- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
Allah inancınız bitti mi yani.isyanla me geçici elinize .Inanmiyorum isyankar olmam yakındır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah inancınız bitti mi yani.isyanla me geçici elinize .Inanmiyorum isyankar olmam yakındır
Simdi konu bu degil bir girdapda konu sahibi ve boslukta geçecek sadece düzgün düşünemiyor ve toparlanamiyor. Zamana ihtiyacı varAllah inancınız bitti mi yani.isyanla me geçici elinize .
Allah belasıni versin pislik adamAldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Her şey düzelecek inşallah.Simdi konu bu degil bir girdapda konu sahibi ve boslukta geçecek sadece düzgün düşünemiyor ve toparlanamiyor. Zamana ihtiyacı var
Kahve buradaki bazi kadinlar seninle ayni seyleri yasadi
Hele ben en yakin arkadasima gozu gonlu kayan bi adamla yasadim
Ne yasarsan yasa olmuyorsun
Zamanla simdi olup bittigin acilar viz geliyor
Biraz zaman ver kendine
Ve kendine acimayi birak !
Guclu dur biraz
Bosarsa bosasin Allahin cezasi
Cehennemin dibine gitsin
Boyle olma lutfen
Cocuk konusunda maalesef tavsiye veremem cocugum yok cunkuYaklaşık 1 saat kesintisiz ağladım
Neden mi ?
Oğlum uykusundan baba diyerek uyandı eline ne gectiyse yerlere fırlattı yastık yorgan çarşaf parfümler çerçeveler durduramdim. Sakinlestiremedim. Bana vurmaya başladı eve götür beni seni istemiyorum sen kötü annesin dedi. Konuşmaya çalıştım olmadı sadece izledim. Sakinlesince babasını aradık onunla konuştu. Şuan tekrar uyumaya gitti. Oğlumu böyle görünce dayanamadim bende ağladım ağladım.
+1 vallahi sosyal medyadan o o..... Fotoğraflarını yayınlardim o adamınBu dunya zalimlerin dunyasi. Biz saf salak gibi ortada bakinirken millet isini hallediyor. Deveye diken insana seven yaraniyor. Ben daha iyinin kazandigini gormedim.
Pislik yap kahve, sen de onun anladigi dilden konus. Hadi delillerimizle konusalim de, dök ortaya her seyi. Sen de dok de. Bana bir tane fotograf goster de. Pişkin ol, dalga gec onunla. Oyle kolay aklayamasin kendini.
Baban bizi istemiyor deseydinYaklaşık 1 saat kesintisiz ağladım
Neden mi ?
Oğlum uykusundan baba diyerek uyandı eline ne gectiyse yerlere fırlattı yastık yorgan çarşaf parfümler çerçeveler durduramdim. Sakinlestiremedim. Bana vurmaya başladı eve götür beni seni istemiyorum sen kötü annesin dedi. Konuşmaya çalıştım olmadı sadece izledim. Sakinlesince babasını aradık onunla konuştu. Şuan tekrar uyumaya gitti. Oğlumu böyle görünce dayanamadim bende ağladım ağladım.
Günümüzde maalesef öyleAldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Bilirim o durumu oglum daha 2 yasinda yoktu bile esimi ve annesini evden kovmuştum çünkü canima tak etmisti 3 gun oglum hep babasını sordu 4. Gün ise baba alo diye agladi tam 3 saat ve aramak zorunda kaldım telefonda baba özledim deyince eşim o gece eve geldi eve alamamazlik edemedim çocuk olunca mecbur kalıyorsun bazenYaklaşık 1 saat kesintisiz ağladım
Neden mi ?
Eski kocasinin evine mi ? Bird neden konulari kapattirsin ki hepsi ayri konular birbirinin devami degil. Tamam bosanma evresiyle ilgili ama ayrı konular2 konunuz var devam eden, birini kapattirin lutfen, takip etmek zor oevresiy oraya bi buraya bakiyorum. Hem konu devami topik acmak yasak degilmi?
Oglunuzuda alip eve gitseniz, belki daha iyi hisseder kendini. Evde olmadiginiz icin sizi sucluyor, babasini sizin terkettiginizi düşünüyor.
Baban bizi istemiyor deseydin