- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Ağlaya ağlaya gönderdik. Eşim ekran görüntülerini fark etti. Ondan kapatmak zorunda kaldım konumu takip ettiğini görünce. Kadın ağladı ben ayrı ağladım valla. Yine beddualar pff kayınpederim aldı götürdü gece de hiç konuşmadık eşimle. Ben de istemedim konuşmak. Yeni yeni konuşmaya başladık. Şimdi kadını görsem gırtlağını sıkıverecek gibi hissediyorumAma olmazki Pinky kayinvalidenin gitme macerasını aanlatmadın ben hala işin o kismindayim
Geçmiş olsun bu arada
valla pinky sen yine iyi dayandın kv tam bir facia benim cadı kv nin bile masum kaldığını düşünüyorum bazen
Eşin bırakıp gelecekti en sonAğlaya ağlaya gönderdik. Eşim ekran görüntülerini fark etti. Ondan kapatmak zorunda kaldım konumu takip ettiğini görünce. Kadın ağladı ben ayrı ağladım valla. Yine beddualar pff kayınpederim aldı götürdü gece de hiç konuşmadık eşimle. Ben de istemedim konuşmak. Yeni yeni konuşmaya başladık. Şimdi kadını görsem gırtlağını sıkıverecek gibi hissediyorum
BENCE BU SÜREÇLER GEÇEÇEKTİR YÜREĞİNİ FERAH TUTU SAKİNLEŞ BİTKİ ÇAYLARINA YEŞ,İL ÇAY MELİSA ÇAYI YÖNEL BIRAK KAHVEYİ HERGÜN ILIK DUŞ AL UYUYABİLDİĞİN KADAR UYU OLDUMU BU BİR SÜREÇ VE GEÇİÇİ BİR SÜREÇ RAHAT BIRAK KENDİNİValla kızlar sün tencereyi düşürdüm dolaptan oturdum ona içli içli ağladım. Tam bir sinir patlaması yani. Yoruldum bezdiim, evlilik falan evlenmez olaydım diyorum bazen ya.
Psikiyatrım direkt bu ülkeden ayrılmak senin için en doğru karar dediği için gidiyoruz. Ben oldukça sıkıntılıyım çünkü. Çok mutsuzum çok.
Çok haklısın isyankar arabesk rapçi moduna girince geçmiyor o mod.Anlıyorum, hayatındaki önemli sabitlerden birini değiştirip, yepyeni bir başlangıç yaptırmak istemiş doktorun galiba?
Sen de bunu istiyorsan, düşünme... Yeni bir sen bulursun belki gideceğin yerlerde.
Mutsuzluk sürekli değildir... Yeter ki bunu kendine tekrar ede ede kronikleştirme.
En ufak şeylerin içine yaşadıklarınızda katıp unutun.Sonrasında tükenmişlik sendromu da kalmayacak.Kızlar ,
Bu ara o kadar yorgunum ki acaba bu tükenmişlik sendromu mu değil mi emin olamadım. Çok yoruldum. Belki bu sorunu yaşayanlarınız vardır. 2 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağrılarım oldu, daha sonra kayınvalidem geldi, gitmek bilmedi. Eşimle kavga ettik hepiniz şahit oldunuz. Şimdi yeni yeni toparlanmaya başlıyoruz. Ancak ben kendimi çok yorgun hissediyorum. İşim gereği saat gece 3 ya da 4 e kadar çalışıyorum. Bu arada da kk' dayım artık bağımlılık haline geldi. Ertesi sabah 9da ev işi, temizlik derken yine başlıyorum ve bütün günüm çalışmakla geçiyor. Bu ara lanet ede ede çalışıyorum diyebilirim. Uyanık kalmak çok zorlaşıyor. Sadece geceleri 2- 3 kahve resmen bağımlı oldum bırakamıyorum. Sinirlerim bozuluyor, kendi kendime tripleniyorum. Artık çok kolay unutmaya başladım. En ufak bir şeyi unutuyorum. Kısa bir süre önce saçlarım beyazlamaya başladı resmen bu genç yaşımda. Tırnaklarımın neredeyse hepsi kökünden kırıldı çıt diye. Vitaminsizlik diye düşündüm ama, ayakta kalmak için piyasadaki vitaminlerden de kullanıyorum. Doktora gittim işte dün, tahlil istediler. 2 tüp kan veremedim 2. Tüp için kan gelmedi. Kaç kere delmek zorunda kaldılar. Şimdi çok korkuyorum hasta oldum diye, kilo da verdim epey. Daha önce ara verdim çalışmaya, ancak çalışmayınca da kafayı yiyorum ben evde. Haberleri izleyip sinirleniyorum. Bu durumda olan elbet vardır. Nasıl çözdünüz, ben napacağım?
Gideceğim gideceğim de kısacık tatil. Sonra döneceğim geri. Yarına işler yetişcek ben 2.80 yatıyorum, kendi kendime dert çıkartıyorummaldivlere gidecekmişin onu düşün :)
Evet hep birlikte kadınlar organizasyonu yapalım. Umutsuz kadınlar klubü :)bütün türk hanımları aynı durumda bence bütün ülkenin kadınlarını toplayıp bi tatile götürmeli bu devletanacım kime sorsan bi parça kaynana derdi bi parça ilgisiz koca derdi çalışan çalıştığından şikayetçi evde duran asosyallikten ne olucak bizim halımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?