselesi yüzünden bana çirkef dedin yazıklar olsun dedim, çok üzülünce çok atarlandım iyice bağırıp çağırınca dayanamadı. Yüzüme bakıp hayatımı size feda ettim dedi. O anda o kadar kötü oldum ki, ne detse desin bu gerçeği unutmamam gerekiyor, canımı istese bile of dememeliyim. O cümleden sonra öldüm zaten. O kadar haksızlık yaptım ki kendimi affedemiyorum.

Pazar sabahı da yola çıktım öylece yetim gibi, el sallayanım bile olmadı. Yol boyu vicdan azabından ağladım zaten.

Çektiğim sıkıntıları anlatmaya hala niyetim yok bitti gitti sonuçta. Binbir zorlukla büyüttüğü kızının başına gelenleri duysa yüreğine iner herhalde. Zaten çok çekti ,daha fazla üzülmesini istemiyorum.
Hangi ülkede yaşıyorsunuz cnm baban vefat mi etti helal olsun annene

Hangi ülkede yaşıyorsunuz cnm baban vefat mi etti helal olsun annene

Ben yurtdışına göçtüm ailem Türkiye'de.
Yok yaf keşke ölseydi en azından annem emeklisini alır güzelce geçinirdi. (tövbe tövbe sonunda bunu da yazdım)
Babaannemin yanına taşındı.

Kız Allah seni napmasın güldürdün beni .:KK15:

Valla içimden bu geçiyordu kaç zamandır dirisi bir halta yaramadı ama ölüsü gayet işe yarayacaktı. Anneye asilik babaya sövme derken zebanilerin kazanın altını karıştırmasını hissedebiliyorum.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom Annen seni affetmeye hazırdır, biliyorsun.
Detaylarını bilemiyoruz tartışmanın ama bize anlattığın gibi ona da anlatırsan pişmanlığını, affeder.
Sana sarılmak istedim-ki pek istemem kimseye sarılmayı.
Çünkü annene hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Birinin yaşamını sana adamış olmasının altında nasıl ezilir insan, bilirim.
Her gün eziliyorum.
Ki bana hiç hatırlatmadığı halde.
semurcan semurcan ın bizim gibi anne-kızları anlatışına da bayıldım.
Evet yorgunuz ve birbirimize çok bağlıyız.
Hayatta başımıza ne gelirse gelsin, böyle annelerimiz olduğu için de çok şanslıyız.
Lütfen üzülme.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom Annen seni affetmeye hazırdır, biliyorsun.
Detaylarını bilemiyoruz tartışmanın ama bize anlattığın gibi ona da anlatırsan pişmanlığını, affeder.
Sana sarılmak istedim-ki pek istemem kimseye sarılmayı.
Çünkü annene hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Birinin yaşamını sana adamış olmasının altında nasıl ezilir insan, bilirim.
Her gün eziliyorum.
Ki bana hiç hatırlatmadığı halde.
semurcan semurcan ın bizim gibi anne-kızları anlatışına da bayıldım.
Evet yorgunuz ve birbirimize çok bağlıyız.
Hayatta başımıza ne gelirse gelsin, böyle annelerimiz olduğu için de çok şanslıyız.
Lütfen üzülme.

Ben de eziliyorum gerçekten. Daha çok yardım etmeye zaten karar verdim, birkaç ay sonra kredi çekip vericem rahat etsin diye.

Valla içimden bu geçiyordu kaç zamandır dirisi bir halta yaramadı ama ölüsü gayet işe yarayacaktı. Anneye asilik babaya sövme derken zebanilerin kazanın altını karıştırmasını hissedebiliyorum.

Allah korusun . Anneme bende yeri geliyor kızıyorum ayy seviyor ya nazım ona geçiyor , o da hiç beni tınlamıyor 5 dk sonra hiç bir şey olmamış gibi konuşuyoruz. :KK53: Senin sorunun annen diil bence her şey üst üste gelmiş bunalmışsın hava değişikliği şart.

Allah korusun . Anneme bende yeri geliyor kızıyorum ayy seviyor ya nazım ona geçiyor , o da hiç beni tınlamıyor 5 dk sonra hiç bir şey olmamış gibi konuşuyoruz. :KK53: Senin sorunun annen diil bence her şey üst üste gelmiş bunalmışsın hava değişikliği şart.

Bunaldım tabi de neden anneme patladım işte orda hatalıyım. Benim bunalmamda 1 mg payı olmayan birine , annem olmasını geçtim , patlamak zaten hata. Hiç haketmemiş olması beni iyice öldürüyor. Pffff. Saçımda 2 günde 2 beyaz çıktı.

Misscim koşulsuz affeden, unutan, evladının her nazını, haksız çıkışını çeken anneler değil mi?
Üzülme çok, anneciğin unutur bunu elbet.

İki öpmene bir sarılmana bakar.

