- 23 Şubat 2025
- 35
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi macakiziii
-
Bugün görüştüm doktorun asistaniyla taytimi artık cikarmami söyledi üst bacağımda bi problem var j plazma az yapilmis çoğu bölgeye yapılmamış şikayetlerimi anlattım bakalım cumartesi günü randevu aldım gorusucem sonuc ne olacak ne yapılacak hiç bilmiyorumNe durumdasınız acaba
Odemim var halaaaa geçen hafta gidemedim bu arada uyuyakalmisim bu hafta gitmeye calisicam cumartesi ödem var zaten canım hemen geçmesini beklemiyorum ama arka bacakta hiç birsey yok ağrı sertlik jplazma geniş bir alana yapılması gerekiyordu derinin gerilmesi için geniş bölge orası yani j plazma yi bırak sanki lipo bile olmamış gibi orası portakal kabuğu görüntüsü komple bilmiyorum ya benim yanlış dusunuyorum ama hissettiğim bu yaniÖylemiii geçmiş olsun ödeminiz mi geçmedi
Asena canım ne durumdasın bu resmi 12 martta atmışsın son durumun nedir 2 ayını 2 gün geçmiş banada 8 gün geçti 2 ayımı seninle hemen hemen aynıyız inan numaran olsa hemen arayacağım seni ne durumdasinnnnn yazzzz lutfenBugün 6 günüm, gündüz fazla rahatsız etmiyor çünkü hareketliyim ama gece sağ bacak uyku vermiyor, sürekli uyanıyorum acıdan.
Bu durumda kalkıp hareket etmek gerekiyor ve bacak rahatlıyor.
Bunlar çorap yüzünden hepsi ama çorap olmazsa daha fazla ödem olur ve şekil bozulur.
O yüzden çorap şart kızlar.
Yarın hafif ilk duşumu alacağım,sadece üzerinden su geçirebileceğimi söyledi hocam.
Ben buna bile razıyım, çok ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 3558256
Ben yarın resim çekerim biraz daha ödem azaldı ama cildim hala ağırıyor ve sağ ayağımda hissizlik devam ediyor, eskisi gibi değil ama yinede anlamıyorum, neden derinin iyileşmesi bu kadar uzadı. Bu arada sadece alt kısmından bahsediyorum, üst kısmı sıfır, hiç bir belirti yok, o yüzden eminim fazla dokunmadı üst kısmına. Dizlerim incelecektir diye hayal ediyordum fakat kursağımda kaldığıAsena canım ne durumdasın bu resmi 12 martta atmışsın son durumun nedir 2 ayını 2 gün geçmiş banada 8 gün geçti 2 ayımı seninle hemen hemen aynıyız inan numaran olsa hemen arayacağım seni ne durumdasinnnnn yazzzz lutfen
Odemim var halaaaa geçen hafta gidemedim bu arada uyuyakalmisim bu hafta gitmeye calisicam cumartesi ödem var zaten canım hemen geçmesini beklemiyorum ama arka bacakta hiç birsey yok ağrı sertlik jplazma geniş bir alana yapılması gerekiyordu derinin gerilmesi için geniş bölge orası yani j plazma yi bırak sanki lipo bile olmamış gibi orası portakal kabuğu görüntüsü komple bilmiyorum ya benim yanlış dusunuyorum ama hissettiğim bu yani
Uzun soluklu ve zor bir süreçmişOdemim var halaaaa geçen hafta gidemedim bu arada uyuyakalmisim bu hafta gitmeye calisicam cumartesi ödem var zaten canım hemen geçmesini beklemiyorum ama arka bacakta hiç birsey yok ağrı sertlik jplazma geniş bir alana yapılması gerekiyordu derinin gerilmesi için geniş bölge orası yani j plazma yi bırak sanki lipo bile olmamış gibi orası portakal kabuğu görüntüsü komple bilmiyorum ya benim yanlış dusunuyorum ama hissettiğim bu yani
Bende tık yok hala 2 ay 15 gün oldu işteBen yarın resim çekerim biraz daha ödem azaldı ama cildim hala ağırıyor ve sağ ayağımda hissizlik devam ediyor, eskisi gibi değil ama yinede anlamıyorum, neden derinin iyileşmesi bu kadar uzadı. Bu arada sadece alt kısmından bahsediyorum, üst kısmı sıfır, hiç bir belirti yok, o yüzden eminim fazla dokunmadı üst kısmına. Dizlerim incelecektir diye hayal ediyordum fakat kursağımda kaldığıçok büyük hayal kırıklığı ve pişmanlık, keşke başka doktor seçseydim, çok pişmanım çok.
Merhaba canım. benimde 2 ve 15 gün oldu. Doktora ne gitmek istiyorum ne de aramak, kendimi tutamam diye korkuyorum, çok sinirliyim kendisine.Bende tık yok hala 2 ay 15 gün oldu işte
Ne durumdasınız acaba . Bende 16 temmuzda olacağımNe durumdasınız acaba
Merhaba ben de lipödemden muzdaribim ve lazer lipo düşünüyorum sizler ne durumdasınız? Hem sağlık hem görüntü açısından? Bir de doktorlarınız kim?Bu arada bacaklarım çorapsız daha kalın görünüyor, çorap sıkıştırıp ince gösteriyor, çorapsız çok çirkin bacaklarım, asla soyunup rahat dolaşacağım bacaklarım değil. En azından şimdilik. Umudumu kayıbetmemeye çalışıyorum ama çok inancım da yok. Artık herşey bittiğinde sporla sıkılaşmaya çalışacağım, sağlığım izin verdiği kadar.
Merhaba yaptırdınız mı? Durumunuz nasılNe durumdasınız acaba . Bende 16 temmuzda olacağım
Geçmiş olsun, son durumunuz nasıl?Bende tık yok hala 2 ay 15 gün oldu işte
Yaptirdim 11. Günüm odemim çok ama morluklar yok denecek kdr azaldi ağrım yok .sisliklik cokMerhaba yaptırdınız mı? Durumunuz nasıl
Ne durumdasiniz acaba . Bende öldüm 11. GunumdeyimEveeeet çok çok yeni yarın 1 hafta olacak felaket şişliğim başladı inşallah istediğim sonucu alırım yatıp kalkıp dua ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?