Kızlar ,
Bu ara o kadar yorgunum ki acaba bu tükenmişlik sendromu mu değil mi emin olamadım. Çok yoruldum. Belki bu sorunu yaşayanlarınız vardır. 2 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağrılarım oldu, daha sonra kayınvalidem geldi, gitmek bilmedi. Eşimle kavga ettik hepiniz şahit oldunuz. Şimdi yeni yeni toparlanmaya başlıyoruz. Ancak ben kendimi çok yorgun hissediyorum. İşim gereği saat gece 3 ya da 4 e kadar çalışıyorum. Bu arada da kk' dayım artık bağımlılık haline geldi. Ertesi sabah 9da ev işi, temizlik derken yine başlıyorum ve bütün günüm çalışmakla geçiyor. Bu ara lanet ede ede çalışıyorum diyebilirim. Uyanık kalmak çok zorlaşıyor. Sadece geceleri 2- 3 kahve resmen bağımlı oldum bırakamıyorum. Sinirlerim bozuluyor, kendi kendime tripleniyorum. Artık çok kolay unutmaya başladım. En ufak bir şeyi unutuyorum. Kısa bir süre önce saçlarım beyazlamaya başladı resmen bu genç yaşımda. Tırnaklarımın neredeyse hepsi kökünden kırıldı çıt diye. Vitaminsizlik diye düşündüm ama, ayakta kalmak için piyasadaki vitaminlerden de kullanıyorum. Doktora gittim işte dün, tahlil istediler. 2 tüp kan veremedim 2. Tüp için kan gelmedi. Kaç kere delmek zorunda kaldılar. Şimdi çok korkuyorum hasta oldum diye, kilo da verdim epey. Daha önce ara verdim çalışmaya, ancak çalışmayınca da kafayı yiyorum ben evde. Haberleri izleyip sinirleniyorum. Bu durumda olan elbet vardır. Nasıl çözdünüz, ben napacağım?