Tükeniyorum yavaş yavaş...

Belki de dediğiniz gibi. O da artık sevmiyor..
Son zamanlarda o kadar şiddetli kavgalar oldu ki belki onun sevgisi de bitti ve ya çok çok azaldı..
Bunu bana söylemesi yeterli aslında, sonuçta kimse kimseye sonsuza kadar katlanmak zorunda değil..
O beni çok seviyor ve makul bir insan diye evlendim, bana olan sevgisi bitmişse eğer, tahammülü de bitmiş biri olarak bu evliliği sürdürmemin anlamı kalmaz ..
Bunlarin hepsini konuşun yüzyüze.

Belki de dediğiniz gibi. O da artık sevmiyor..
Son zamanlarda o kadar şiddetli kavgalar oldu ki belki onun sevgisi de bitti ve ya çok çok azaldı..
Bunu bana söylemesi yeterli aslında, sonuçta kimse kimseye sonsuza kadar katlanmak zorunda değil..
O beni çok seviyor ve makul bir insan diye evlendim, bana olan sevgisi bitmişse eğer, tahammülü de bitmiş biri olarak bu evliliği sürdürmemin anlamı kalmaz ..
Niye sevsin ki kendisini sevmeyen birini?
İşte evlilikler böyle böyle yanlış başlıyor,sonra da bitirmek de her iki tarafa da zor geliyor.
Haklı olarak tabii düzeni bozmak hiç kimsenin işine gelmiyor.

Konuşmaya yanaşmıyor, konuşmaya çalışmıyor..
Konuşmak istediğimde ise hoşuna gitmeyen bir şey duyduğunda konunun ucundan tutup basıyor bağırmayı..
İletişim kuramıyorum, anlatamıyorum anlatmak istediklerimi..
Yerinizde olsam çoktan boşanma davamı açmıştım.
Ne olursa olsun hiç kimsenin bağırtısını çekmek zorunda değilsiniz.
Ona yalvaracak mısınız sanki iletişim kurmak için.

Niye sevsin ki kendisini sevmeyen birini?
İşte evlilikler böyle böyle yanlış başlıyor,sonra da bitirmek de her iki tarafa da zor geliyor.
Haklı olarak tabii düzeni bozmak hiç kimsenin işine gelmiyor.

Evlenmeden önce biliyordu kendisini sevmediğimi..
Bu evlilikte hatanın çoğu bende belki ama o da masum değil..
"Evlenince seversin" diye konuşan bir insan ; olumlu yönde çabalar, en ufak seyde kavga gürültü çıkartıp nedensiz yere 3-5 gün küsülür müsaade etmez..
Ben de cezamı çekiyorum bu kadar mutsuzlukla ..
Hakkımda hayırlısı, hayırlı bir şey olabilir mi böyle bir hayatta bilmiyorum ama.
Umarım.. :(

Evlenmeden önce biliyordu kendisini sevmediğimi..
Bu evlilikte hatanın çoğu bende belki ama o da masum değil..
"Evlenince seversin" diye konuşan bir insan ; olumlu yönde çabalar, en ufak seyde kavga gürültü çıkartıp nedensiz yere 3-5 gün küsülür müsaade etmez..
Ben de cezamı çekiyorum bu kadar mutsuzlukla ..
Hakkımda hayırlısı, hayırlı bir şey olabilir mi böyle bir hayatta bilmiyorum ama.
Umarım.. :KK43:
Yooo bana göre hatanın çoğu onda.
Evlenince seversin diyerek takıntılı ruh halini göstere göstere evlenmiş.
İşte bu yüzden böyle bir adama daha fazla katlanamaz,açardım boşanma davamı.
Elbette herkes için hayırlı olsun inşallah ama siz böyle eliniz kolunuz bağlı oturursanız üzgünüm ama bu adam sizi daha çok yıpratacak,siz de gençliğinizi heba edeceksiniz her nedense...

Yooo bana göre hatanın çoğu onda.
Evlenince seversin diyerek takıntılı ruh halini göstere göstere evlenmiş.
İşte bu yüzden böyle bir adama daha fazla katlanamaz,açardım boşanma davamı.
Elbette herkes için hayırlı olsun inşallah ama siz böyle eliniz kolunuz bağlı oturursanız üzgünüm ama bu adam sizi daha çok yıpratacak,siz de gençliğinizi heba edeceksiniz her nedense...

