Tükeniyorum!!

beautifulsweet

#HayatEveSığar
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
1.992
5.258
108
Merhabalar;
Dönemsel cöküslerden en fenasini yasiyorum.Is hayatim stresli.Özel hayat desen onda da sezon finalini yaptik gecenlerde.Bir yolunda olan aile hayati o da cok cok iyi degil.
Minnos bir kizim var kapimi her actigimda beni karsilayan.Kucagima alip saatlerce bosluga daliyorum öyle.O da onun masumiyetinden ona kiyamadigimdan.Halsizim!
Mutlu eden bir sey yok beni.Mutluymusum gibi davranmalarim var.Arkadas cevresi cok beraberiz genelde varliken varim ama ruhen asla yokum yanlarinda.Sahte gülümsemeler,sahte abartili tepkiler.Aslinda cogu mutlu degil biliyorum.Hepsi benim gibi oyunlarda.Herkesin farkli farkli sorunlari var ama hepsi espriye girgira vurup kahkahalarla gecistirmeye calisiyor.
Yalniz basima cikiyorum insanlar cildirmis gibi..Ya da acaba ben mi?
Yurt disina seyahate ciktim istedigim yere istedigim an gidebiliyorum.Maddi problemim yok istedigim saat cikabiliyor,istedigimi yapabiliyorum ama insanin icinden hic mi bir sey yapmak gelmez?
Insanlari dinliyorum onlara iyi geldigimi de soylerler.Ama bana iyi gelen bir sey yok son zamanlarda.Herkes herseyimi bilmez,anlatmayi tercih etmem cok.
Kendi skntilarini anlatmak daha cazip gelir genelde :) Bilmesinler de zaten..
Herseyimi bilen yalnizca ablamdir.O da suan kendi sorunlariyla ugrastigi icin bir de ben sknti olmak istemiyorum.Bir de burasi kk var iste.
Olayin psikolojik tedavi boyutunu biliyorum binlerce insan ayni seyi soyluyor ve bu yontemi uyguluyor zaten.Ben de dahil.Harici seyler duymak istiyorum sanirim.
Güzel seyler görmeye,oldugunu bilmeye en önemlisi de iyicee bir dürtülmeye ihtiyacim var.
Bu dönemlerinizi nasil atlatiyorsunuz neler yapiyorsunuz mesela..Neler önerirsiniz?
Ek bilgi:Evlilik,cocuk yok.Sevgili de artik yok :)
Tesekkürler simdiden..

Sonbahar da geldi .Aman dikkat edin ...
Kendinizi onemseyin ve kendiniz icin guzel seyler yapın.Hayati da fazla sorgulamayin .Dalip gitmeler falan amaaan
*lohusa depresyonundan yeni cikmis biri olarak yazdim :)
Gercekten insan depresyonu atlatinca nelere üzülmüşüm amaan diyor.

Sonbahar da geldi .Aman dikkat edin ...
Kendinizi onemseyin ve kendiniz icin guzel seyler yapın.Hayati da fazla sorgulamayin .Dalip gitmeler falan amaaan
*lohusa depresyonundan yeni cikmis biri olarak yazdim :)
Gercekten insan depresyonu atlatinca nelere üzülmüşüm amaan diyor.
Bende hamilelik depresyonundayim galiba nasil atlattiniz hormonlardan sonra kendiliginden mi duzeldi

