• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bacak liposuction

Rose2580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
23
13
88
36
Herkese selamlar tüm bacak popodan itibaren ayak bileğinde kadar yağ aldırma işlemi yaptıran var mı , germe olmadan.1.70 boya 80 kiloyum bacaklarım çok yüklü sonuç alamamaktan korkuyorum , doktor çok inceltme yapılmayacağını söylüyor güzel sonuç alan var mı acaba 15 gün sonra operasyonum var

Son düzenleme:
Herkese selamlar tüm bacak popodan itibaren ayak bileğinde kadar yağ aldırma işlemi yaptıran var mı , germe olmadan.1.70 boya 80 kiloyum bacaklarım çok yüklü sonuç alamamaktan korkuyorum , doktor çok inceltme yapılmayacağını söylüyor güzel sonuç alan var mı acaba 15 gün sonra operasyonum var
Merhaba ben 16 eylülde tüm bacak lipo oldum basenden ayak bılegine kadar ve karın germe amelıyatı oldum şuan 3. Haftanın içindeyim norluklarım ve agrılarım oluyo aşırı ödemliyim bnde olup üzernden bir sene gecen varmı merak edıyorum acıkcası şuan şişlıklerden ve sertlıkten vücut seklim belli degıl eskisi gbiyim yani zatem 3-6 aya kdar ödem devam eder denıyor bnde yasayıp görecegm

Çok geçmiş olsun , iki işlem de zor iyi ikisini birden yaptırabilmissiniz benim çok yakın arkdasim karın germe oldu Mayıs ayında suanbes ayı doldu ve inanılmaz değişim oldu resmen 38 beden oldu üstü, 92 kiloyla girmişti iki hamilelik sonrası.dr emre Gönen di.simdi bende aynı Dr a tulum bacak liposuction olucam ama benimde üst beden 38 alt beden 42-44 arası kilo fazlalığı orda olduğu için tereddüt de ediyorum bir yandan böyle durumlarda sarkma olabiliyormuş galiba , sizde bacak durumu nasıl acaba , fark edilir mi incelme acaba ,

Çok geçmiş olsun , iki işlem de zor iyi ikisini birden yaptırabilmissiniz benim çok yakın arkdasim karın germe oldu Mayıs ayında suanbes ayı doldu ve inanılmaz değişim oldu resmen 38 beden oldu üstü, 92 kiloyla girmişti iki hamilelik sonrası.dr emre Gönen di.simdi bende aynı Dr a tulum bacak liposuction olucam ama benimde üst beden 38 alt beden 42-44 arası kilo fazlalığı orda olduğu için tereddüt de ediyorum bir yandan böyle durumlarda sarkma olabiliyormuş galiba , sizde bacak durumu nasıl acaba , fark edilir mi incelme acaba ,
Tesekür ederim aslında brlıkte zor olmadı yani şöyle karın zor olmadı bnm üst bedenim zaten küçüktü 38 sznki gbi sadece sezeryan göbegm vardı 30 kılo verdim öyle kalan kılolarm için lipoya karar vermştm alt bacagmda hiç kılo gtmemşti şuanda altta belli degıl hiç daha ödemli oldugum için mi bılmıyorum sert ve şiş acıda var hala eskisi gbiyim yani belirgin degıl şuan hâlâ korseliyim zaten bakalm 3-6 ay a anca oturuyo dıyorlar ama inş öyle olur ve alt baldrım özellıkle incelirde artık çizme giyeblrm srf onun için oldum bu amelıyatı en cok alt baldrm için zaten ve şuan hiç belli degıl aynı a

İnşallah istediğimiz şekilde olur sonuclarimiz , bende bu ayin 15 inde giricem , umuyorum sonuç mutlu eder beni de , size de acil sifalar ve güzel dileklerimi gonderiyorum , bot ve çizme giyeceğimiz günler yakındır inşallah 🤲

Benim çevremde de yaptıranlar oldu, germe olmadan da toparlayan var ama beklentiyi gerçekçi tutmak önemli arkadaşım.
Sonuç kişiye göre değişiyor. İnşallah tam istediğin şekilde olur her şey.

Aynen öyle çok haklısın , Dr dahi çok abartı fark olmaz olamaz dedi , bacak incecik de yapılır ama sağlıklı olan durum bu değil dedi , sanıyorum en az riskle maksimum yapılabilen neyse oraya kadar yapıp bırakacak gibi ama yine de razıyım bu halinden daha iyi olacağını düşünüyorum açıkçası.

