- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
- Konu Sahibi Alonegirl26
Hemen ayrılınır mı ya konu yok bir şey yok adam da bu kadar saçma sebepte ayrılalım diyorsa kafanıza dank etsin diye böyle yapıyor bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun eşimin ailesiyle ilgili bi konu oldugunda bana hak vermemesi onlar haksız diyemiyo kolay kolay bende de sanırım bu konuyla ilgili yasadıklarımdan dolayı patlama oldu o yüzden ayrılalım dedim
Yav adam kalk çocuğu bırak yemek yap dese tamam haklısınız. Ama o da babasının şuursuzluk yaptığını biliyor ki alttan alıp tamam ben yemek yaparım demiş. Ailesinin eksiklerini kabul etmek derken ne bekliyorsunuz mesela benim babam kafasız anam malın teki filan deyip arkalarından veryansın mı etsin. İnsanın ailesinin kusurlarını eşi bile olsa başkasına itiraf etmesi dillendirmesi çok zor ve gurur kırıcı niye eşinizden size hak verdiğini göstermesi için alçalmasını bekliyorsunuz. Hiçbirimizin ailesi kusursuz değil ama ben de ailemin hatalarını evet öyleler böyleler demem yani. Eşim bunu dememi beklerse de aşırı sinir olurum. Babası yemek yemek deyince gözünüzü devirirsiniz olur biter ne var yani arayıp bunu söyleyip eşinizin gururunu kıracak. Ayrıca bir kelimeyi bütün anlamıyla düşünüp göze almadan ağzınızdan çıkarmayın aha ayrılalım demişsiniz adam da restinizi görmüş. Lafınıza kıymet vermiş ciddiye almış. Yiyemeyeceğiniz resti çekmeyeceksiniz arkadaşımBu konu patlama noktası oldu benım için cünkü eşim hiç bi zaman ailesinin eksiklerini dillendirmedi bu konuda da aynı davranınca olay sinirden buraya gedi
Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim 8 aylık bebegım var. Eşimle cok iyi anlasırız aslında ikimizde cok eglenceliyiz o da cok ilgilidir ve bana her konuda yardım eden biridir. Ama özellikle bebek dogduktan sonra ufacık şeylere kavga etmeye başladık. Büyük sorunlarımızda oldu ama hepsını aştık. Zaten sorunlarımız ailelerimizdi. En son bebegımz hastalandı hastaneye götürdüm eşimi aradım o da babası bize gelicekti onunla birlikte geldi. Eşim bir saat fln durdu ben gidip işlerimi toparlayıp gelim dedi gitti. Bebegin ateşi düşmedi bebek sürekli aglıyo eşimin babası o durumda süreklı eve gidince şu yemegi yapalım evde et var mı makarna var mı süreklı bu soruları sordu bende sinir oldum bizim derdimiz yemek olmamalı bebegin saglık durumu olmalı eşimi aradım anlattım o da nolcak eve gidince zaten yemek yapıcaksın nolmus yanı dedi ama anlatmak istediğim o degildi bebek aglarken atesı düşmezken yemek degil saglıgı düşünülmeliydi. Eşimde en son tamam ben yemek yaparım babama gelip dedi. Ben iyice sinir oldum sorun yemek yapmak degildi. Bende sinirlendim eve gidip eşyalarımı toparladım eşime de ayrılalım birbirimizi anlamıyoruz dedim o da kabul etti. Aksam msj attı sen haklıydın diye ama ben ayrılıkta kararlı davrandım. O ikna etmek için ugrastı gelip konusalım dedi istemedim o da eşyalarını toplayıp ailesine gitti. Dün konustuk bana kafam daha ayıldı daha saglıklı düşünüyorum bu şekilde dedi oysa amacım onun hatasını anlamasını saglamaktı cünkü konu ailesi olunca bana sen haklısın diyemiyo. Ayrı kalmamız megerse ona iyi gelmiş bu bzm ilk ayrı kalışımız nasıl davranıcamı da bilmiyorum açıkcası ama ona iyi gelmesi beni gercekten üzüyor.
Orasını bilmiyorum malesef sadece ona iyi geliyomus gibi davranıyo