• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tukenmislik hissi

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
697
241
103
31
Ben artik gercekten tukenmis hissediyorum. O kadar bos yasadim ki yas 27 bu ne ya. Kpss caliscam dedim oda olmadi konsantre olamadim. Hayatinizi nasil sekillendirdiniz neler yaptiniz. Ben gencken hic boyle degildim...

Çalışmalarım iki ileri bir geri şeklinde ilerliyor ama bırakmadım şimdilik . Bırakıp napabilirim ki yani başka alternatif im yok . Senin var mı ? Buna tutun.

Öncelikle hala çok gençsiniz. Haklısınız iş bulmak çok zor. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Zor zamanlar. Bazen insan dipte hissediyor. Biraz zaman verin kendinize dinlenin. Yapmak istediğiniz bir şeyler yapın ya da sadece dinlenin. Belli ki çok yorulmuşsunuz. Sonra yeniden hedefinize yönelirsiniz.

Yaşınız geç degil ki ben 25 yaşında atandım
Esim 37 yaşında ve şu an ikinci üniversitesini okuyor atanmaya calisiyor

25 yaşındayım Türkiye’nin en tanınan şirketlerin birinde uzman yardımcısı olarak çalışıyorum tabi KPSS ile hiç işim olmadığı için o süreci hiç bilmiyorum ama yaşınız genç daha hiçbir şey için geç değil. Benim tüm hayatım staj kovalayarak staj yaparak geçti. Özelde iş bulmak zordu, bir yerlere tutunacağız diye canımız çıktı. Ama çabalayan yapıyor bir şekilde ya. İster staj üstüne staj yapın ister senelerce KPSS ye çalışın bir şey olmak için yıllarımızı eskitmeye mecburuz malesef. Eskiden herkesin düzeni 30 da oturmuş olurdu artık 30 da millet daha yeni başlıyor. Hiç stres yapmayın yani çok normal

Back
X