tükendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Allah; sana kötülük yapanın cezasını verirken, bazen senin görmeni istemez. İnsansın, egona yenilip içinden,'oh oldu'dersin de içine fitne eklenmesin diye! Uzakta sen görmeden halleder, bazen de süreci uzatır, sana unutturur, ona ise yıllar sonra toplu ceza verir.Kimin, neyi, ne kadar hakettiğini sen bilemezsin... "
İlahî adalet er geç sahibini bulur.

Çok üzgünsünüz anlıyorum ama ilahi adalete güveninizi kaybetmeyin..
Tabiki de her zaman iyiler kazanmayacak, tabiki iyiler her zaman gülmeyecek, burası cennet değil ki

bir uzmandan öğrendiğim tekniği yazıcam sana belki faydası olur ben denemedim fakat bu teknıgın iyi geldiğini uzman kişi söyledi.geçmişteki travmalar için veya depresyon için iyi gelebiliyormuş.derdin var mesaela bir kağıda ağlayarak herşeyi yaz.acıklı müzik eşliğinde yapabilirsin bunu.1 hafta boyunca acını dıbıne kadar yaşa ve bu acını kağıda dökuceksın.sonra bunu topraga gömuceksın.sinirle toprağı kaz kım senı uzduyse kırdıysa ona söylenerek kaz hınçını topraktan çıkar.bu teknık belkı sana fayda saglar :(

Evladın için dayanmalısın. Silkelen ve hic kimseye ihtiyacin olmadigini hatirla. Allah herseyin hesabini sorar. Ama bugun ama yarın ama 5 yıl sonra. Ne cezasız kaldı ki bu alçaklık cezasız kalsın...

Adam iyice şizofrene bağladı :işsiz:

Nasıl bi suçluluk duyuyosa, kendi söylediği yalana inanmaya başlamış.. Suçunu seninle bölüşmeye çalışıyor. Böylesini kabullenmek daha kolay çünkü.

Allah gönlüne ferahlık versin.. Zor, ama bu günler de elbet geçecek.

Konularınızı okudum çok üzüldüm, siz çok güçlü bir kadınsınız oğlunuzu düşünerek hareket edin.
Şeref yoksunu eski eşiniz de yaptığı pisliğin suçunu size atıyor aklınca. Umarım çok fazla darbe almadan üstesinden gelirsiniz.

Bittim tükendim artık...

Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.

Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.

Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.

Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.

Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer

Bittim tükendim artık...

Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.

Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.

Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.

Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.

Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
image.webp canm bak aynen böyle !
Lütfen sakin ol ve sadece allaha sığın O'ndan baska kimseye sığınma yoksa hep yarı yolda kalırsın..
Bak en güvendiklerinle imtihandasın ....

O günler de gelecek inşallah. Doğrunun yardımcısı Allah. Güçlü kalmaya devam edin. Buradaki herkes sizi mutlu görmeyi çok istiyor.

Her inisin bir cikisi vardir ya, sen en dibindeysen geleceginin tek bur yönü var

Allah seninde yavrununda yardimcisi olsun.en kisa surede feraha çikarsiniz insaallah

Tehdit et.. Iftirasini geri alip herkese yalan soyledigini itiraf etmedigi takdirde elindeki seni aldattigi fotograflari sosyal medyadan paylasacagini, bosanma davasinda kullanip donuna kadar alacagini, onu rezil edecegini, ayrica bu iftira icin de ona tazminat davasi acacagini soyle. Ispatlayamazsa onu da odeyecek.. Sahitlerin oldugunu da bir guzel hatirlativer kendisine.. El mi yaman bey mi yaman gorsun.
Bir insana, hele de evladinin anasina iftira atmak bu kadar kolay olmamali.. Herkese anlayacagi dilden konusacaksin.

Konu Sahibi inançsızım diyor siz hala Allah diyorsunuz inanan insana dua edilir neyse..

Konu sahibesi konuna diyecek bişey bulamamakla birlikte iyilik eden iyilik bulur kötülük edende kötülük diyeyim bari.

Yıllarca koynunda uyuyan adam nasıl bu hale geldi ne acı ... nasıl bu kadar vicdansiz acımasız oldu ? Yeni mi böyle oldu da değişti yoksa hep böyleydi de sen kuyruğuna basınca mi bu kadar pislik oldu ... @Kahve-Kokulu-Kadin canım sabret bu günler geçecek belki zor olcak ama geçecek elbet bir gün ...mazlumunun ahi indirecek Şahı ve o zaman görecek herkes senin haklı olduğunu, dimdik ayakta oldugunu ,çok güçlü olduğunu, çevren, dostların ,hatta ailen kim varsa utanacak yaptıklarından ve sen çoktan uyanmış olacaksın kim sahte kim dost anlamış olacaksin .Dilerim güzel günler gör evladınla ve sana inananlarla sen iyi bir kadınsın @Kahve-Kokulu-Kadin lütfen pes etme sabırla bekle:KK200: bilmem sever misin ? Mustafa ceceli bekle sana armagan olsun:KK50:

Az cok biliyorum durumlarini.Hersey yeni oldugu icin boylesin ama insallah bunlari atlatinca unutacaksin.cok igrenc bir adama rastlamissin malesef ama ondan kurtuldugunda cok iyi olacaksin.allah yardimcin olsun

Nasıl karaktersiz bir insanmış bu ya hem aldat sonra bir de aldatıldım diye ortaöıklarda dolaş iki yakan bir araya gelmesin inşallah pişmanlığıkla sürün inşallah en kısa zamanda feraha çıkarsınız inşallah bugünleriniz geride kalır

Eltim de bosaniyor. Güya eltiminde amcasının oğluyla ilişkisi varmış
Kocan olacak adamla kardeşine ya birileri akıl vermiş ya da uyanıklık yapmaya çalışıyorlar nafaka falan vermemek için. Bu kadar sığ beyinli olunur. Vereceği üç kuruş nafaka çocuğunun annesinin onurundan kıymetli demek ki. Şerefsizlik değil de nedir bu?

Bir arkadaşın dediği gibi o pişkinse sen daha pişkin ol. Delillerimizle konuşalım de. O sana aldattın derse gül geç. Neden gülüyorsun derse söylediğin saçmalığa ancak gülünür de.

Bence seni sinirlendirip hata yaptırmaya çalışıyor. Belki nafaka için, belki çocuğun velayeti için. Bu kadın sağlıklı psikolojide değil, çocuk bakamaz diye seni delirtmeye çalışıyor belki. Düşme bu tuzağa. Sağduyunu koru. Söylediği saçmalıklarla dalga geç, gül, sen delireceğine o delirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X