Tukenmislik

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.789
4.149
173
Kizlar kendimi iyi hissetmiyorum. Ne iyi gelir ki bir insana. Tükenmiş hissediyorum bazen..

Tam olarak nasıl bır yasamın olduguna ve neyden dolayı boyle hissettıgıne baglı ne ıyı gelebılecegı.

Kendini dinle neyi sevdiğini bul. Şuan hiçbir şey hoşuna gitmiyor olabilir ama eskiden olsa neyi severdin? Onları bul ve o şeyleri yap. Kendini mutlu et

Kizlar birde iliski baslatip yurutebilecegimide inanmıyorum.
Ben doğru ılıskılerın planlanan ılıskıler olduguna ınananlardan degılım. Ask lazım asık olayım, bu adam ıyı bende gonlu var bırlıkte olayım vs. Bence de ask olayını planlamaman en ıyısı. Bır de sadece sen degıl hepımız tukendık yalnız degılsın ♥

Kizlar kendimi iyi hissetmiyorum. Ne iyi gelir ki bir insana. Tükenmiş hissediyorum bazen..
Al bendende o kadar .Ölüme yaklasıorum sanki .Ama hasta olmam ıstemıyorum .Vaktım gelınce acısız ölüm olsun ıstıyorum .

Hepimizde var bu ara dunya olarak sarsildik.Kapandik kaldik evlere ilk olarak kendinle barisman lazim kendini sevmen.Sonra kendi sevdigin seylere oncelik vermen.Hayatta umut bitmez umutlarina saril.

Merak etmeyin toplumca psikolojimiz bozuk.
Yalniz değilsiniz

Ruh halinize gore değişirsiniz
Bugün bunu hissediyorsunuz, yarın daha farklısını hissedeceksiniz.

Kim tükenmedi ki ?

Ama hepsi geçecek insani hayatta tutan en güzel şey ümidi.
Ona sımsıkı sarılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…