- 23 Ocak 2016
- 35.100
- 51.060
- 598
- Konu Sahibi artemisia_gentileschi
-
O zaman her ay mesela 1000 TL yatırım hesabına aktar fon al veya altın al veya bes hesabı aç otomatik maaşından kesilsin. Kalan para ile geçin sanki o para hiç yokmuş gibi olsun maaşın 5000 diyelim, sen 4000 mis gibi harcarsinKredi kartı kullanmıyorum hiç sevmedim. Direkt hesabımdan harcıyorum
Ev hanımı olmanız sorun değil zaten korona var artık kim çıkabiliyor ki ? ben ayda bir nefes almak için çıkıyorum arkadaşımla buluşuyorum vs. onun dışında evdeyim aldığım herşey duruyor jfgjfjfjBen de trendyola on defa giriyorum günde bende kotondan 4 pantolon almıştım evde giyerim diye. Ev hanımıyım çalışmıyorum çalışsam paramin yarisi giyime gider herhalde. Sneaker hastasıyım hergin bakarim. Yok değil gerci fazla da değil sadece 3 taneama hepsi de yeni gibi. Ev hanımı olunca eskitemiyorsunuz.çalışıyorsanız alın kizlar acımayın . Bu arada profil resminiz cok karizmatik. Yaşasın sh ❤
Evde dolaplar almayınca tıklım tıklım olunca almazsın ama bir de şu sosyal medyada minimal yaşamı uygulayanları takip et müthiş bişey dolabımda o kadar çok eşya azalttım ki ben azalttıysam herkes azaltır çanta ve ayakkabı hala aynı bakalım onları da yapıcam az kaldı
Ben kendime almaktan vazgeçince kızıma almaya başladım dolap tıkış tıkış eşim kendisininkilere elletmez minimale geçtiğimden beri o kadar rahatladım ki düzen konusunda ayakkabı ve çanta konusunda maalesef elden çıkaramıyorum ayakkabı dolabını açıyorum hangini elden çıkarsam diyorum 1 çift bari çıkarayım diyorum şunu şunla kombin şu şu çantayla kombin AA bunu almaya kalksam şuan şu kadar para ama geçenlerde 1 çantamı sattım o kadar zordu kiAslında benim de derdim evdeki eşya kalabalığı. Bundan hiç hoşlanmıyorum. Beynim minimalist ruhum istifçi bu keşmekeşten çok yoruldum
Her yazlık-kışlık değişiminde dolapların halini görüp bi daha bişey alırsam ne olayım diye söylenen ama 2 gün dayanamayıp alcak mutlaka bişeyler bulan benAslında benim de derdim evdeki eşya kalabalığı. Bundan hiç hoşlanmıyorum. Beynim minimalist ruhum istifçi bu keşmekeşten çok yoruldum
Kıyafeti bir derece anlarım da makyaj malzemesini hiç anlamıyorum. Kullanım ömrü en fazla 2 sene olan şeyleri üçer beşer stoklamak hepsi daha yarısına gelmemişken atmak çok saçma değil mi? İsrafın nirvanası makyaj malzemesi bence.Ben de aynı dertten muzdaribim. Evde bir ton makyaj malzemesi var 2 gun once dunya para verip bir palet daha aldim durduramıyorum kendimi
Ay bu tam olarak benAlmak istediğiniz şeyleri sepete ekleyin ve toplam tutarı görünce, sepeti boşaltıp hayatınıza devam edeceğinize eminim.
Pahali seyler aliyorum,boylece sayisi az oluyor. Defacto,lcw,kotona girmeyin,hepsi cer cop zaten. Yilda bir tane alin en pahalisini alin o zaman daha ucuza geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?