Temizlik icin ev perdelerini yikiyordum. Salonun tulleri yikandi ama bir tanesi bayagi parcalanmis ortasinda koc koca delikler olmus. Yatak odasini da yikicam ama korkuyorum. Hic yasayan var mi sebebi ne olabilir?
Eski miydi perdeniz?
Ucunda kornişe takılan parçalar yüzünden de yırtılmış olabilir.
O minik parçalar içte kalacak şekilde katlayıp yıkarsanız sorun olmaz. Hep öyle yıkandı perdeler bizim evde,hatta ben toplayıp öylece atacaktım,temizliğe gelen kadin söylenmişti öyle koyma yırtılır diye.
Birde makinenizin içini kontrol edin,pamuklu bez tarzı birşeyi sürterek,takılan birşey var mı bakin,tel toka,sütyen baleni vs olabilir.
Bir pamuk alıp kazanın her yerinde gezdirin. Takılan bir yer var mı, bir çapak ya da çentik gibi, dikkatlice bakin pamukla.
Tülü de makineye atarken düğmelerin olduğu kısmı birleştirip ince naylon çorap geçirin başına. Belki düğmeler yirtmistir.
Eski miydi perdeniz?
Ucunda kornişe takılan parçalar yüzünden de yırtılmış olabilir.
O minik parçalar içte kalacak şekilde katlayıp yıkarsanız sorun olmaz. Hep öyle yıkandı perdeler bizim evde,hatta ben toplayıp öylece atacaktım,temizliğe gelen kadin söylenmişti öyle koyma yırtılır diye.
Gecen yil evlendim perdelerim 1 yillik. Makine de 1,5-2 yillik. Eski degiller. Evet o zimbirtilar yapmis olabilir cunku tulum ag sekline. Aradaki bosluktan girip takildiysa yirtabilir.
Gecen yil evlendim perdelerim 1 yillik. Makine de 1,5-2 yillik. Eski degiller. Evet o zimbirtilar yapmis olabilir cunku tulum ag sekline. Aradaki bosluktan girip takildiysa yirtabilir.