Doğru söylüyorsunuz...
Hani ihanet yok, şiddet Yok, küfür vs birşey yok ya, benim bu sebeplerim şımarıklık mı diye de düşünüyorum..
İlerde bir gün pişman olmaktan korkuyorum..
Dul kadın olarak, çevrenin bana karşı bakış açısının değişmesinden korkuyorum..
Kafam çok dolu çok karışık, ama böyle böyle gitmeyeceğini de biliyorum..

Konuşmaya yanaşmıyor, konuşmaya çalışmıyor..
Konuşmak istediğimde ise hoşuna gitmeyen bir şey duyduğunda konunun ucundan tutup basıyor bağırmayı..
İletişim kuramıyorum, anlatamıyorum anlatmak istediklerimi..
canım keşke sevmedigin biriyle evlenmeseydin. Neden yaptın böyle bişey. ben sevmedigim birinin yanında uyanmayı hayal dahi edemiyorum.
Bu sekilde bir evlilkse boşanmak sanki daha mantıklı

canım keşke sevmedigin biriyle evlenmeseydin. Neden yaptın böyle bişey. ben sevmedigim birinin yanında uyanmayı hayal dahi edemiyorum.
Bu sekilde bir evlilkse boşanmak sanki daha mantıklı

Ben sevmeyerek evlendim, ama 1 yılı geçindir evliyiz, ve en ufak yaptığı hoş davranışlarda onu sevmeye çalıştım..
Ona bu süre zarfında alıştım da, daha yakın hissetmeye ilgilenmeye, ona yakın davranmaya da başladım..
Kendisine de iyi olduğumuz günlerde hep ; ben sana hep böyle davranabilecek bir insanım, bu sana da bağlı lütfen bunu gör.. diyerek telkin ettim..
gerçekten de iyi olduğumuz zamanlarda ona ben iyi idim..
Yani sebepsiz yere kavga çıkarmadım..

Doğru söylüyorsunuz...
Hani ihanet yok, şiddet Yok, küfür vs birşey yok ya, benim bu sebeplerim şımarıklık mı diye de düşünüyorum..
İlerde bir gün pişman olmaktan korkuyorum..
Dul kadın olarak, çevrenin bana karşı bakış açısının değişmesinden korkuyorum..
Kafam çok dolu çok karışık, ama böyle böyle gitmeyeceğini de biliyorum..
Dulu,bekarı düşünmeyip yolunuza bakacaksınız.
Ben ilk boşandığımda işsizdim. Depresyondaydım.
Ne zaman çok yoğun mesaili işe girdim,o zaman toparlandım.
Kişi kendine yoğunlaşınca iyileşiyor.
İhanet yok,şiddet yok zaten olması gerekenler adam size iyilik yapmıyor,kaldı ki bence bağırması da bir tür psikolojik şiddet. Bugün bağıran yarın itekler de gerçekten bu mutsuzlukla yaşamak yerine dul desinler ne var dünyanın sonu mu?
Adam özelde bile çalışmanıza izin vermiyor.
Oysa boşanıp güzel ve yoğun bir işiniz olsa dulluğu da sallamazsınız adamı da.

Dulu,bekarı düşünmeyip yolunuza bakacaksınız.
Ben ilk boşandığımda işsizdim. Depresyondaydım.
Ne zaman çok yoğun mesaili işe girdim,o zaman toparlandım.
Kişi kendine yoğunlaşınca iyileşiyor.
İhanet yok,şiddet yok zaten olması gerekenler adam size iyilik yapmıyor,kaldı ki bence bağırması da bir tür psikolojik şiddet. Bugün bağıran yarın itekler de gerçekten bu mutsuzlukla yaşamak yerine dul desinler ne var dünyanın sonu mu?
Adam özelde bile çalışmanıza izin vermiyor.
Oysa boşanıp güzel ve yoğun bir işiniz olsa dulluğu da sallamazsınız adamı da.

