tükendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam tazminat, nafaka filan vermemek için yapıyor tüm bunları.. Paraları kalsınki orda burda
kadınlarla yiyebilsin. O kadar pislik ve ucuz bir adammış ki çocuğunun annesine karısına
iftira edip küçük düşürmeye çalışıyor. Ama hiç merak etme bu iftira yanına kalmaz.
O paraları da gönül rahatlığıyla yiyemez.
Aldatmak başka birşeydi ama bu hem suçlu hem güçlü adam gibi yaptım bir hata deyip
boşansaydı belki mutlu mesut yaşar derdim ama ben iftira atanın mutlu olacağını inanmıyorum.
Mutlaka ahınız tutacak eminim.
O senin yüreğini yaktı ya Allah da onunkini yakar görürsün.

Adam tazminat, nafaka filan vermemek için yapıyor tüm bunları.. Paraları kalsınki orda burda
kadınlarla yiyebilsin. O kadar pislik ve ucuz bir adammış ki çocuğunun annesine karısına
iftira edip küçük düşürmeye çalışıyor. Ama hiç merak etme bu iftira yanına kalmaz.
O paraları da gönül rahatlığıyla yiyemez.
Aldatmak başka birşeydi ama bu hem suçlu hem güçlü adam gibi yaptım bir hata deyip
boşansaydı belki mutlu mesut yaşar derdim ama ben iftira atanın mutlu olacağını inanmıyorum.
Mutlaka ahınız tutacak eminim.
O senin yüreğini yaktı ya Allah da onunkini yakar görürsün.

Ben ona beddua edince de diyorki
Böyle söyleme iyi kötü zaman geçirdik cocugumun annesisin. Deyyus yeni geldi aklina

Çok üzüluyorum sizi boyle uzgun gorunce. O karaktersizler elbet belasini bulacak karmaya inaniyorum ben. Insan yaptigini gormeden ölmüyor gerçekten bakın illa mutsuz oluyorlar. Sakın kendinizi suçlu veya kötü hissetmeyin. Insanlarin arkamizdan kotu biri diyip cevremiz sahte insan dolu olmasından, sevgisiz kazanmaktansa oldugumuz biri olarak kaybedis yasayalim iyi kalbimiz icin uzulursek uzulelim ona gore temkinli yaklasalim. Elbet bu gunler de gececek her sey gibi :/

Ben ona beddua edince de diyorki
Böyle söyleme iyi kötü zaman geçirdik cocugumun annesisin. Deyyus yeni geldi aklina

ee korkusu var çünkü.. başıma bir hal gelirse diye sen beddua edince ödü kopuyor.
Çocuğunun annesi olduğun sen beddua edince mi aklına geliyormuş.
Beni aldattın diye iftira atıp ailesine ona buna söylerken çocuk yok aklında ama..

Sıkıyorsa o da sana etsin o zaman madem sen de aldatmışsın. Biliyor ki onun sana beddua edecek bir suçun
kabahatin yok. Yoksa o da sana ederdi ama geçmeyeceğini biliyor malum.
Bu adam anladığım çok kurnaz çok çakal bir adam durduk yere ruh hastası değilse gerçekle hayali
birbirine karıştırmıyorsa beni aldattın diye tutturması sırf mahkemede üstünlük sağlamak
için para içindir.

Mahkemeye kadar filan görüşmeyin bu adamla.. Belki konuşmasanız böyle olmayacaktı ama resmen
psikolojinizi bozuyor bu böyle. Elinizde fotoğraflar filan da var ispatlarsınız. Sinirinizi bozuyor özellikle
yapıyor mesajlarına cevap vermeyin. Bir an önce kurtulursunuz İnşallah bundan.

Üzülme ey gönlümün kızıl saçlı bacısı,yirminci yüzyılda en çok bir yıl sürer ölümün bile acısı (N.Hikmet)
Ölumun acisi daha cabuk unutuluyor ya. Allahin takdirini kabulleniyoruz ama yapilan haksizliklari kabullenemedigimiz icin acisi cok daha uzun suruyor ölume kiyasla.

