- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi artemisia_gentileschi
-
İşte haberi olmadan artiriyolar ama düşürmek için şubeye gitmen gerekiyor onu mobilden yapamiyosun nasıl bir mantiksa! Benim bankam öyle en azından. İnsanları tüketime teşvik etmeye çalışıyorlaryaa evet oda var. borçlar azalsın dusurucem limiti , benim haberim olmadan artmıştı geçenlerde ben yine eski haline getirdim mobil bankaciliktan
benimki mobilden düşüyor 500e kadarİşte haberi olmadan artiriyolar ama düşürmek için şubeye gitmen gerekiyor onu mobilden yapamiyosun nasıl bir mantiksa! Benim bankam öyle en azından. İnsanları tüketime teşvik etmeye çalışıyorlar
Ben de öyle.Ben öyle yapıyorum 1 2 çıkarırken hiç bir şey kalmıyor sepette
konu sahibi gibi ben de çok alışveriş yapıyorum, ve nedeni sanırım sizin dediğiniz, beni mutlu edecek başka bişey yok, 36 yaşındayım, hala evlenmedim, işim yok, sosyal hayatım sıfıra inmek zorunda kaldı.. tek avuntum alışveriş o da babamın parasıyla, gerci babam onu da yasakladı artık.. allahtan kafayı yemiyorum buna da şükür..Yokluk filan mi çektiniz uzun süre? Genelde bu tarz şeyler uzun sure yokluk cekip sonra para bulunca oluyor.
Ya da sizi mutlu edecek başka birsey yok, kargo ve yeni eşya mutlulugu yasatiyorsunuz kendinize?
ya sevgili bulamayıp işi olmayanlar ne yapsınMaalesef bende de var. Iyi marka al demisler care olarak, iyi marka aliyorum ama beni o da kesmiyor yani ornek vereyim iyi markadan acik renk pembe ruj aldim sonra baska bir acik pembe tonu almak istedim derken cekmecem degisik tonlarda pembe rujlarla dolu ... hepsini de degistire degistire kullaniyorum. Yalniz pandemi beni biraz tuttu, gezme keyfiyle birlesmeyince alisveris artik cok yapmiyorum bir de goyecek yer olmayinca gercekten sevdalanmadiysam almiyorum paraya yazik diyerekten. Dunya bomb.k bir yere gidiyor ekonomik olarak konu sahibesi, bence bunu dusunerek motive olup almayabilirsiniz. Daha ise yarayan bir secenek ise kafayi dagitmak. Sevgili yapin mesela onunla vakit gecirin ya da iskolik olun, boylece alisverise cok zaman ayiramazsiniz :)
Ben de trendyola on defa giriyorum günde bende kotondan 4 pantolon almıştım evde giyerim diye. Ev hanımıyım çalışmıyorum çalışsam paramin yarisi giyime gider herhalde. Sneaker hastasıyım hergin bakarim. Yok değil gerci fazla da değil sadece 3 taneBende öyleyim jdsjfdjfj sanki yetmeyecek gibi geliyor aldıklarım hatta daha fazlasını almak istiyorum israf gibi gelmiyor alışveriş yapınca rahatlıyorum seviyorum heleki kaliteli güzel şeylerse daha fazla seviyorum :) hepsi ihtiyaç gibi hissediyorum trendyol aklımdan çıkmıyor :) Ama şey oldu geçen kotondan 3 tane çok güzel tişört beğendim hepside gayet uygundu 20 liraydı ama vazgeçtim ne gerek var dedim o işte benim için ilkti jfjgjfjfg şimdi neden almadım diyorum jfjgfh
Evlenince geçer para bitiyo çünkü
Bence her ay maaşınız yatar yatmaz başka bir hesaba para yatırın kalan para ile geçinmeye çalışın istediğiniz alışverişi de yapın o parayla. Kredi kartinin limitini düşürün ve taksit yapmayın. Taksitli olunca az ödüyorsun gibi geliyor
Kart limitini düşürün kartla.odeyince bedava gibi geliyor ta ki hesap özeti gelene kadar.. ben isteyerek kart limitimi düşürdüm şubedeki kız da söylendi gelip dusuruyolar sonra yükseltmek için uğraşıyorlar diye sananeyse Allah'ım ya.
Yokluk filan mi çektiniz uzun süre? Genelde bu tarz şeyler uzun sure yokluk cekip sonra para bulunca oluyor.
Ya da sizi mutlu edecek başka birsey yok, kargo ve yeni eşya mutlulugu yasatiyorsunuz kendinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?