Tukeniyorum. .

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Yaşıyorum , ama yaşamıyor gibiyim.
Güçlüyüm , aslında hiç degilim.
Kendi iyi niyetim arasında sıkışıp kaldım Baskalarinın yanlışlarını hatalarının bedelini ben ödüyorum. Kendimi ne beni yetistiren aileme ne de kendi aileme ait hissedemiyorum..
İnsanlar da bir garip .. (Esim)
İyi olursun dört dörtlük olmasada 4/3 lük olmaya çalışırsın yüzüne bakan olmaz ..
Ama ne zamanki hersey biter içinden birsey yapmak dahi gelmez senden iyisi yoktur.
Kimseyi anlamiyorum.
Evladımla sağlıklı iletişim kuramiyorum bu sıralar. Tükenmiş gibiyim
Bambaşka şehirde sadece kızım ve ben yepyeni bir başlangıç yapmak isterdim. Biliyorum , bugün ona geri dönsem yüreğimi açsam ortaya koysam yeniden kıracak biliyorum. Güvenmiyorum.
Hapsoldum sanki bi karanlığa boguluyorum. Sevgisizlik beni tüketti herseye heryere koşmak beni tüketti. Şöyle deli gibi sevilmek isterdim. Hep yarım kaldı sevilişlerim. . Boşlukta gibiyim . Ruh gibiyim hiç mutlu değilim. böyleyken kıymetimi bilenemi yanayim.
Mutsuzlugumu kendine dert etmeyenemi.
Yoksa kızıma güçlü durmaya çalışıp bazen onunla bile ilgilenebilecek bir ruh Halim kalmadiginamı.
Hayat çok zormuş. Keşke hiç büyümeseydim...

Keşke hiç buyumeseydim demekle olmuyor ne yazık ki...
Sizi mutlu eden seylerle meşgul edin kendinizi, hayat güzel her şeye rağmen..
Pencerenizi sizi mutlu eden güzelliklere açın. hayatı size zehir edenleri kafanıza takmadiginizi gosterirseniz, arkasnizdan onlar sizi mutlu etmek için koSacaktir...

Sizi bu kadar depresyona sokan bir insanla isiniz ne Allah askina ? Birakin defolsun cehenneme kadar yolu var !:sinirli:

Malesef hayat böyle, kaçımız isterdik ki büymek ?
Kimine az kimine çok. hepimizin dertleri, kederleri, pişmanlıkları, keşkeleri, niye leri vardır.
Yaşanacak olan yaşanır ve elden malesef birşey gelmez bazen.
O yüzden geçmiş yaşananlar yüzünden geleceğinizi karartmayın. Dövünmeyi bırakıp sarılın evladınıza, hayata. Güçlü ve kararlı olun. Belkide gelecek size çok güzel günler getirecek :KK55:

Hayat bizi ne ile karşılaştıracak bilemiyoruz. Derdi olmayan görmedim daha. Herkes yenildim diyip ya intihar edecek ya da kötü biri olup çıkacak. Bu şekilde bir dünya da olmamak için önce kendimizi sevip kendimiz için güçlü olmalıyız.

Back
X