Yazıklar olsun! Girdiği günahın büyüklüğünden ben korktum! Ne demek iftira atmak hemde evladının annesine nikahlı eşine yazıklar olsun!!!
Üzülmeyin nolur ya da az üzülmeye çalışın
Hem bu dünyada hem öbür dunyada öyle cezalar bekliyor ki onu
İsyan etmeyin sınavınız buyuk mukafatınız da buyuk olacak
Siz şimdi mazlum durumdasınız sizin ile Allah arasında perde yok duanız direk ulaşacak Allah'a
Duanız makbul
Duanız kabul olacak inşallah
Nolur isyana düşmeyin
Çok dua çok sabır
Allah yardımcınız olsun

Bu dunya zalimlerin dunyasi. Biz saf salak gibi ortada bakinirken millet isini hallediyor. Deveye diken insana seven yaraniyor. Ben daha iyinin kazandigini gormedim.
Pislik yap kahve, sen de onun anladigi dilden konus. Hadi delillerimizle konusalim de, dök ortaya her seyi. Sen de dok de. Bana bir tane fotograf goster de. Pişkin ol, dalga gec onunla. Oyle kolay aklayamasin kendini.

Bu dunya zalimlerin dunyasi. Biz saf salak gibi ortada bakinirken millet isini hallediyor. Deveye diken insana seven yaraniyor. Ben daha iyinin kazandigini gormedim.
Pislik yap kahve, sen de onun anladigi dilden konus. Hadi delillerimizle konusalim de, dök ortaya her seyi. Sen de dok de. Bana bir tane fotograf goster de. Pişkin ol, dalga gec onunla. Oyle kolay aklayamasin kendini.

Sonunda bu dünyanın zalim dünyasını savunan çıktı. Kimsenin ah alıp da dibe vurduğunu görmedim. Bu köpek de vurmaz işte

2 buçuk sene önce aldatmisim ben onu. Aklı yeni başına gelmiş sindiremiyormus. Utanmaz arlanmaz bi kadinmisim cocugumdan da mı utanmamisim. Onun için bitmisim
Bence bu senin hödük yediği naneye kılıf bulamayınca " ama sende yaptın ben affediyorum bak sende beni affet" demeye getirecek olayı.

Kızlar çok inandırıcı konuşuyor. Öyle böyle değil. Kendi de inanıyor

Acin taze ondan aci cekiyorsun.. Bosalt kendini iyide yapiyorsun.. Yarin hersey bitip gidincd ilahi adalet yerini bulunca bunun icin mi canimi siktim allah askina diyip gececeksin.
Herseye care zaman canim..

Valla al benden de o kadar. Umutsuzluga kapilmani asla istemiyorum. Zira b.ktansa da b.ktan dunya, geldik iste yasiyoruz. Sonunda ölüm var. Yasayip gidecegiz iste. Oyle dusun olumsuz degiliz bir yerde son var. O gun gelene kadar iyi bir anne, iyi bir insan, guclu bir kadin ol. Kimse inanmiyor mu sana salla hepsini. Bak simdi cok zor geliyor ne zaman yolun girer bilmiyorum ama hersey eninde sonunda yoluna girer.

Ben de zalimler dunyasi diyorum. Iyi kalp iyi olaylar getirmiyor. Hatta ne kadar iyiysen o kadar b.ktan bi hayat yasiyorsun. Simdi hic sana eden bulur diyemicem ama konularini da okuyorum sana guveniyorum, sen bu olaylarin altindan dimdik cikacaksin.

Allahım yarabbim eğer gerçekten böyle bi iftira atıyorsa sende gercekten biriyle görüş ki attığı iftira boşa gitmesin. .ee boylesini hakediyor ama bu adammmEn Büyük KK

Bittim tükendim artık...

Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.

Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.

Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.

Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.

Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
Muhtemelen bir denyo üzdü sizi bilmiyorum ama size tavsiyem önce kendinizi Sevin kendinize değer verin. İnanın bir başkası için bunları yaşamaya değmiyor dediginiz gibi onlar mutlu siz mutsuz neden ki? Bunu kendine neden yapıyorsun silkelen ve kendine gel. Derin bir nefes al at kendini dışarı.

Kahve adam madem cocugumun annesi demedi bu kadar cirkinlesti. Mahkemede kanitlarini kullan, dilekcende aldatildigim yetmedi iftiraya ugradim vs diye her seyi kullan. Bak hakimler de insan. Onlarda dosya incelerken diyecek ki ulan 2,5 yil once aldattiysa simdi mi aklin basina geldi, kaldi ki onun kaniti yok. Insallah da adil bir hakime denk gelirsin. Avukat cok onemli. Bosanma davalari ile ilgilenen biri ile gorus lutfen. Hangi sehirdesin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X