tükendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aydınlık falan yok benim hayatımda. Unutulmus gibiyim
hayır. aydınlık her zaman var. sadece biraz dayanın şu sıkıntılı dönem geçecek. siz değerlisiniz. sizi aldatan o kişiden çok çok daha değerli. ahlaki duygulardan yoksun kişiler için mi üzülüyorsunuz? yapmayın. o kişi sizi hayatından kaybettiğine öyle bir üzülecek ki. ama siz yolunuza bakıp yaşamınıza sizin gibi güçlü ve iyi insanları alacaksınız, diğerleriyle kirletmeye lüzum yoktur. dirençli olun, birilerinden kurtulduğunuza şükredin.

2 buçuk sene önce aldatmisim ben onu. Aklı yeni başına gelmiş sindiremiyormus. Utanmaz arlanmaz bi kadinmisim cocugumdan da mı utanmamisim. Onun için bitmisim

nasıl böyle birsey soyluyor yüzüne baka baka,yada nasıl ortaya cıktı bu iftira hoşlanmadıgı biriyle falanmı arkadastın??
işin kötüsü mıllet hemen nasıl ınanıyor..
ya işte sen ilk zamanlar hemen ailene yansıtıp çıngarı çıkaran taraf olup,basacaktın tekmeyi
çok beklettin arkadaşım detayları bılmıyorum..ailenle konuyu paylaşma mevzunu

Daha başıma eksiyor annem giderken erişte koyayım bilmem ne koyayım ya sabır ya

Bazen kazanmak için küçük kayıplar yaşamak gerekir.... belkide hayat sana huzurlu mutlu bir hayat hazırlıyor o hayatın kıymetini bilmen içinde şuan bu acıyı çekiyorsun... onların hayatlarını mutlu mesut yasıyor olmalarınıda takma kafana öyle bir hayat yaşarsın ki onların varlığını bile unutursun ... Ümit etmek Allahtan ümitsizlik şeytandandır demişler sen her zaman hayata ümitle bak güzellik gelir bulur seni

Aldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin

iftira atiyor degil mi?
o zaman iciniz rahat olsun,Allah belasini er ya da gec verecek..
ahiniz yarina kalir da yanina kalmaz o adamin merak etmeyin..
evladinizdan cok gulersiniz o ise guzel hayat yasiyormus gibi yansitir ama icinde hep biseyler yanar tutusur..
ya da gozunuzun onunde bulur cezasini..
inanin o adalet yerini buluyor.

Aldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Bu millete tuhaf esim beni aldati dediginde sende g..vtlikmi yaptinda bosamadin demiyorlarmi.
Allaha hava et bu adam ciddi yalanci yuzu kizarmadan yalan soyleyenden korkarim ben.sen aldatmadigini biliyorsun esinde biliyor yalan attiyor.salla gitsin

2 buçuk sene önce aldatmisim ben onu. Aklı yeni başına gelmiş sindiremiyormus. Utanmaz arlanmaz bi kadinmisim cocugumdan da mı utanmamisim. Onun için bitmisim
Peki sadece aldatma mi diyor şunla oldu şöyle yakaladim vs demiyor mu? Elbette olmayan birşeyi demesi can yakıcı ama ispatlamasi lazım o zaman her boşanan bu tür iftiralar atsın... ne kadar dogru bir karar verdiğinizin ispatı boşanma davasini siz acin mesajla dediyse dilekçenize bunuda ekleyin hatta tazminat davasi açın

Peki sadece aldatma mi diyor şunla oldu şöyle yakaladim vs demiyor mu? Elbette olmayan birşeyi demesi can yakıcı ama ispatlamasi lazım o zaman her boşanan bu tür iftiralar atsın... ne kadar dogru bir karar verdiğinizin ispatı boşanma davasini siz acin mesajla dediyse dilekçenize bunuda ekleyin hatta tazminat davasi açın

Isyerime goturdugum sarmalari dolmalari sevgilime goturmusum

Önce ki konundan bildigim kadariyla seni aldattigi kanitliydi. Iste böyle adamlara yapilmasi gereken o kanitlari sosyal medyada herkesin görebilecegi sekilde paylasmaktir ama ugrasmaya da degmez aslinda.
Cocugun var, onun icin gidip psikolojik destek al bence. Inan bana cok iyi gelecektir.

