Aynen haklısın manyağım
Ya nekadar şekersiniz bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederimSaçmalama tabi kalınır ben göz yaşımla hamile kaldım.
Kalınmaz yavrum kalınmaz.Ya mast yapmayı çok seviyorum yani vajinamı parmağımla okşamak iyi geliyor ama t<kürekle hamile kalınmaz deme
Ne mezunusun yavrum sen. Cam kavanozda mı büyüttüler seni. Bir defa tükürükle hamile kalacak olsan bile kendini hamile bırakamazsın çünkü bütün kromozomlar senin. Öpüşünce hamile kalındığını mı öğretmişlerdi sana, sonra hiç sorgulamadın mı bu pipi ne işe yarıyordur acaba diye.Orta parmağıma sürdüm ya alay etmeyintük<kle hamile kalınmaz demi
HayırBence konu sahibi erkek.
Milletle de dalgasını geçiyor.
Bir de o siperm değil sperm olacak.
Ne mezunusun yavrum sen. Cam kavanozda mı büyüttüler seni. Bir defa tükürükle hamile kalacak olsan bile kendini hamile bırakamazsın çünkü bütün kromozomlar senin. Öpüşünce hamile kalındığını mı öğretmişlerdi sana, sonra hiç sorgulamadın mı bu pipi ne işe yarıyordur acaba diye.
Hadi güzelce cevap da vereyim hamile kalmazsın hatta sana bir erkek oral yapınca da hamile kalmazsın çünkü tükürükte sperm teşek
Git sen izleHadi git de Niloya izle
Ben izliyorum zatenGit sen izle
Hacı abi burdan sana ekmek çıkmaz git başka yerlerde eğlenAynen haklısın kusura bakmayın ya ben daha gencim cahillik sonuçta ama lan okşamak çok güzel ama
Gemlik zeytini gibi yırtıldım smsmwmsmsmsmsmsamamaösöösösömamsmsmmssmsmamaöaöYaa maalesef tükürükle oluşan gebeliklerden lama doğuyor
Tebrikler Allah analı babalı büyütsün çoğu insan böyle hamile kalıyo zaten haberiniz yok mu tıp çok geliştihdhdjdArkadaşlar merhaba, ismim Dilara.'Arkadaşlar bilginiz varsa cevap verin. sizi seviyorum:) Arkadaşlar ben mast yaparken parmağıma tükürüğümü sürüp vajinama sürdüm Arkadaşlar vajinama kendi tükürüğümü sürdüm ve vajinaya tükürük sürmek hamile bırakırmı tükürükten hamile kalınırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?