Merhabalar;
Dönemsel cöküslerden en fenasini yasiyorum.Is hayatim stresli.Özel hayat desen onda da sezon finalini yaptik gecenlerde.Bir yolunda olan aile hayati o da cok cok iyi degil.
Minnos bir kizim var kapimi her actigimda beni karsilayan.Kucagima alip saatlerce bosluga daliyorum öyle.O da onun masumiyetinden ona kiyamadigimdan.Halsizim!
Mutlu eden bir sey yok beni.Mutluymusum gibi davranmalarim var.Arkadas cevresi cok beraberiz genelde varliken varim ama ruhen asla yokum yanlarinda.Sahte gülümsemeler,sahte abartili tepkiler.Aslinda cogu mutlu degil biliyorum.Hepsi benim gibi oyunlarda.Herkesin farkli farkli sorunlari var ama hepsi espriye girgira vurup kahkahalarla gecistirmeye calisiyor.
Yalniz basima cikiyorum insanlar cildirmis gibi..Ya da acaba ben mi?
Yurt disina seyahate ciktim istedigim yere istedigim an gidebiliyorum.Maddi problemim yok istedigim saat cikabiliyor,istedigimi yapabiliyorum ama insanin icinden hic mi bir sey yapmak gelmez?
Insanlari dinliyorum onlara iyi geldigimi de soylerler.Ama bana iyi gelen bir sey yok son zamanlarda.Herkes herseyimi bilmez,anlatmayi tercih etmem cok.
Kendi skntilarini anlatmak daha cazip gelir genelde :) Bilmesinler de zaten..
Herseyimi bilen yalnizca ablamdir.O da suan kendi sorunlariyla ugrastigi icin bir de ben sknti olmak istemiyorum.Bir de burasi kk var iste.
Olayin psikolojik tedavi boyutunu biliyorum binlerce insan ayni seyi soyluyor ve bu yontemi uyguluyor zaten.Ben de dahil.Harici seyler duymak istiyorum sanirim.
Güzel seyler görmeye,oldugunu bilmeye en önemlisi de iyicee bir dürtülmeye ihtiyacim var.
Bu dönemlerinizi nasil atlatiyorsunuz neler yapiyorsunuz mesela..Neler önerirsiniz?
Ek bilgi:Evlilik,cocuk yok.Sevgili de artik yok :)
Tesekkürler simdiden..
kendini yatağa bağımlı ve parasız hayal et...

Vallahi şu dönemde maddi endişe olmaması büyük şans değerini bilin. B12 ve D vitamini eksikliği depresyona neden olur bir baktırın derim. Soft müzikler, minik kuzu ile uzun yürüyüşler, sevdiğiniz filmleri izlemek, etkinlikleri takip etmek (sonbahar güzel etkinliklere evsahipliği yapıyor mesela kahve festivali var bu haftasonu) bence iyi gelecektir.

Bence biraz insanları mutlu etmeye odaklanın madem maddi probleminiz yok..insanların mutluluğunu görmek size iyi gelebilir.. Bi öğrenciye burs verin mesela veya bi köy okuluna kitap yardımı gibi..

Bence de.
Sokak hayvani beslemek, komsu yasli hanimla sohbet etmek, ihtiyaci olan koy okullarina yardim etmek...insandan insana bir seyler yapmak gercekten cok fark yaratiyor ic dunyada.

Is hayatimdaki bazi belirsizlikler sebebiyle ileriye yonelik planlar yapamiyorum.Her an olasi bir sorun ani gelisen toplantilar..Anlik aktiviteler,anlik seyahatler..
Maddi,manevi insanlari mutlu etmeyi seviyorum.Disardaki kuzularima da zaman ayirmak onlarin gerine gerine uyudugunu gormek mutlu ediyor beni.Zaten onlar da olmasa..Anlamli cok fazla sey yok zaten..
Yediklerime,ictiklerime dikkat ediyorum normalde..Bu aralar kesildim.
Yasamaktan,yemekten,icmekten,insanlardan..
Tekrar tesekkür ediyorum güzel yorumlariniz icin..

Son düzenleme:
Bende hamilelik depresyonundayim galiba nasil atlattiniz hormonlardan sonra kendiliginden mi duzeldi
Çevre önemli. Ben gebelikte düşük tehlikem olmasina ragmen depresyon yasamamistim .Nitekim doğumda da oyle.Cevremde kendini lohusa sanip havalara girenler yuzunden cektim ne cektiysem.Az cok anlamissinizdir ne demek istedigimi .Su an yazamadim ;)

Back
X