Siz de mi boşandınız? 2. Evliliği yapmışsınız sanırım, Allah ım daim etsin..
Haklısınız, kafamı meşgul edecek bir iş bulsam toparlarım..
Ama Allah yukarda ben bu evliliğe de eşime de alışmaya başlamıştım birkaç aydır..
Beni görmezden gelişlerini, vurdumduymazlıklarını gördükçe de kendimi hep geri çektim..
Sanki beni bir gün yarı yolda bırakır da çok acı çekerim diye düşündüğüm için..
Öyle bir evlilik düşünün, eşinize sonsuz güvenerek sarılamadığınız, çünkü artık size bakış açısı değişmiş..
Eskiden onda hissettiğiniz güzel hisleri hissetmiyorsunuz..
Şuan bunları yazarken bile ağlıyorum, çünkü içimden gelenler bunlar..
İnşallah bana da güzel kapılar açılır, inşallah ben de düze çıkarım :(

Siz de mi boşandınız? 2. Evliliği yapmışsınız sanırım, Allah ım daim etsin..
Haklısınız, kafamı meşgul edecek bir iş bulsam toparlarım..
Ama Allah yukarda ben bu evliliğe de eşime de alışmaya başlamıştım birkaç aydır..
Beni görmezden gelişlerini, vurdumduymazlıklarını gördükçe de kendimi hep geri çektim..
Sanki beni bir gün yarı yolda bırakır da çok acı çekerim diye düşündüğüm için..
Öyle bir evlilik düşünün, eşinize sonsuz güvenerek sarılamadığınız, çünkü artık size bakış açısı değişmiş..
Eskiden onda hissettiğiniz güzel hisleri hissetmiyorsunuz..
Şuan bunları yazarken bile ağlıyorum, çünkü içimden gelenler bunlar..
İnşallah bana da güzel kapılar açılır, inşallah ben de düze çıkarım :KK43:
Amin inşallah.
Anlattıklarınızda ben de ilkinde yaşadıklarımı düşündüm.
Ben de mantık demiştim ama olmadı,aynen sizin gibi psikolojik şiddet yaşadım,ona evlilik bile demiyorum bakın.
Ben de sevmedim,severim sandım. O da sevmedi sever,sevilirim sandı bence.
Beni sevse zaten o psikolojik şiddeti yapmaz, "sevilmiyorum ben arkadaş yahu" deyip o isterdi boşanmayı.
Oysa boşanmayı hiç istemedi çünkü düzeni bozmak işine gelmedi,elaleme laf anlatmak rahatsız etti.
Biliyorum ben.

Amin inşallah.
Ben de mantık demiştim ama olmadı,aynen sizin gibi psikolojik şiddet yaşadım,ona evlilik bile demiyorum bakın.
Beni sevse zaten o psikolojik şiddeti yapmaz, "sevilmiyorum ben arkadaş yahu" deyip o isterdi boşanmayı.
Oysa boşanmayı hiç istemedi çünkü düzeni bozmak işine gelmedi,elaleme laf anlatmak rahatsız etti.
Biliyorum ben.

Aileme gidip birkaç gün kalmak istediğimi söyleyeceğim..
Belki biraz kafamı dinlerim, sağlıklı düşünürüm..

Amin inşallah.
Biliyorum ben.
Benden tecrübenizden yararlanarak bişey sormak istiyorum. Ablam 1 yıl tanıdığı ve sevdiğini ve sevildiğini düşünerek bir evlilik yaptı. Eşi çok düzgün birine benziyordu. Olgun, mantıklı, ailesine düşkün, maddiyatçı olmayan vs.
Fakat imza atıldıktan sonra ablamın dediğine göre onu çok takmamaya ve yatak odası hariç onunla cok ilgilenmemeye ve her hafta sonu ailesine goturmeye başlamış ayrıca ailesi ile ilgili birçok şeyi gizlemiş amcalarının kus olduğunu annesin de babaannesi ve teyzeleri ile kus olduğunu vs. hepsi evlenince ortaya cikti. Düğün masrafı yapmamak için durumlarının kotu olduğunu söylemiş tabi o da yalanmis. Kısaca enistem baya yalancinin teki. Parasal ve ozel mevzularda çok yalanını yakalamış o yüzden guvenmiyor artık ve sürekli ablamı eleştirip sucluyor eşinin sevmediğini ve maaşı olduğu için onunla evlendiğini düşünmeye basladı ablam ama toplum baskısından da hemen bosanmak istemiyor ama eşinin hayatında önceliği nerdeyse yok annesi ve kendi ailesi öncelik. O istedikleri zorla yaptırıyor bizim yanımıza bile zorla geliyor adamın yuzu hic gülmüyor bu evlilik yürür mü yoksa bitmeli mi?
simdiden teşekkürler

