- 10 Ekim 2020
- 169
- 732
- 53
- Konu Sahibi artemisia_gentileschi
-
Benim derdim gördüğüm her şeyi alma fikriyle boğuşmak kızlar. İhtiyacım olsun olmasın onu da alayım bunu da alayım. “Mevsimlik ceket alayım ama bir de parka alayım, siyah trençkotum var ama camel rengi de lazım hemen bakayım” vs vs vs. Ayakkabı alıyorum buna uygun çanta da şart diyorum kendimi ikna ediyorum. Bu halimden yoruldum zamanımın bir kısmı alışveriş sitelerini gezmekle geçiyor. Nasıl vazgeçerim bu huyumdan?
Evlenince geçer para bitiyo çünküBenim derdim gördüğüm her şeyi alma fikriyle boğuşmak kızlar. İhtiyacım olsun olmasın onu da alayım bunu da alayım. “Mevsimlik ceket alayım ama bir de parka alayım, siyah trençkotum var ama camel rengi de lazım hemen bakayım” vs vs vs. Ayakkabı alıyorum buna uygun çanta da şart diyorum kendimi ikna ediyorum. Bu halimden yoruldum zamanımın bir kısmı alışveriş sitelerini gezmekle geçiyor. Nasıl vazgeçerim bu huyumdan?
Kart limitini düşürün kartla.odeyince bedava gibi geliyor ta ki hesap özeti gelene kadar.. ben isteyerek kart limitimi düşürdüm şubedeki kız da söylendi gelip dusuruyolar sonra yükseltmek için uğraşıyorlar diye sananeyse Allah'ım ya.aynı durum bende de vardi hala da var gibi.. çok zor olay cidden ama battım artık borç batağındayim kartlar dolduödeyecek kadar ayarladım elimdekileri. ben artık tamamen boğazıma harcıyorum,mesela dolabı açıp bakıyorum her şeyim var . Marketten canım ne isterse alıyorum yiyorum daha zevkli oluyor hem sağlığıma yatırım yapıyorum bir de öyle deneyin
yaa evet oda var. borçlar azalsın dusurucem limiti , benim haberim olmadan artmıştı geçenlerde ben yine eski haline getirdim mobil bankaciliktanKart limitini düşürün kartla.odeyince bedava gibi geliyor ta ki hesap özeti gelene kadar.. ben isteyerek kart limitimi düşürdüm şubedeki kız da söylendi gelip dusuruyolar sonra yükseltmek için uğraşıyorlar diye sananeyse Allah'ım ya.
Ben öyle yapıyorum 1 2 çıkarırken hiç bir şey kalmıyor sepetteAlmak istediğiniz şeyleri sepete ekleyin ve toplam tutarı görünce, sepeti boşaltıp hayatınıza devam edeceğinize eminim.
Bende bir dönem öyleydim. O kadar mutlu oluyordum. İşin kötüsü aldıklarımı giymiyordum hepsi etiketleri üzerinde ,giyinme odamda bana bakıyorBenim derdim gördüğüm her şeyi alma fikriyle boğuşmak kızlar. İhtiyacım olsun olmasın onu da alayım bunu da alayım. “Mevsimlik ceket alayım ama bir de parka alayım, siyah trençkotum var ama camel rengi de lazım hemen bakayım” vs vs vs. Ayakkabı alıyorum buna uygun çanta da şart diyorum kendimi ikna ediyorum. Bu halimden yoruldum zamanımın bir kısmı alışveriş sitelerini gezmekle geçiyor. Nasıl vazgeçerim bu huyumdan?
Şu aralar bende öyleyim. Kiloda aldım. Zayıflayınca giyerim diye gazada getiriyorum kendimiBenim derdim gördüğüm her şeyi alma fikriyle boğuşmak kızlar. İhtiyacım olsun olmasın onu da alayım bunu da alayım. “Mevsimlik ceket alayım ama bir de parka alayım, siyah trençkotum var ama camel rengi de lazım hemen bakayım” vs vs vs. Ayakkabı alıyorum buna uygun çanta da şart diyorum kendimi ikna ediyorum. Bu halimden yoruldum zamanımın bir kısmı alışveriş sitelerini gezmekle geçiyor. Nasıl vazgeçerim bu huyumdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?