• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükenmişlik sendromu

sulu_goz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
180
0
96
İzmir
kızlar hissettiğimi tam olarak bilmiyorum. kısaca şöyle diyeyim üniversite bitti yaş 26 ve çok sevdiğim değer verdiğim biri var hayatım da o kişi bana karşı nedense mesafeli arada arar konuşuruz o da bende kpss hazırlanıyoruz ben daha çok 2014 için hazırlanıyorum işte ders sorar yapamadığı soruları sorar. ikimizde farklı şehirlerdeyiz. ona ne olarak benimle görüştüğünü sordum bilmiyorum şimdilik zamana bırakalım kafam çok karışık dedi. yakın zamanda askerliği var ve işi yok polisliğe hazırlanıyor ben bazen çok düşüyorum üstüne yani ilgi alaka gösteriyorum yardımcı olmaya çalışıyorum bir yandanda çekiniyorum beni yanlış mı anlıyor umut beslediğimimi düşünüyor ama besliyorum yalan değil. ve en büyük sorun şuan işim yok bütün gün evdeyim ders yapıyorum vs ve onu ve sonumuzu merak ediyorum onun dışında hiçbirşey gözümde değil sınavı bile boşverdim daha bir yıl var diye ben bu çocuğa karşı nasıl tavır alayım arkadaşça mı yoksa beni sevmeyecek deyip gideyim mi

Belirsizlik çok zor katlanması erkekler bayanlar gibi değil kızlar hemen bağlanabiliyor erkekler öyle değil işte...

kızlar hissettiğimi tam olarak bilmiyorum. kısaca şöyle diyeyim üniversite bitti yaş 26 ve çok sevdiğim değer verdiğim biri var hayatım da o kişi bana karşı nedense mesafeli arada arar konuşuruz o da bende kpss hazırlanıyoruz ben daha çok 2014 için hazırlanıyorum işte ders sorar yapamadığı soruları sorar. ikimizde farklı şehirlerdeyiz. ona ne olarak benimle görüştüğünü sordum bilmiyorum şimdilik zamana bırakalım kafam çok karışık dedi. yakın zamanda askerliği var ve işi yok polisliğe hazırlanıyor ben bazen çok düşüyorum üstüne yani ilgi alaka gösteriyorum yardımcı olmaya çalışıyorum bir yandanda çekiniyorum beni yanlış mı anlıyor umut beslediğimimi düşünüyor ama besliyorum yalan değil. ve en büyük sorun şuan işim yok bütün gün evdeyim ders yapıyorum vs ve onu ve sonumuzu merak ediyorum onun dışında hiçbirşey gözümde değil sınavı bile boşverdim daha bir yıl var diye ben bu çocuğa karşı nasıl tavır alayım arkadaşça mı yoksa beni sevmeyecek deyip gideyim mi

farklı şehirlerdesiniz... çok zor engebelii bir süreççç :41:

çok zor belirsizlik,ortada olmak..ama ona da hak verin ,bi erkeğin hayatının belirsiz olması da kolay değil..

o da size umut vermek istemiyodur..bi de sizinle ilişki boyutuna geçerse sorumluluğu artacak ,belki bundan çekiniyodur..size sabretmek düşüyor sanırım.. =/

Sizin yerinizde olsam ümit bağlamam o kişiye.
Zamana bırakalım deyip kestirip atmış.
Birde dikkat edin sınava kadar olan süreçte sizin ilginiz onun hoşuna gider büyük ihtimal ve yakınlık gösterebilir.
Ancak sınavdan iyi bir puan alır ve polis olursa ilgi alakayı kesebilir.
Gözlemleyin ama kendinizi çok kaptırmayın.

Sizin yerinizde olsam ümit bağlamam o kişiye.
Zamana bırakalım deyip kestirip atmış.
Birde dikkat edin sınava kadar olan süreçte sizin ilginiz onun hoşuna gider büyük ihtimal ve yakınlık gösterebilir.
Ancak sınavdan iyi bir puan alır ve polis olursa ilgi alakayı kesebilir.
Gözlemleyin ama kendinizi çok kaptırmayın.

% 100 katiliyorum.
Fazla kaptirma tatlim kendini

İlgi, alakan, ders konusunda yardımın hoşuna gidiyordur kim olsa hayır demez gerçekten sevgi, aşk gibi duygular besleseydi sana açılırdı bence alakayı kes bir süre ilgi gösterme, yardım etme hala seninle görüşür ise o zaman tekrar düşün. Yine de bel bağlama yoluna bak

kızlar yorumlarınızı okudum haklısınız dün sosyal paylaşım sitesinde duvarımda arkadaşımla konuşurken artık ders yapmayacağım sıkıldım yazmıştım ardından o görmüş aradı ne oldu neden ders yapmıyorsun ailenle ilgili birşeymi oldu ilgi alaka şaşırdım ben zaten arkadaş tarzı konuşuyorum ararsa konuşuyorum mesaj atarsa atıyorum. ilişkiye dair birşey açmadım. zaten en büyük korkum polis olursa görüşmek istememesi ama şunu da diyor sen memur olursun benim ümidim yok. telefonda şaka yapmalar espiriler falan eskiden böyle değildi. bu erkekleri anlamak gerçekten zor o bir adım atana kadar ben renk vermeyeceğim. yorumlar için teşekkürler objektif olarak bakamıyordum iyi geldi.

Konunun başlikla alakasini pek çozemedim ama bende diger arkadaslarin dedigi gibi alakayı kesmenden yanayım...biraz merak ettir kendini bak o zaman nasıl ilgilenecek seninle...fazla kaptirma kendini sonra üzülürsün..erkekler acımasız bu konularda malesef...

Back
X