Merhaba benimde göbek ve koarım sorunlu bacaklarım ince bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum pişman olurmuyum yaptirsam

Benim arkdasim karın germeden son derece memnun kaldı , kol yaptıran tanıdığım yok ama onyuzden fikrim yok açıkçası , kol germede iz çok belli oluyor gibi duruyor .kol ve bacaktaki germe işlemine izden dolayı ben hiç sıcak bakamadım

İnşallah istediğimiz şekilde olur sonuclarimiz , bende bu ayin 15 inde giricem , umuyorum sonuç mutlu eder beni de , size de acil sifalar ve güzel dileklerimi gonderiyorum , bot ve çizme giyeceğimiz günler yakındır inşallah 🤲
Cok tesekkür ederim inş sznde amelıyatınz cok gzel gecer o zamn bnde nasıl bi ilerleme oldu sz nasılsınz tekrar konusurz inş

Merhaba 28 Ağustos ta bende basen ve iç bacak liposuction oldum uyluk germe de yapıldı bana mecbur çok kilo alıp vermekten sarkma vardı zaten doktorum lipo yaprsak incelir ama sarkmaların daha kötü olur laylon gibi görünür dedi tabi ben 3 doktora daha danıştım aynı fikirdeler di bu gün 41. Gün bitti ilk başlarda baya zorlandım ağladı. Sızladım pişman oldum diye tabi uyluk germeden dolayı çok zordu ama hacmim çok güzel görüntü harika basenlerim basketbol gibiydi şimdi dümdüzler sadece ödemim daha var oda gidince ince olup pantolon gitebilme hayalim değdi bu acıya dedirtiyor popomu saklamak zorunda değilim şimdi psikolojik olarak 15 yaş gençleştim doktorunuzu iyice ikna edin gözle görülür incelme istiyorum diye ısrarcı olun mutlu olun☺️ umarım rahat atlatırsınız sağlığınıza ve hayallerinize kavuşursunuz

Çok geçmiş olsun , inşallah güzel bir sonuç alabilirim bende germe.olmadan 🤲🤲size de acil şifalar diliyorum ,

Merhaba 28 Ağustos ta bende basen ve iç bacak liposuction oldum uyluk germe de yapıldı bana mecbur çok kilo alıp vermekten sarkma vardı zaten doktorum lipo yaprsak incelir ama sarkmaların daha kötü olur laylon gibi görünür dedi tabi ben 3 doktora daha danıştım aynı fikirdeler di bu gün 41. Gün bitti ilk başlarda baya zorlandım ağladı. Sızladım pişman oldum diye tabi uyluk germeden dolayı çok zordu ama hacmim çok güzel görüntü harika basenlerim basketbol gibiydi şimdi dümdüzler sadece ödemim daha var oda gidince ince olup pantolon gitebilme hayalim değdi bu acıya dedirtiyor popomu saklamak zorunda değilim şimdi psikolojik olarak 15 yaş gençleştim doktorunuzu iyice ikna edin gözle görülür incelme istiyorum diye ısrarcı olun mutlu olun☺️ umarım rahat atlatırsınız sağlığınıza ve hayallerinize kavuşursunuz
Bu arada bende üç farklı Dr la görüştüm , ikisi yaparız dedi , bir tanesi Tahsin görgülü yapamam istediğin gibi olmaz bacaklarım yüklü sarkman olur sonuç daha kötü olur ben bu bacağa girmem dedi , yarım bacak okey ama tüm bacak olmaz dedi.diger iki Dr olur sorun olmaz dedi , o kadar için tereddüt doluki aslında şuan alt bedenim 40-42 zaten 38 beden olsam bu ameliyata neden ihtiyaç duyayım ki , şuan Emre Gönen dr um onunla tamamlayacağız süreci , umuyorum istediğim gibi bir sonuç olur , dua ede ede girecegim işte bakalım.lipodem zaten bacaklarım.bakiyirum.benim iki karım olanlar bile germe olmadan incecik olmuşlar bende de bir umut işte.