Vakit kaybetmeden gönlünü al da rahatla bence.

Bunaldım tabi de neden anneme patladım işte orda hatalıyım. Benim bunalmamda 1 mg payı olmayan birine , annem olmasını geçtim , patlamak zaten hata. Hiç haketmemiş olması beni iyice öldürüyor. Pffff. Saçımda 2 günde 2 beyaz çıktı.

Kız sen çok tatlısın :KK68:Emin ol şimdi anne gidip özür dilesen anında afferder. Anneler alınma duygusu yok çocuklarına karşı... O yüzden anneni öppp bol bol garibim ne üzülmüştür şimdi. Asıl kime kızdın noldu ?

Valla bu kadar dertlenmenin ne sana ne hayatina neden annenle iliskine faydasi yok, artik olaylari ve hayatini duzene sokmaya bakacaksin, ayrica sirf annene nakit gondermek icin kredi cekersen (ki verirlermi ondan da emin degilim) hem anneni hakli cikaracaksin (bak ba kosede parasi varmista cidden vermiyormus diyecek) hemde kendini ciddi yukun altina sokacaksin. Bir hatayi baska bir hata ile telafi etmeye calisip kisa vadede kolay cozum yoluna giderek uzun vadede basina bela alacaksin. Once kendini toparla sonra annene yardimin dokunsun.
Vicdan yapmaninda sana yardimi dokunmaz bence seni kotu hissettirmenin disinda ve hala bu yasadiklarini annenle dahi paylasmamis olmani aklim almiyor.

Herkesi tek tek alıntılayamadım yazan herkese teşekkür ediyorum ben de hepinizi seviyorum panpalar. Gün içinde meşguldum yazamadım.

Burda kabahatli benim onun için bu kadar vicdan azabı çekiyorum. Haklı olsaydım sadece üzülürdüm ama bende acaip bir vicdan azabı var son söyledikleri kulağımdam gitmiyor.

Annem bizi maddi manevi tek başına büyüttü, babam burda yazılan çizilen anneci tipte bir adamdır, fesat babaanne hala kombinasyonu da olunca en sonunda babam anneciğinin yanına döndü annem de tek kaldı. Sonradan öğrendim ki babam bizimleyken de maddi bir faydası yokmuş babaaneme ev almış vs annem o zaman da sıkıntı çekmiş. Babam gittikten sonra da çok az yardım gördü maddi olarak.

Tek başına çabaladı, çok zor şartlarda çalıştı, çok yoruldu. Hayatını bizi yetiştirmeye adadı. Çok kısmetleri çıktı, fabrika sahibinden hastane sahibi doktora kadar, genç çok güzel bir kadındı da ama el adamı size of derse katili olurum dedi. Gerçekten hayatını bize adadı.

Ben para meselesi yüzünden bana çirkef dedin yazıklar olsun dedim, çok üzülünce çok atarlandım iyice bağırıp çağırınca dayanamadı. Yüzüme bakıp hayatımı size feda ettim dedi. O anda o kadar kötü oldum ki, ne detse desin bu gerçeği unutmamam gerekiyor, canımı istese bile of dememeliyim. O cümleden sonra öldüm zaten. O kadar haksızlık yaptım ki kendimi affedemiyorum.

Pazar sabahı da yola çıktım öylece yetim gibi, el sallayanım bile olmadı. Yol boyu vicdan azabından ağladım zaten.

Çektiğim sıkıntıları anlatmaya hala niyetim yok bitti gitti sonuçta. Binbir zorlukla büyüttüğü kızının başına gelenleri duysa yüreğine iner herhalde. Zaten çok çekti ,daha fazla üzülmesini istemiyorum.

Çok üzüldüm anlattıklarına cherry, ama ana-kız o kadar güzel o kadar takdir edilesisiniz ki.. Unutulur inşallah, annen hassas ve merhametli bir kadın ki bunca şeyi yapabilmiş. Sen de hassassın ki bunları hissediyosun. Sen adım atmaya çalış, ayaklarına kapan anneciğinin. Belki hemen geçmez ama geçer zamanla emin ol. Güzel günler görürsünüz inşallah birlikte.. Ve unutursunuz tüm bunları :KK200:

Seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Ben de şuan hayatımı anneme göre yaşıyorum resmen.
Her şey o daha fazla üzülmesin, dertlerinin yanına bir de beni eklemesin diye.. :(

Evet Ya arkadaşlar nasıl popüler olabiliyor veyahut nasıl seviliyor yazışarak mi anlamıyorum :)
Yazışmayla alakası yok aslında yani bireysel yazışmalarla. Yorum yazışması ayrı konu. Genelde çok mantıklı yazanlar sevilir yani en azından ben severim. Bir de sempati kazanabilmek de önemli, bu da insanın kendisinde olan bişey galiba. İçtenlik kendini belli ediyor, zaten kim neden rol yapsın ki? :)

Back
X