Çok zor muhakkak.. Güvenilen kişinin arkadan vurması muhakkak ki çok zor.. Ama yıkılmayın..Şu an yaralısınız.. O yaranın iyileşmesi için kendinize yardım edin.. Psikolojik destek alın.. Köklü değişiklikler yapıyorsunuz, ve bunun için desteğe ihtiyacınız var..

İlahi adalet, yerini bulacak. Bunu yapan erkekler çevremde bom b.k hale düştüler.

Allah yardımcınız olsun..

Ağız dolusu küfür etmek istiyorum o herif icin ama yapamıyorum. Yazıp yazıp siliyorum yapılacak yorum yok. Bir an önce iyi olmanı diliyorum.

Esinin sana iftira atmasi kotu ama buna inanan insanlarin olmasi çok daha kotu. Madem aldatilmis bunca zaman sonra mi akli basina gelmis. Hersey gececek zamanla tum yaralarin iyilesecek. Cocugun için sabret ve bundan sonra neler yapabilirsin onun için cabala

Bu kadar rezilce bir uste cikma cabasi ne kadar karaktersizmis ne kadar ama ilahi adalete guven bolesine bir iftira insani tepetaklak eder inan

Yuh be şerefsize bak. Bu gavati iyi bir dovduruceksin. Bu adam gay o yüzden bosaniyorum diye sen de aticaksin ortaya bir laf. Ugrassin dursun

halen dah buadamla neden konusiyorsun? kestirip at gorusme yeter. kaniti var mi yok. senin kanitin var mi var. eee dah ne? bak kimin dogru soyledigi er gec cikar ortaya. oglunu almaya calisiyor tek derdi bu. biri akil vermis buna hepsi bu.
birdaha gorusme. iyi bir avukat bul kanitlarinla birlikte hem bosanma hem velayet davani ac. zaten bikac yil sonra eger senin dedigin gibi eski sevgilisi ile birlikteyse oglu aklina gelmeyecek.
toparlanmak cok zor olacak ama artik yeter. ailene de resti cek. sana atilan iftirayi anlat. halen daha o pislige yaranmaya calisiyorlarsa yazik ki ne yazik.
sosyal medya hesaplarini kapat. sakin mesajlarda kotu birsey yazma. onun ailesi ile yalniz gorusme vs vs vs....

ailen umarım ona inanmıyordur sana böyle iftara attığı için.isyankar olma lutfen hepımız hayatında zorluklar yaşıyoruz bazen neden benım başıma gelıyor neden dıye söylenmek ıstedıgım zamanlar oluyor fakat böyle söylenmenın faydasınıda göremıyorum .içinde aldatılmanın acısı belkı hep kalıcak için buruk olucak ama bu kadr taze olmucak .inan zamanla kendine geliceksin .evladın için iyi olmak zorundasın onun senden başka kimsesi yokki.sen mutlu olmak zorundasın evladın için.bırak adam ne dersı desın kım ınanırsa ınansın.bunun bedelı oducek senden daha fazla acı emınım cekıcek.kimsenin yaptığı yanına kalmıcak belkı şu an keyfı yerınde adamın sen dıbe çökmus durumdasın ama cıkıcaksın o dipten buna inan .umutsuz olma sakın sana yaptıgğın bedelini bir gün ödücek işte o zaman senin keyfın yerınde olucak.yaşadıgın acı hemen geçicek bır durum degıl malesef .hep derler ya zaman herşeyın ilacı gerçekten de öyle

halen dah buadamla neden konusiyorsun? kestirip at gorusme yeter. kaniti var mi yok. senin kanitin var mi var. eee dah ne? bak kimin dogru soyledigi er gec cikar ortaya. oglunu almaya calisiyor tek derdi bu. biri akil vermis buna hepsi bu.
birdaha gorusme. iyi bir avukat bul kanitlarinla birlikte hem bosanma hem velayet davani ac. zaten bikac yil sonra eger senin dedigin gibi eski sevgilisi ile birlikteyse oglu aklina gelmeyecek.
toparlanmak cok zor olacak ama artik yeter. ailene de resti cek. sana atilan iftirayi anlat. halen daha o pislige yaranmaya calisiyorlarsa yazik ki ne yazik.
sosyal medya hesaplarini kapat. sakin mesajlarda kotu birsey yazma. onun ailesi ile yalniz gorusme vs vs vs....

Eltim de bosaniyor. Güya eltiminde amcasının oğluyla ilişkisi varmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X