Benden tecrübenizden yararlanarak bişey sormak istiyorum. Ablam 1 yıl tanıdığı ve sevdiğini ve sevildiğini düşünerek bir evlilik yaptı. Eşi çok düzgün birine benziyordu. Olgun, mantıklı, ailesine düşkün, maddiyatçı olmayan vs.
Fakat imza atıldıktan sonra ablamın dediğine göre onu çok takmamaya ve yatak odası hariç onunla cok ilgilenmemeye ve her hafta sonu ailesine goturmeye başlamış ayrıca ailesi ile ilgili birçok şeyi gizlemiş amcalarının kus olduğunu annesin de babaannesi ve teyzeleri ile kus olduğunu vs. hepsi evlenince ortaya cikti. Düğün masrafı yapmamak için durumlarının kotu olduğunu söylemiş tabi o da yalanmis. Kısaca enistem baya yalancinin teki. Parasal ve ozel mevzularda çok yalanını yakalamış o yüzden guvenmiyor artık ve sürekli ablamı eleştirip sucluyor eşinin sevmediğini ve maaşı olduğu için onunla evlendiğini düşünmeye basladı ablam ama toplum baskısından da hemen bosanmak istemiyor ama eşinin hayatında önceliği nerdeyse yok annesi ve kendi ailesi öncelik. O istedikleri zorla yaptırıyor bizim yanımıza bile zorla geliyor adamın yuzu hic gülmüyor bu evlilik yürür mü yoksa bitmeli mi?
simdiden teşekkürler
Bence güvenmediği adamla evli kalmanın anlamı yok.
Sevgi,ilgi de görmüyormuş,yalancıymış.
Niye çabalayacak bilemedim?

Bence güvenmediği adamla evli kalmanın anlamı yok.
Sevgi,ilgi de görmüyormuş,yalancıymış.
Niye çabalayacak bilemedim?
teşekkür ederim. İnsanlar iste boşanmak için evlenmiyor ama bir sürü yalanla evliliği yürütmek de zor. Ablam her gün mutsuz eski hali yok. Sanırım onun için en hayırlısı bu olacak. İnş o da sizin gibi 2. evliliğinde mutluluğu yakalar.

Abartma artık,uzatma yeter derim ve bana gelen cevap ; hep ben abartırım zaten demii hep ben uzatırım demii...
Zaten herhangi bir tartışmada bulunduğum ortamı terk ediyorum, konu uzamasın diye.. kendimi geri çekiyorum..
Ondan sonra ise aynı yatakta bir uçta o, diğer uçta ben şeklinde günler geçiyor..
4-5 gün bu şekilde sürüyor.. aynı odada iki yabancı gibi tv izlemeler vs.. benimle irtibata geçmeye çalışırsa konuşuyoruz, bazen ben yapıyorum bunu...
Ama artık çok bunaldım bu sonu gelmez tartışmalardan..
Çünkü son zamanlarda apartmana rezil edecek boyuta geldi ki, kaç defa bir daha kesinlikle olmasın demelerime tamam deyişlerine rağmen...

Bana derdi ki: seni benim mutlu edeceğini kadar kimse edemez... İnşallah beni kendisinin mutsuz ettiği kadar kimse mutsuz etmez bundan sonra..
Canımm aynı tartısmaları ben de yaşıyorum
Aynen 4-5 gün küs kalıyoruz ama bunu eşim yapıyo kendi küs kalıyo
O süre zarfında kendi haksız dahi olsa kabullenmeyip yanıma gelmez ben de gitmem öyle günler geçer sonradan gelir yanaşır gönlümü de almaya calısmaz cinsellik anlamında yaklasır
Ben buna çözüm bulamadım sussam olmuyo konussam olmuyo yaklassam da olmuyo küs kalsam da

images-315.webp
bu söz herşeyi özetliyor....

Back
X