derindenizlerden
Ben kimsenin savunucusu değilim konuyu saptırmayalım. demis
Woah, asil siz konuyu tuttunuz ilac kartellerine getirdiniz. Ben Mercola'nin bir sarlatan oldugunu yazdim ona cevap vermedniz. Asilsiz ve bilimsel olmayan, ve dolandiriclarin peydahladigi haberlere neden bu kadar cabuk kaniyorsunuz?
Hem de etrafinizdaki ceahil insanlari da kandiriyorsunuz.
Ayrıca kaynak olarak sadece o kişinin adını vermedim. Sizin deyiminizle diğer doktorlarda mı safsata pazarlayicisi?
O dolandirici kisinin adini bir kere vermeniz soylediklerinizin kredibilitesini sorgulamam icin yeterli.
Evet uzgunum, bu durum bilimsel kaniti olmayan iddialari sunan doktorlari da safsata pazarlayicisi yapar. Bilimsel camiada kabul edilmisse bir sey diyemem, ama hani bilimsel kanit? Hangi paper bunu ispatlamis? Hangi jurnalda?
Konu kendiliğinden değil, yaptığınız yorumlarla buraya geldi.
Daha ismini hatırlayamadığım başka dr.lardan da dinledim aynı bilgiyi.
Ingilizlerin bir sozu vardir, tek gozlu adam korler ulkesinde kraldir. Turkiye bugune kadar hep tekgoz krallarin korleri aldattigi bir ulke oldu. Ne iyi ki bu aldatmaca kralligin surdurebilirligi yok. Insanlar internet sayesinde en detayli bilgiye aninda ulasabiliyorlar. Umarim siz de yarim akillilara inanmayi vazgecip gercek bilgiye ulasma istegine kavusursunuz.