Bu arada bende üç farklı Dr la görüştüm , ikisi yaparız dedi , bir tanesi Tahsin görgülü yapamam istediğin gibi olmaz bacaklarım yüklü sarkman olur sonuç daha kötü olur ben bu bacağa girmem dedi , yarım bacak okey ama tüm bacak olmaz dedi.diger iki Dr olur sorun olmaz dedi , o kadar için tereddüt doluki aslında şuan alt bedenim 40-42 zaten 38 beden olsam bu ameliyata neden ihtiyaç duyayım ki , şuan Emre Gönen dr um onunla tamamlayacağız süreci , umuyorum istediğim gibi bir sonuç olur , dua ede ede girecegim işte bakalım.lipodem zaten bacaklarım.bakiyirum.benim iki karım olanlar bile germe olmadan incecik olmuşlar bende de bir umut işte
Bu arada bende üç farklı Dr la görüştüm , ikisi yaparız dedi , bir tanesi Tahsin görgülü yapamam istediğin gibi olmaz bacaklarım yüklü sarkman olur sonuç daha kötü olur ben bu bacağa girmem dedi , yarım bacak okey ama tüm bacak olmaz dedi.diger iki Dr olur sorun olmaz dedi , o kadar için tereddüt doluki aslında şuan alt bedenim 40-42 zaten 38 beden olsam bu ameliyata neden ihtiyaç duyayım ki , şuan Emre Gönen dr um onunla tamamlayacağız süreci , umuyorum istediğim gibi bir sonuç olur , dua ede ede girecegim işte bakalım.lipodem zaten bacaklarım.bakiyirum.benim iki karım olanlar bile germe olmadan incecik olmuşlar bende de bir umut işte.
inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız. Bende zaten deri sarkması vardı doğumlarımda 30 40 kilo alıp veriyordum mecbur oldu bende sizde lipo ile birlikle sıkılaşma yapan teknik kullanılırsa güzel sonuçlar alırsınız. İnşallah gönlünüzce olur hepimiz bedenimizi bu eziyete güzel olması için sokuyoruz allah emeklerin karşılığını versin