ilk gün teslim süreleri 1-2 gündü sonradan değişti bikaçının nedense..Teslim süresi 15 gün diyor zaten, tahmini kargolanma süresi de 6 eylül yazıyor. Bunların hepsi ürün sipariş etmeden önce yazıyor zaten.. Ben de evideadan ütü masası aldım dolaplı, teslim süresi 30-45 gündü ve bilerek aldım yani bunu.. Dedikleri tarihte de kargoladılar.
ikişer aldım kardeşim de istediği için:)Tedarik süresi geçti mi? Evidea zaten genelde yavaş çalışıyor bu açıdan söyledim.
30 gün geçince iade alamamak gibi bir durum yok.
Bir de mavi takım niye pahalı ya?
İptal edebilirsen prizma alma müthiş çiziliyor bu arada
aynı mesaj olmuş..Ayrıca 15 gün dediği şey de iş günüdür, haftasonlarını saymadan.. Siz boşuna ortalığı karıştırmışsınız.
bekle mi diyorsunuz? sonradan hem ürünü alamayıp hem ücret iadesini alamazsam ya...siteden emin olamadım ki bir türlü...Teslim süresi 15 gün diyor zaten, tahmini kargolanma süresi de 6 eylül yazıyor. Bunların hepsi ürün sipariş etmeden önce yazıyor zaten.. Ben de evideadan ütü masası aldım dolaplı, teslim süresi 30-45 gündü ve bilerek aldım yani bunu.. Dedikleri tarihte de kargoladılar.
oh iyi bari, toplam 30gün diye hesaplayınca epey az kalmıştıo bir ay süre siz teslim aldıktan sonra geçerli.. siz ürünü almamışsınız ki iade alamayasınız..
iade başvurunuzda dün onaylanmış birkaç güne yatar paranız bence..
oh iyi bari, toplam 30gün diye hesaplayınca epey az kalmıştı
anladım beklerim tabi o zaman...
bekleyeyim o zaman daha :)30 gün geçse ne olur ürün eline ulaşmamış ki o süre işlesin arkadaşın az sallamış
İşte normalde bekle derdim ama şimdi de iptal istemişsiniz o yüzden karışıklık oldu bence.. Mutlaka geliyor ürünler ama..bekle mi diyorsunuz? sonradan hem ürünü alamayıp hem ücret iadesini alamazsam ya...siteden emin olamadım ki bir türlü...
biraz daha bekleyeyim de hala aynı tarzda devam ederlerse bunu yapacağım,çok teşekkürler:)Tüketici hakemine gittim ben. Önce noterden yada ptt den ihtar çekmen gerek dediler. Sonra ihtar ve diğer belgelerle gel dediler. İhtarı çektim firmayla hallettik sorunu bir daha gitmedim. Her şehirde aynı mıdır bilmiyorum ama ihtar çekilmesi gerekiyor diye biliyorum ben
Gereksiz evham yapmışsınız.
Ürün depoda yoksa ya da tedarikçiden geç gelecekse teslim tarihi değişebilir.
Ama gönderdiğiniz fotoda 15 is günü ve 6 eylül yazıyor. Siz 1 -6 eylül arası ürünü alamayıp bu konuyu açsaydınız haklı olurdunuz ama kesin olmayan bir sey yüzünden iptal etmişsiniz.
Ayrıca paranın hesaba geçme süreside onaydan sonra 48 saattir.
Cuma gününe kadar yatmaz ise o zaman tüketici haklarını düşünebilirsiniz.
Ki 250 tl gibi bir fiyata tüketici mahkemesi 3 ay süre veriyor. Çokta ilgili değiller.
Ben daha önce pegasus yüzünden basvurdum.
Pegasus para iadesini 20 günde yaptı.
Evidea, evmanya gibi siteler biraz geç teslim tarihi veriyorlar.
Morhipoyu tavsiye ederim. Kampanyaya giren markalardan alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.
Tüketici hakemine gittim ben. Önce noterden yada ptt den ihtar çekmen gerek dediler. Sonra ihtar ve diğer belgelerle gel dediler. İhtarı çektim firmayla hallettik sorunu bir daha gitmedim. Her şehirde aynı mıdır bilmiyorum ama ihtar çekilmesi gerekiyor diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?