tülbentler,patikler,seccade,havlular,nevresim takımı hepsi el emeği çeyizlik ürünler.

olur tabiki:)) hediye havluda seçin isterseniz sadelerden küçük mutfak havlusu var güllü afilli oda olur.:))

Su gri desenli olan dantelli degilse o olsun
Yoksa digeri

Havlunun yaninda lif de hediye etmek isterseniz hayir demeyiz:)

Ptt kargo ile gonderirseniz memnun olurum

Siz hesap bilgilerinizi ozelden yazinbana
Ben de adres veririm

Eklentiler

• $attachment-14.webp
    $attachment-14.webp
    3 KB · Görüntüleme: 72
  • $attachment-20.webp
    $attachment-20.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 62
Su gri desenli olan dantelli degilse o olsun
Yoksa digeri

Havlunun yaninda lif de hediye etmek isterseniz hayir demeyiz:)

Ptt kargo ile gonderirseniz memnun olurum

Siz hesap bilgilerinizi ozelden yazinbana
Ben de adres veririm

gri desenli olan sizin aldığınız dantelli havlu:))kapıda ödeme de yollayabilirim isterseniz hesap bilgiside yollarım..birde bütün seçtiklerinizi alıntılarsanız karışıklık olmasın...lifte seçin o zaman:)

gri desenli olan sizin aldığınız dantelli havlu:))kapıda ödeme de yollayabilirim isterseniz hesap bilgiside yollarım..birde bütün seçtiklerinizi alıntılarsanız karışıklık olmasın...lifte seçin o zaman:)

Iste bunlar:) tesekkurler

Eklentiler

• $attachment-12.webp
    $attachment-12.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 64
tamamdır..ewet hediye :))içimden geldi bu gece..kızım iyileşsin bir an önce diye hediyem olsun:)) lif ve kenarı dantelsiz olan tülbentide rengini vs tarif edin ok..adres telefon vs. de yazın siz bu gece..cumartesi yollarım inş..kapıda ödememi olsun hesap mı siz karar verin..iyi geceler:)

Son düzenleme:
tamamdır..ewet hediye :))içimden geldi bu gece..kızım iyileşsin bir an önce diye hediyem olsun:)) lif ve kenarı dantelsiz olan tülbentide rengini vs tarif edin ok..adres telefon vs. de yazın siz bu gece..cumartesi yollarım inş..kapıda ödememi olsun hesap mı siz karar verin..iyi geceler:)

Piko cekilmis olan sunlar mi oluyor
Bunlarsa sagdaki olabilir

Lif ortadaki pembe beyaz olablr

Kapida odeme olsun o zaman

Siz hangi sehirdesiniz.. c.tesi veince ne zaman gelir

Tesekkurler

ektekilerden sagdaki demek istedim

Eklentiler

• $attachment-22.webp
    $attachment-22.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 65
Piko cekilmis olan sunlar mi oluyor
Bunlarsa sagdaki olabilir

Lif ortadaki pembe beyaz olablr

Kapida odeme olsun o zaman

Siz hangi sehirdesiniz.. c.tesi veince ne zaman gelir

Tesekkurler

tmm adres yazın kapıda ödeme gönderirim..izmitten göndericem..pazartesi gelir bence..kargoyuda ben ödüyormuşum artık 57.5 tutacak toplam ok..piko çekilmiş olan şunlar siz seçin ben dayanmıycam uyumalıyım:))iyi geceler..kızıma dua edin de hemen iyileşsin olurmu:)))

Eklentiler

• $CAM00535.webp
    $CAM00535.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 77
tmm adres yazın kapıda ödeme gönderirim..izmitten göndericem..pazartesi gelir bence..kargoyuda ben ödüyormuşum artık 57.5 tutacak toplam ok..piko çekilmiş olan şunlar siz seçin ben dayanmıycam uyumalıyım:))iyi geceler..kızıma dua edin de hemen iyileşsin olurmu:)))

Tamam yine sagdaki
En sagdaki

Allah acil sifa versin insaallah

Benim kargom geldi tesekkurler

Elinde dantel oda takimi vitrin takimi fiskos vs varsa uygun fiyatli verebilecgn.. bakmak isterim

ürünlerim sıfır kullanılmamış ürünlerdir...çeyizim için yapılmıştı ama bunlar ihtiyaç fazlası çeyizime koymadığım ürünler...fiyatları uygun tuttum ama yinede beğenen olursa orta yolu buluruz:))

Back
X