Tüketici Hakem Heyetine Başvuranınız Var mı?

firma size mi ulaştı uzlaşmak için ..

Bize yalan beyanlar vardı firmanın. Alt yapı yoktu ondan internet gelmedi demişlerdi. Ama bizde dedikleri tarihten dört ay öncesinde alt yapının açık olduğuna dair bir iş emri vardı. Biz de ihtar yazdık içine de o iş emrini koyduk. Avukatımızla da görüştüğümüzü ve alt yapı olduğu için 20 günde hizmet veremediklerini ispatlayabildiğimizi yazdık. Yani kanıtımız vardı firma ondan bize ulaşmak zorunda kaldı. Sadece ihtardan kaynaklanmadı açıkçası. İhtar da işe yaramasa tüketici hakları ve mahkeme yoluna gidecektik avukata gitmiştik belki ciddi olduğumuzu bildikleri için de geri adım atmış olabilirler

ben ihtarı çektim tüketici haklarına da başvurdum ama ulaşan olmadı :) uzlaşmak gibi bir niyetleri yok sanırım..
6 ayı bulur dedi tüketici mahkemesindeki kadın çok yoğunlarmış..

ben ihtarı çektim tüketici haklarına da başvurdum ama ulaşan olmadı :) uzlaşmak gibi bir niyetleri yok sanırım..
6 ayı bulur dedi tüketici mahkemesindeki kadın çok yoğunlarmış..

Şikayetimvar'a da yazın şikayetinizi, Bimer'e de bildirin hatta ne olur ne olmaz. Ben bimerden sonuç alamadım gerçi ama her yolu denemek lazım.
İşin pisliğini biliyorlar ne yazık ki bizim elimizde şans eseri o iş emri olmasa bizi de bekletirlerdi kesinlikle adamlar hukuk boşluklarını kullanıyor ne yazık ki.
Umarım çabuk çözersiniz sorunu

ay bende yakında başvuracagım eşimin su gecırmez telefnu vardı tatılde denıze skmaya calıştı telefn suya deger degmez kafayı yedı ekranda karardı garantı kapsamında oldugu ıcın servısıne gnderdık bu telefn daha once acılmış dedıler 350 tl talep ettıler zaten bır ay telefnsuz kaldı eşim yapılmadan gerı gnderılmesını ıstemedı yanı verdık parayı gecen hafta ve gelen telefnda kenarları çizik kamerasında toz parçaları kalmış dalga gecer gıbı sıfır telefnu resmen hurda gıbı aldık arka kamera oldugu ıcın kendımız acıp temızleyemıyruz 4k vıdeo ceken canım kamera bugulu bugulu ftgraf cekıyor cok canım sıkkın yakında başvurcam bende ama snuc ne olur bılemıyorum

süreçte bilgi edindikçe başlığa yazacağım belki size de faydası olur (eğer açmaya kesin karar verirsem beklemeden sonra)

Normal bankadan bahsetmiyoruz ama sitelerin bir çoğu normal banka sistemiyle calismiyor kendi sistemleri de var işin içinde.

Hallolur :) canınızı sıkmayın.

Evidea dan kitaplık aldım teslim aldığımda kırık olduğunu gördüm iade ettim. ancak geri ödemesi yapılmadı. 1 ay boyunca aradım yatırdık diye diye her gün oyaladılar fazla bir meblağ olmadığı için üzerine düşmedim ama alışveriş yapılmayacak bir site.

bugün aradılar adam bizzat ben ilgileneceğim ücret iadenizle dedi ben de inşallah yatar diyorum artık bakalım olmazsa dava edeceğim de avukat arkadaşa söyledim çünkü haftasonu geliyor ankaraya gelince görüşcez

Hahahah çok tatlı çözülmüş konu
Baya işe yarıyor mu bu tüketici hakem heyeti?
Babam da 2 gün önce şikayette bulundu
Aynı şekilde teslimat 15 gündür yok

Hahahah çok tatlı çözülmüş konu
Baya işe yarıyor mu bu tüketici hakem heyeti?
Babam da 2 gün önce şikayette bulundu
Aynı şekilde teslimat 15 gündür yok
bana da avukat arkadaşım önermişti
uzun süren bir süreçmiş
ama zaten ilk tebliğ mi deniyor neyse o ilk kağıt gidince genelde bir çözülüyormuş olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…