Bence fake biri hatta erkek bu pisYa mast yapmayı çok seviyorum yani vajinamı parmağımla okşamak iyi geliyor ama t<kürekle hamile kalınmaz deme
Allah cezanı vermesin ya ahahahjahahYaa maalesef tükürükle oluşan gebeliklerden lama doğuyor
tükürük bezleri SİPERM salgılar bazı kadınlarda evet. bu yüzden genetik tahlil yaptırmanız lazım. acaba sizde de böyle bir durum var mı diye.Arkadaşlar merhaba, ismim Dilara.'Arkadaşlar bilginiz varsa cevap verin. sizi seviyorum:) Arkadaşlar ben mast yaparken parmağıma tükürüğümü sürüp vajinama sürdüm Arkadaşlar vajinama kendi tükürüğümü sürdüm ve vajinaya tükürük sürmek hamile bırakırmı tükürükten hamile kalınırmı
Gemlik zeytini gibi mi cufjfkgkbkgjshduGemlik zeytini gibi yırtıldım smsmwmsmsmsmsmsamamaösöösösömamsmsmmssmsmamaöaö
Dilara tükürük yerine beyin sıvıların akıyor sanirim acilen bi doktora görünArkadaşlar merhaba, ismim Dilara.'Arkadaşlar bilginiz varsa cevap verin. sizi seviyorum:) Arkadaşlar ben mast yaparken parmağıma tükürüğümü sürüp vajinama sürdüm Arkadaşlar vajinama kendi tükürüğümü sürdüm ve vajinaya tükürük sürmek hamile bırakırmı tükürükten hamile kalınırmı
Ya doktor hanım ben adet olduğum için ped taktım uyumadan önce sabah kalktığımda kan vardı. Peddeki kan vacaynama temas ettiği için hamile kalmış olabilir miyim? Çok korkuyorumtükürük bezleri SİPERM salgılar bazı kadınlarda evet. bu yüzden genetik tahlil yaptırmanız lazım. acaba sizde de böyle bir durum var mı diye.
o yüzden ben hastalarıma hep söylerim, tükürüğünüzü vajinanıza sürerken dikkatli olun, siz de tükürüğü SİPERM salgılayan kadınlardan olabilirsiniz. genetik tahlil yaptırmadan böyle işlere girmeyin diyorum.
bence acele etmeden hemen hastaneye gidin.
Rica ederim. Önce koruyucu hekimlik.Teşekkür ederim
Geçmiş olsun. Cinsiyet tahmini yapan sayfalara görüntü atarsınız birkaç güne. Allah analı babalı büyütsün.Ya doktor hanım ben adet olduğum için ped taktım uyumadan önce sabah kalktığımda kan vardı. Peddeki kan vacaynama temas ettiği için hamile kalmış olabilir miyim? Çok korkuyorum
Kova getirelim boşa gitmesin.Zeka fışkırıyor
Evet zeytinlerin en kırmalısı yırtıgı:dddGemlik zeytini gibi mi cufjfkgkbkgjshdu
Artık 'anırdım' ın yanında 'gemlik zeytini gibi yırtıldım' ı da kullanacağımEvet zeytinlerin en kırmalısı yırtıgı:ddd
Tepe tepe kullanArtık 'anırdım' ın yanında 'gemlik zeytini gibi yırtıldım' ı da kullanacağım
Kürtaj paran var mı? İstersen sana bu konuda destek olabilirmArkadaşlar merhaba, ismim Dilara.'Arkadaşlar bilginiz varsa cevap verin. sizi seviyorum:) Arkadaşlar ben mast yaparken parmağıma tükürüğümü sürüp vajinama sürdüm Arkadaşlar vajinama kendi tükürüğümü sürdüm ve vajinaya tükürük sürmek hamile bırakırmı tükürükten hamile kalınırmı
Kafanız iyi mi acabaArkadaşlar merhaba, ismim Dilara.'Arkadaşlar bilginiz varsa cevap verin. sizi seviyorum:) Arkadaşlar ben mast yaparken parmağıma tükürüğümü sürüp vajinama sürdüm Arkadaşlar vajinama kendi tükürüğümü sürdüm ve vajinaya tükürük sürmek hamile bırakırmı tükürükten hamile kalınırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?