- 23 Şubat 2025
- 47
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi macakiziii
-
Asenaaaaaa canım önceki halin varmi sen tüm bacak mi olmuştun alt ve üst bacak birlikte mi olmuştun önceki halin varsa atabilir misin yaAsistana son gönderdiğim resim
Ayakta çekmiştim.
Bu arada 6700 tl asistandan aldığım çorab böyle kaçtı.
Bir bacağım diğerinden daha kalın.
Tek umudum ödemlerin geçtiğinde dengelenir diye ama bir yorum okudum forumda, aynı durum yaşamış ve dengelenmediğini yazıyor.
Bekleyip göreceğiz artık.
Eki Görüntüle 3592900
Eki Görüntüle 3592903
O çok oluyor malesef benim 5.5 ay oldu hala gidiklanma gibi kaşıntı oluyor hele bi ara abartısız söylüyorum elektrik çarpıyor gibi oluyordu neye ugradigimi sasiriyordumBende 18. Günümdeyim kaşıntı Ağrı arası birşey basladi
Bende öyle düşünüyorum inan kısa elbise almıştım onu bile giyemeyecegim o kadar üzülüyorum kiBu arada bacaklarım çorapsız daha kalın görünüyor, çorap sıkıştırıp ince gösteriyor, çorapsız çok çirkin bacaklarım, asla soyunup rahat dolaşacağım bacaklarım değil. En azından şimdilik. Umudumu kayıbetmemeye çalışıyorum ama çok inancım da yok. Artık herşey bittiğinde sporla sıkılaşmaya çalışacağım, sağlığım izin verdiği kadar.
6ayi tamamladım hala sesim cm olarak aynıyım incelecek soyle olacak böyle olacak vaatlerin hepsi boş gerçekten tekrar görüşeceğim doktorla bakalım ne diyecekÖylemiii geçmiş olsun ödeminiz mi geçmedi
Merhaba son durumunuz nedir bende mayıs ayında oldum tüm bacak çok mutsuzum istediğim gibi asla olmadı6ayi tamamladım hala sesim cm olarak aynıyım incelecek soyle olacak böyle olacak vaatlerin hepsi boş gerçekten tekrar görüşeceğim doktorla bakalım ne diyecek
Benimde olmadı hayatım doktorla görüşmeye gittik 6. Ayın sonunda jplazma yaptırdım özellikle olmadı olmadığını doktora gözüne soka soka gösterdim esim falan konuştu sonra doktor tekrar yapmaya karar verdi düzgün yapmadım demedi de jplasma cihazında sorun vardı demekki dedi üzerinden 3 ay daha gecsin aralik ayında yapalım dedi 5 aralik gibi arayacağım tekrarlayacak işte dört gözle bekliyorumMerhaba son durumunuz nedir bende mayıs ayında oldum tüm bacak çok mutsuzum istediğim gibi asla olmadı
Umarım bu ameliyat başarılı geçer herşey gönlünüzce olur. Ücret alacak mı peki? Siz hangi doktorda olmuştunuzBenimde olmadı hayatım doktorla görüşmeye gittik 6. Ayın sonunda jplazma yaptırdım özellikle olmadı olmadığını doktora gözüne soka soka gösterdim esim falan konuştu sonra doktor tekrar yapmaya karar verdi düzgün yapmadım demedi de jplasma cihazında sorun vardı demekki dedi üzerinden 3 ay daha gecsin aralik ayında yapalım dedi 5 aralik gibi arayacağım tekrarlayacak işte dört gözle bekliyorum
Tahsin görgülü nün son paylaşımını gördünüz mü ben ona muayne olmuştum keşke ona yaptırsamdım ameliyat siz ne durumdasınızAsistana son gönderdiğim resim
Ayakta çekmiştim.
Bu arada 6700 tl asistandan aldığım çorab böyle kaçtı.
Bir bacağım diğerinden daha kalın.
Tek umudum ödemlerin geçtiğinde dengelenir diye ama bir yorum okudum forumda, aynı durum yaşamış ve dengelenmediğini yazıyor.
Bekleyip göreceğiz artık.
Eki Görüntüle 3592900
Eki Görüntüle 3592903
O doktor iyimi bende istiyorum ya sanırım vaser teknik kullanıyor emin değilim ama vaser liposuctionu ve j plazmayı lipödemde önermiyorlar lenflere zarar veriyor diye. Yinede bu konuda tam bilmiyorum. Tahsin hocayla görüşmekte fayda var bende düşünüyorum tek korkum bacaklarım dalga dalga olmasın ve sarkmasınTahsin görgülü nün son paylaşımını gördünüz mü ben ona muayne olmuştum keşke ona yaptırsamdım ameliyat siz ne durumdasınız
Ben cuma gunu olucam.sizi bilgilendiririmO doktor iyimi bende istiyorum ya sanırım vaser teknik kullanıyor emin değilim ama vaser liposuctionu ve j plazmayı lipödemde önermiyorlar lenflere zarar veriyor diye. Yinede bu konuda tam bilmiyorum. Tahsin hocayla görüşmekte fayda var bende düşünüyorum tek korkum bacaklarım dalga dalga olmasın ve sarkmasın
Çok teşekkür ederim ne kadar dedi ameliyat ücreti hangi teknik yapıyormusBen cuma gunu olucam.sizi bilgilendiririm
Özelden yazdimÇok teşekkür ederim ne kadar dedi ameliyat ücreti hangi teknik yapıyormus
Ameliyat oldunuz mu acaba? Bende tahsin hocayı düşünüyorum bacaklarımda 2.evre çok fazla yağ birikimi var. Sonuç dan memnunmusunuz ne kadar yağ alındı?Ben cuma gunu olucam.sizi bilgilendiririm
Maalesef İstanbul’a kadar gittim ameliyata yarım saat kala iptal oldu kan değerlerim çok düşük olduğu içinAmeliyat oldunuz mu acaba? Bende tahsin hocayı düşünüyorum bacaklarımda 2.evre çok fazla yağ birikimi var. Sonuç dan memnunmusunuz ne kadar yağ alındı?
Merhaba liposuction için son durumunuz nedir revizyon kabul etti mi doktorunuzBenimde olmadı hayatım doktorla görüşmeye gittik 6. Ayın sonunda jplazma yaptırdım özellikle olmadı olmadığını doktora gözüne soka soka gösterdim esim falan konuştu sonra doktor tekrar yapmaya karar verdi düzgün yapmadım demedi de jplasma cihazında sorun vardı demekki dedi üzerinden 3 ay daha gecsin aralik ayında yapalım dedi 5 aralik gibi arayacağım tekrarlayacak işte dört gözle bekliyorum
Ben Tahsin görgülüye olmadım maalesef ama keşke ona olsaydım özellikle alt bacakta çok başarılı ben kendi doktorumdan memnun kalmadım herşeyden yarım yarım yaptı sanki çok mutsuzum boşu boşuna ameliyat oldum. Revizyon içinde tekrar yaklaşık aynı ücreti istedi. Kilom 56 ve 160 boyundayım bölgesel fazlalıklarım vardı ama benim önceliğim bacaklarımdı. Kol göbek ve tük bacak lipo oldum ama yarım yamalak birşey oldu azar azar almış resmen hiçbir fark yokO doktor iyimi bende istiyorum ya sanırım vaser teknik kullanıyor emin değilim ama vaser liposuctionu ve j plazmayı lipödemde önermiyorlar lenflere zarar veriyor diye. Yinede bu konuda tam bilmiyorum. Tahsin hocayla görüşmekte fayda var bende düşünüyorum tek korkum bacaklarım dalga dalga olmasın ve sarkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?