- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Yakında tatile çıkıyoruz ama, düşünemiyorum bile ben ah ne güzel eğleneceğimm yüzeceğim falan değil. Aklım hep burda. O ne olacak bu ne olacak pfff bak yine aklıma geldiEşin ile uzunca bir tatil. Tüm sorunlardan uzak , doğa , deniz, mis gibi bir hava ohhhh ne güzel olur
Yakında tatile çıkıyoruz ama, düşünemiyorum bile ben ah ne güzel eğleneceğimm yüzeceğim falan değil. Aklım hep burda. O ne olacak bu ne olacak pfff bak yine aklıma geldi
tükenen insan ne ev işi yapabilir ne de başka işKızlar ,
Bu ara o kadar yorgunum ki acaba bu tükenmişlik sendromu mu değil mi emin olamadım. Çok yoruldum. Belki bu sorunu yaşayanlarınız vardır. 2 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağrılarım oldu, daha sonra kayınvalidem geldi, gitmek bilmedi. Eşimle kavga ettik hepiniz şahit oldunuz. Şimdi yeni yeni toparlanmaya başlıyoruz. Ancak ben kendimi çok yorgun hissediyorum. İşim gereği saat gece 3 ya da 4 e kadar çalışıyorum. Bu arada da kk' dayım artık bağımlılık haline geldi. Ertesi sabah 9da ev işi, temizlik derken yine başlıyorum ve bütün günüm çalışmakla geçiyor. Bu ara lanet ede ede çalışıyorum diyebilirim. Uyanık kalmak çok zorlaşıyor. Sadece geceleri 2- 3 kahve resmen bağımlı oldum bırakamıyorum. Sinirlerim bozuluyor, kendi kendime tripleniyorum. Artık çok kolay unutmaya başladım. En ufak bir şeyi unutuyorum. Kısa bir süre önce saçlarım beyazlamaya başladı resmen bu genç yaşımda. Tırnaklarımın neredeyse hepsi kökünden kırıldı çıt diye. Vitaminsizlik diye düşündüm ama, ayakta kalmak için piyasadaki vitaminlerden de kullanıyorum. Doktora gittim işte dün, tahlil istediler. 2 tüp kan veremedim 2. Tüp için kan gelmedi. Kaç kere delmek zorunda kaldılar. Şimdi çok korkuyorum hasta oldum diye, kilo da verdim epey. Daha önce ara verdim çalışmaya, ancak çalışmayınca da kafayı yiyorum ben evde. Haberleri izleyip sinirleniyorum. Bu durumda olan elbet vardır. Nasıl çözdünüz, ben napacağım?
Konuşuyoeum evet. Bak saat 6 olmuş ben ekrana deli gibi bakıyorum. Aklıma yazacak hiçbir şey gelmiyorUykusuzluk.yeterince dinlenemek bide yasadigin sorunlar boyle hissettiriyor.
Bi kac gun dinlenirsen kendine gelirsin.zihnin de mesgul tabi oyle oldu boyle oldu diye surekli kendi kendine konuyosan.
Temizliğe gelen yardımcım var. Ama kendim yapmazsam da içim rahat etmiyor. Üstünden ben de yapıyorum. Böyle beynimdeki nöronlar titriyor6 ay evlilikte neler neler yaşadın
O kayınvalide bile tek başına tükenmişlik sendromuna sokar adamıokumuştum o konuyu
Sen yine iyisin şükür
Temizliğe birini bul
Kk yı azalt ki işlerin çabuk bitsin
Kan tahlilinde belli olur
Geçmiş olsun
Canına yazıkTemizliğe gelen yardımcım var. Ama kendim yapmazsam da içim rahat etmiyor. Üstünden ben de yapıyorum. Böyle beynimdeki nöronlar titriyor
Psikiyatrım direkt bu ülkeden ayrılmak senin için en doğru karar dediği için gidiyoruz. Ben oldukça sıkıntılıyım çünkü. Çok mutsuzum çok.Tükenmişlik sendromu dedikleri depresyonun bir alt basamağı zaten.
Depresyon belirtileri olarak gördüm anlattıklarını.
Daha önceki konularından biliyorum ne kadar zor bir kvye sahip olduğunu, insanı tüketecek cinsten.
D vitamini ve bol hareket diyorum, mümkünse yürü, koş... Havalar müsait artık.
Bir psikiyatra da görünmeyi lütfen ihmal etme.
Not: Ayrıca kahve tokluk hissi yaratır. Kahveyi abartmayın, iştahınız hepten kesilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?