- 22 Eylül 2018
- 12
- 5
- 1
- Konu Sahibi Alonegirl26
Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim 8 aylık bebegım var. Eşimle cok iyi anlasırız aslında ikimizde cok eglenceliyiz o da cok ilgilidir ve bana her konuda yardım eden biridir. Ama özellikle bebek dogduktan sonra ufacık şeylere kavga etmeye başladık. Büyük sorunlarımızda oldu ama hepsını aştık. Zaten sorunlarımız ailelerimizdi. En son bebegımz hastalandı hastaneye götürdüm eşimi aradım o da babası bize gelicekti onunla birlikte geldi. Eşim bir saat fln durdu ben gidip işlerimi toparlayıp gelim dedi gitti. Bebegin ateşi düşmedi bebek sürekli aglıyo eşimin babası o durumda süreklı eve gidince şu yemegi yapalım evde et var mı makarna var mı süreklı bu soruları sordu bende sinir oldum bizim derdimiz yemek olmamalı bebegin saglık durumu olmalı eşimi aradım anlattım o da nolcak eve gidince zaten yemek yapıcaksın nolmus yanı dedi ama anlatmak istediğim o degildi bebek aglarken atesı düşmezken yemek degil saglıgı düşünülmeliydi. Eşimde en son tamam ben yemek yaparım babama gelip dedi. Ben iyice sinir oldum sorun yemek yapmak degildi. Bende sinirlendim eve gidip eşyalarımı toparladım eşime de ayrılalım birbirimizi anlamıyoruz dedim o da kabul etti. Aksam msj attı sen haklıydın diye ama ben ayrılıkta kararlı davrandım. O ikna etmek için ugrastı gelip konusalım dedi istemedim o da eşyalarını toplayıp ailesine gitti. Dün konustuk bana kafam daha ayıldı daha saglıklı düşünüyorum bu şekilde dedi oysa amacım onun hatasını anlamasını saglamaktı cünkü konu ailesi olunca bana sen haklısın diyemiyo. Ayrı kalmamız megerse ona iyi gelmiş bu bzm ilk ayrı kalışımız nasıl davranıcamı da bilmiyorum açıkcası ama ona iyi gelmesi beni gercekten üzüyor.