- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 103
- 30
İyi akşamlar hanımlar uzun bir aradan sonra yine buradayım . Gerçekten buradan başka beni anlayacak insanların olduğu bir dünya yok sanırım. Sıkıntılarımı kısaca özet geçmek istiyorum . 21 yasındayim Annemi ve babamı küçük yasta kaybettim. Bir ablam var birde 7 senelik sevgilim . Ablam yaşlı teyzem ve ben beraber yasiyoruz . Ablam ve ben istanbulda okuyorduk . onun okulu bitti simdi ve yasadigimiz sehire döndü . kuzenim beni buraya gelmem içın bunaltiyor . Çünkü ablam 3 defa intihar etti ve teyzemle anlasamiyor . yasadigimiz ev enistemden kaldi hepsi teyzemin olmadigi icin evde kirilan yerine konmuyor acikcasi yeni bir daire almayı düsunuyor teyzem bize evde zaten yasanilacak gibi degil . Ablamla hic anlasamadik benim hep sevgilim oldugu icin onunla ilgilenmedigimi savundu .intihar ettikten sonrada yine ayni cumleler kuruldu . Ve beni bir vicdan azabina surukledi . Buraya gelip teyzemle ablam arasinda tampon bolge olmak icin sadece gostermelik yatay gecis basvurusu yaptim .eger kabul edilirse olmadi yada istemiyorum diye acikca soyliycem herkese cunku artik dayanamiyorum . Ablam sorumsuz dusunmeden hareket eden bi insan . Surekli huzursuzluk cikmasin diye arkasini toplamaktan yoruldum. Asabi oldugu icin teyzemde ona birsey diyemiyo gelirhep bana ablan soyle ablan boyle der bunaltir beni ablam gelince hic sesi cikmaz . Gercekten kafam cok karisik . Yakin bir zamanda ablamin intiharina sebep olabilcek birsey ogrendim ve aslinda tek problemin benim onla ilgilenmemem olmadigini anladim . Ablam universte hayati boyunca istanbuldaydi eglendi gezdi tozdu kafasina gore yasadi. Simdi sirf ablam icin buraya gelip arkasini toplayip teyzemden dolayi disariya cikamadigim okuldan eve evden okula gidebilcegim bir hayati goze almalimiyim bilmiyorum. Bu arada sevgilimle hep arkadasimla buluscam diyerek cikip gorusuyorum evden uzun sureligine bi yere cikamiyorum cunku birde teyzemin yurume problemi var o hep evde bunu surekli dile getirmese de disariya cikarken cekiniyorum . Ablam 23yasinda . Sevgilim herkes icin uzulup kendimi arka plana atmamam gerektigini dusunuyo biraz ona hak veriyorum ve sanirim kendimi dusunerek hareket edicem bu durumlar karsisinda sizce ne yapmaliyim ?kisaca dedim ama uzun ve karisik oldu sorulariniza acigim ve tecrubelerinize en azindan fikirlerinize ihtiyacim var ...