Bu arada bende üç farklı Dr la görüştüm , ikisi yaparız dedi , bir tanesi Tahsin görgülü yapamam istediğin gibi olmaz bacaklarım yüklü sarkman olur sonuç daha kötü olur ben bu bacağa girmem dedi , yarım bacak okey ama tüm bacak olmaz dedi.diger iki Dr olur sorun olmaz dedi , o kadar için tereddüt doluki aslında şuan alt bedenim 40-42 zaten 38 beden olsam bu ameliyata neden ihtiyaç duyayım ki , şuan Emre Gönen dr um onunla tamamlayacağız süreci , umuyorum istediğim gibi bir sonuç olur , dua ede ede girecegim işte bakalım.lipodem zaten bacaklarım.bakiyirum.benim iki karım olanlar bile germe olmadan incecik olmuşlar bende de bir umut işte
Bu arada bende üç farklı Dr la görüştüm , ikisi yaparız dedi , bir tanesi Tahsin görgülü yapamam istediğin gibi olmaz bacaklarım yüklü sarkman olur sonuç daha kötü olur ben bu bacağa girmem dedi , yarım bacak okey ama tüm bacak olmaz dedi.diger iki Dr olur sorun olmaz dedi , o kadar için tereddüt doluki aslında şuan alt bedenim 40-42 zaten 38 beden olsam bu ameliyata neden ihtiyaç duyayım ki , şuan Emre Gönen dr um onunla tamamlayacağız süreci , umuyorum istediğim gibi bir sonuç olur , dua ede ede girecegim işte bakalım.lipodem zaten bacaklarım.bakiyirum.benim iki karım olanlar bile germe olmadan incecik olmuşlar bende de bir umut işte.
inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız. Bende zaten deri sarkması vardı doğumlarımda 30 40 kilo alıp veriyordum mecbur oldu bende sizde lipo ile birlikle sıkılaşma yapan teknik kullanılırsa güzel sonuçlar alırsınız. İnşallah gönlünüzce olur hepimiz bedenimizi bu eziyete güzel olması için sokuyoruz allah emeklerin karşılığını versin

Şimdi mantıken boşalan yerler olucak ve lımbır lımbır bir görüntü olacaktır germesiz bu iş zor ancak sporla inceltenilirsin veya germede yaptirmalisin

Tüm bacak aynı anda germe yapamayız dedi Dr , alt bacak olmasa germede yapardık belki dedi.sıkı bir deri kalitem var bakalim ona güveniyorum inşallah umduğum gibi olur

Tüm bacak aynı anda germe yapamayız dedi Dr , alt bacak olmasa germede yapardık belki dedi.sıkı bir deri kalitem var bakalim ona güveniyorum inşallah umduğum gibi olur
Bende tüm bacak değildi basen iç bacak lipo uyluk germe oldu alt bacakta orantısızlık yok ama bu ameliyattan sonra ödem mi bilmiyorum da tombul olmuşlar 🤣🤣 bakalım 3. Ay dolunca belli olur Allah sizede şimdiden şifa versin inşallah

Ameliyatının 4. Gününden herkese selamlar, çok şükür bugüne geldim ortalama sekiz-dokuz saat arasında gerçekleşen tüm bacak liposuction ve popoya kısmi olarak yapılan yağ enjeksiyonu oldum.doktorum op.emre Gönen , Allah razı olsun o kadar güzel bir ameliyat ve sonrası süreç geçiriyorum ki kendisine minnettarım.4.5 litre civarında yağ alımı yapıldı iki bacaktan toplam.ve 4.gunum olmasına rağmen gözle görülür bir incelme fark ediliyor tüm.bacagimda ki ödemeler vs.gectikten sonra asıl halı çok daha ince ve istediğim gibi olacaktır diye düşünüyorum.ameliyat sonrası çok çok ağrım sancım oldu desem yalan olur benim kendi bel rahatsizligimdan dolayi benim uyandığımda belim çok daha fazla ağrıyordu aynı pozisyonda sabit kaldığı için operasyon süresi boyunca, o yüzden bacağımda yada popomda ağrı sızı hissetmedim bile diyebilirim.ikingun hastane yatisim oldu , bugün evdeki 2. Günüm ,rekatciniz mutlaka olması lazım çünkü bacaktaki açık deliklerin akan kisimlarinin temizlenip tekrar sargı bantla kapatılması gerekiyor ve arka taraf yada ters yerlerde bunu biri olmadan yapılması imkansız, sızıntılar gün geçtikçe azalıyor zaten , benim şuan neredeyse üç dört yer harici sızıntı olan kızım yok denebilir , siz arkaları sızıyor ama o da ile oluk oluk değil yani beş cm lik bir bant bezini islatacak kadar açık pempe ve akıntı şeklinde.ben çok korkarak ve tereddüt ederek gitmiştim her anlamda çünkü tüm.bacak olan çok kişi de yoktu burda açıklama yapan o yüzden uzun uzun yazdım ki düşünen herkesin ici rahatlasın diye.doktorun en önemli etken olduğunu düşünüyorum, doğru yönlendirme ve bilinçli tecrübeli bir hekim seçin gerçekten.ben onu anladım o beni anladı ve sonuç güzel oldu..ben sanıyorum bir ay sonrası 38 beden felan giyebilirim diye düşünüyorum ameliyata girmeden 42 giyiyordum.bu benim için istediğim sonuctu.cok uçuk şeyler beklememek de lazım çünkü germe vs.olmayacaksa sadece liposuction ile bir yere kadar incelme sağlanıyor, düşünen herkese Allah kolaylık versin diyorum kendime ve olan herkese de acil şifalar dilerim.

Back
X