Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur tabiki:)) hediye havluda seçin isterseniz sadelerden küçük mutfak havlusu var güllü afilli oda olur.:))
Su gri desenli olan dantelli degilse o olsun
Yoksa digeri
Havlunun yaninda lif de hediye etmek isterseniz hayir demeyiz:)
Ptt kargo ile gonderirseniz memnun olurum
Siz hesap bilgilerinizi ozelden yazinbana
Ben de adres veririm
Akşam pazarı birde isterseniz dantelsiz piko çekilmiş tülbent seçin:))
gri desenli olan sizin aldığınız dantelli havlu:))kapıda ödeme de yollayabilirim isterseniz hesap bilgiside yollarım..birde bütün seçtiklerinizi alıntılarsanız karışıklık olmasın...lifte seçin o zaman:)
tamamdır..ewet hediye :))içimden geldi bu gece..kızım iyileşsin bir an önce diye hediyem olsun:)) lif ve kenarı dantelsiz olan tülbentide rengini vs tarif edin ok..adres telefon vs. de yazın siz bu gece..cumartesi yollarım inş..kapıda ödememi olsun hesap mı siz karar verin..iyi geceler:)
tamamdır..ewet hediye :))içimden geldi bu gece..kızım iyileşsin bir an önce diye hediyem olsun:)) lif ve kenarı dantelsiz olan tülbentide rengini vs tarif edin ok..adres telefon vs. de yazın siz bu gece..cumartesi yollarım inş..kapıda ödememi olsun hesap mı siz karar verin..iyi geceler:)
Piko cekilmis olan sunlar mi oluyor
Bunlarsa sagdaki olabilir
Lif ortadaki pembe beyaz olablr
Kapida odeme olsun o zaman
Siz hangi sehirdesiniz.. c.tesi veince ne zaman gelir
Tesekkurler
tmm adres yazın kapıda ödeme gönderirim..izmitten göndericem..pazartesi gelir bence..kargoyuda ben ödüyormuşum artık 57.5 tutacak toplam ok..piko çekilmiş olan şunlar siz seçin ben dayanmıycam uyumalıyım:))iyi geceler..kızıma dua edin de hemen iyileşsin olurmu:)))
Bu mesaji bana mi yazdinizbir bakın isterseniz yanlışlık olmasın..Eki Görüntüle 978094 Eki Görüntüle 978095 Eki Görüntüle 978096 Eki Görüntüle 978097
Bu mesaji bana mi yazdiniz
Ben istediklerimi bildirmistim bana yazmadiniz sanrm
Birazdan internet paketim bitecek bilginize
ürünlerim sıfır kullanılmamış ürünlerdir...çeyizim için yapılmıştı ama bunlar ihtiyaç fazlası çeyizime koymadığım ürünler...fiyatları uygun tuttum ama yinede beğenen olursa orta yolu buluruz:))