Tul perdemin parcalanmasi

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.090
12.152
498
35
Temizlik icin ev perdelerini yikiyordum. Salonun tulleri yikandi ama bir tanesi bayagi parcalanmis ortasinda koc koca delikler olmus. Yatak odasini da yikicam ama korkuyorum. Hic yasayan var mi sebebi ne olabilir?

Annemde de olurdu öyle makine çiğniyor derdi eski olmasından kaynaklıydı ama. Sizin makina eskiyse belki oda öyle bişey yapmıştır

Eski miydi perdeniz?
Ucunda kornişe takılan parçalar yüzünden de yırtılmış olabilir.
O minik parçalar içte kalacak şekilde katlayıp yıkarsanız sorun olmaz. Hep öyle yıkandı perdeler bizim evde,hatta ben toplayıp öylece atacaktım,temizliğe gelen kadin söylenmişti öyle koyma yırtılır diye.
Birde makinenizin içini kontrol edin,pamuklu bez tarzı birşeyi sürterek,takılan birşey var mı bakin,tel toka,sütyen baleni vs olabilir.

Bir pamuk alıp kazanın her yerinde gezdirin. Takılan bir yer var mı, bir çapak ya da çentik gibi, dikkatlice bakin pamukla.
Tülü de makineye atarken düğmelerin olduğu kısmı birleştirip ince naylon çorap geçirin başına. Belki düğmeler yirtmistir.

Annemde de olurdu öyle makine çiğniyor derdi eski olmasından kaynaklıydı ama. Sizin makina eskiyse belki oda öyle bişey yapmıştır

Gecen yil evlendim perdelerim 1 yillik. Makine de 1,5-2 yillik. Eski degiller. Evet o zimbirtilar yapmis olabilir cunku tulum ag sekline. Aradaki bosluktan girip takildiysa yirtabilir.

Gecen yil evlendim perdelerim 1 yillik. Makine de 1,5-2 yillik. Eski degiller. Evet o zimbirtilar yapmis olabilir cunku tulum ag sekline. Aradaki bosluktan girip takildiysa yirtabilir.
O zaman onlar içte kalacak şekilde katlayıp öyle yıkayın. Yeniymis perdeleriniz. Benim 9 sene doldu hala sorun olmadı,hep bahsettiğim şekilde yıkandı

O zaman perde aparatlarıdır

Güneş çok geliyor mesela çürütüyor sonra makinaya girincede öyle parçalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…