- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
14 aylık evliyim, genelde tartışmalı geçen ikimizin de çok huzurlu olmadığı bir evlilik.
Karşımda bana tahammülü kalmamış, her tartışmada sesini yükselten, sağa sola vuran..
Ve ben sesimi dahi yükseltmeyişime rağmen.
Bu aralar durulduk..
Kendime söz verdim, hiçbir tartışmaya mahal vermeden alttan alarak, daha iyi davranmak için..
Ama dün yine kırdı..
Mağazada sırf onun sevmediği tarz kıyafetlere baktığım için ( v yakalı bluz- gömlek vs)
Bugün yine soğuk rüzgarlar esiyor, arkadaşı ile konuşur gibi mesajlar..
Önceden böyle değildi, beni kırsa hep gönlümü almaya çalışırdı, en kızgın halinde bile bana (bitanem, canım vs ) hitapsız mesaj yazmazdı..
Şimdi ne değişti?
Daha 1 yıl olmasına rağmen o kadar yıprandım ki yıprandık ki..
Tükendiğini hissediyorum yavaş yavaş.
Mutlu uyandığım günler o kadar geride kaldı ki..
Her tartışmada tek hatalı görülmekten, bu yaptıklarını çekmeyeceğini mi sanıyorsun vs. ( dini boyutta psikolojik baskıdan) o kadar yoruldum ki..
Yaptıklarım ise, ona karşı ilgisiz oluşummuş..
Aramız iyi olduğunda ben gayet ilgiliyim, ama kırgın iken bunu nasıl yapabilirim kızlar?
Evimde ev işi ile yemek ile uğraşmaktan başka bir şey yaptığım yok, öyle bir gezip tozmam dahi yoktur.. 2 çift muhabbete hasret kalmaktan başka bişey yapmıyorum..
Çok dağınık yazdım, farkındayım.. ama değerli yorumlarınızı eksik etmezseniz mutlu olurum.
Karşımda bana tahammülü kalmamış, her tartışmada sesini yükselten, sağa sola vuran..
Ve ben sesimi dahi yükseltmeyişime rağmen.
Bu aralar durulduk..
Kendime söz verdim, hiçbir tartışmaya mahal vermeden alttan alarak, daha iyi davranmak için..
Ama dün yine kırdı..
Mağazada sırf onun sevmediği tarz kıyafetlere baktığım için ( v yakalı bluz- gömlek vs)
Bugün yine soğuk rüzgarlar esiyor, arkadaşı ile konuşur gibi mesajlar..
Önceden böyle değildi, beni kırsa hep gönlümü almaya çalışırdı, en kızgın halinde bile bana (bitanem, canım vs ) hitapsız mesaj yazmazdı..
Şimdi ne değişti?
Daha 1 yıl olmasına rağmen o kadar yıprandım ki yıprandık ki..
Tükendiğini hissediyorum yavaş yavaş.
Mutlu uyandığım günler o kadar geride kaldı ki..
Her tartışmada tek hatalı görülmekten, bu yaptıklarını çekmeyeceğini mi sanıyorsun vs. ( dini boyutta psikolojik baskıdan) o kadar yoruldum ki..
Yaptıklarım ise, ona karşı ilgisiz oluşummuş..
Aramız iyi olduğunda ben gayet ilgiliyim, ama kırgın iken bunu nasıl yapabilirim kızlar?
Evimde ev işi ile yemek ile uğraşmaktan başka bir şey yaptığım yok, öyle bir gezip tozmam dahi yoktur.. 2 çift muhabbete hasret kalmaktan başka bişey yapmıyorum..
Çok dağınık yazdım, farkındayım.. ama değerli yorumlarınızı eksik etmezseniz mutlu olurum.