Yani kafa bulmanın bu kadarına da pesArkadaşlar merhaba, ismim Dilara.'Arkadaşlar bilginiz varsa cevap verin. sizi seviyorum:) Arkadaşlar ben mast yaparken parmağıma tükürüğümü sürüp vajinama sürdüm Arkadaşlar vajinama kendi tükürüğümü sürdüm ve vajinaya tükürük sürmek hamile bırakırmı tükürükten hamile kalınırmı
2 parmak tükürükle hamile kalınmaz deme
Hay parmagi kirilasica ya, kız git baska yerde oynaOrta parmağıma sürdüm ya alay etmeyintük<kle hamile kalınmaz demi
Evet kesinlikle hamilesin hatta iki kere tükürünce de çocuk ağzından çıkıyorArkadaşlar merhaba, ismim Dilara.'Arkadaşlar bilginiz varsa cevap verin. sizi seviyorum:) Arkadaşlar ben mast yaparken parmağıma tükürüğümü sürüp vajinama sürdüm Arkadaşlar vajinama kendi tükürüğümü sürdüm ve vajinaya tükürük sürmek hamile bırakırmı tükürükten hamile kalınırmı
Ya mast yapmayı çok seviyorum yani vajinamı parmağımla okşamak iyi geliyor ama t<kürekle hamile kalınmaz demeKücük dilarayı severken oksarken köpük havuzuna mı soktun birde yerim
Senin tükürüğün nasil sperm üretsin ama mantıklı mı sorduğun şeyOrta parmağıma sürdüm ya alay etmeyintük<kle hamile kalınmaz demi
Ama vajinama parmak sormadım sadece okşuyorumHay parmagi kirilasica ya, kız git baska yerde oyna
Aynen haklısın kusura bakmayın ya ben daha gencim cahillik sonuçta ama lan okşamak çok güzel amaSenin tükürüğün nasil sperm üretsin ama mantıklı mı sorduğun şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?