• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

canım aynı testleri hem eşimden hem benden istedi.biz kamuda çalıstığımız için devlet hast.yaptırdık özelde 184 istediler sadece benim testlerden devlette para vermedik.(intaniye doktorundan alıyorsun)
kızlar benim bir sorunum var.emre beyden çok memnunum aşırı güven verici birisi feray hanım öyle sedef hanım öyle ama şu rapor işi çok canımı sıktı.bana rapor geçmiyor dediler.başka arkadaşlara geçiyor.açıkçası bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı.sitelerine girdim orda da rapor geçerli demişler.şimdi bu rapor geçiyor mu geçmiyor mu...canım sıkıldı bu konuda o yüzden bahsedeyim dedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizce ne yapmalıyım:nazar

canım merhaba.. bende emre bey ıle gorusmeye gıttım. bu arada sgk olayını gorustum. bana guzel bır sekılde ızah edıldı.. zaten hasta devlet bunyesınde tup bebek raporu cıkartacaksa nelerın yapılması gerektıgını bastan sona anlatıyorlar.

SGK kapsamında tüp bebek tedavisi

SGK’dan kimler yararlanabilir?
(1) Evli olmakla birlikte eşlerden her ikisinin evlat edinilmiş çocukları hariç soybağı kurulmuş sağ çocuğunun olmaması (birden fazla yapılan evliliklerde de çiftlerden her ikisinin sağ çocuk sahibi olmaması) koşuluyla; genel sağlık sigortalısı kadın ise kendisine, erkek ise bakmakla yükümlü olduğu karısına, en fazla iki deneme (siklus) ile sınırlı olmak uzere uygulanan IVF tedavilerine ilişkin giderler, aşağıda belirtilen şartların birlikte gerçekleşmesi halinde kurumca karşılanır.

a)Yapılan tıbbi tedavileri sonrasında normal tıbbi yöntemlerle çocuk sahibi olmadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,

b) 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,

c) Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmesi olması,

ç) En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması,

d) Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.

(2) Tüp Bebek tedavisine başlanan kadının deneme öncesi 40 yaşından gün almış olması durumunda, tedavisine ait bedeller, tedaviye daha önce başlanmış olsa dahi Kurumca karşılanmaz

Örnek; 08 Mart 1985 doğumlu kadının, IVF tedavisi giderlerinin karşılanabilmesi için; 08 Mart 2008 tarihinden sonra, 08 Mart 2024 tarihinden önce tedavinin yapılmış olması gerekir.

(3) Kuruma devredilen sosyal güvenlik kurumlarınca daha önce ödenen tüp bebek tedavileri, işlem adetlerinin hesaplanmalarında dikkate alınır.

(4) Tüp Bebek tedavi bedellerinin ödenebilmesi için tedavi uygulanacak kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmadığının sağlık kurulu raporu ile belgelenmesi gerekmektedir.

Tedavi öncesi Sağlık Kurulu Raporu alınmalıdır.

Sağlık Kurulu Raporu nasıl alınır?

(1) Tüp bebek tedavisi için gerekli sağlık kurulu raporu; bünyesinde kadın hastalıkları ve doğum kliniği ile üroloji kliniği (bünyesinde üroloji kliniği bulunmayan ancak üroloji uzman hekiminin konsültan olarak görev yaptığı, eğitim verilen kadın-doğum hastaneleri dahil) bulunan üçüncü basamak sağlık kurumlarında iki kadın hastalıkları ve doğum uzman hekimi ve bir üroloji uzman hekiminin katılım ile oluşturulan sağlık kurulları tarafından düzenlenecektir.

yani ben bu sureci beklemeyı ne ısterdım nede kaybedecek zamanım var... :olmaz:

canım tesekkür ederim.sorun raporun nasıl çıkarıldığı değil ki ivide bu raporun geçmemesi.ben tedavimin ortasındayım zaten.ama arkadaslardan bir tanesi raporun geçerli olup fiatın hersey dahil 1.5 a geldiğini söyleyince bende şalter attı sonuçta bana söylenen rakam 6.5 lira.aradaki farkta azımsancak bir rakam değil.helede devlet memuru için.o s:nazar:ebeple fikrinizi almak istedim.yoksa feraydan da sedeftende emre beyden de çok memnunum.

iviyle görüştüm ben dün ilaçlarla 1500 falan geliyo dediler ve rapor geçiyomuş..valla 1 hafatda benim bildiğim çok zor birsürü test istediler bizden eşimin dopleri genetik testleri hormonları 15 gün arayla 3 sperm testi ama yinede bilmiyorum ...bizimde erkek infertilesi sayımız 7 milyon hareketlilik 7 morfoloji 5 çıktı bu sayılarla tüp bebek raporu çıkıcak..sana 1 haftada çıkar diye kim dedi.inşallah seninki öyle çıkar

arkadaşım sen hangi iviyle görüştün ya da kaç ivi var ben bilmiyorum ama bugün feray hanımla raporun ve tedavi ücretinle ilgili konuştuk.bence sen fiyat olayını yanlış anlamıssın.tekrar altını çizerek söylüyorum ki ivide rapor geçmiyor.sadece ilaçları raporla karşılayabilirmişsin.sorun bizde azosperm.işin içinde mikro tesede var tabi.

sllm kızlar!!bugün gittim doktora.dedıgım gbı tsh ta problem wr sonra baska hastahaneye gttım tbı tedawı ıcın bakalım kan testı falan werdm pazartesı cıkıcak sonuclar.o zman ılac tedawısıne baslıcam durum duzeldıgınde ıse tup bebk tedawısıne!!ılacla gecebılıyomus hayırlısı ınsallh dıorm demekkı daha zamanım wr tedavı ıcın..kndınıze ıyı bakın canlarım optum :)olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan recduy hayırlısıyla surecı tamamlarsın ınsallh...

canım sende inşallah biran önce tsh tan kurtulur bebişine kavusursun:))))haberlerini bekliyorum:)))

arkadaşım sen hangi iviyle görüştün ya da kaç ivi var ben bilmiyorum ama bugün feray hanımla raporun ve tedavi ücretinle ilgili konuştuk.bence sen fiyat olayını yanlış anlamıssın.tekrar altını çizerek söylüyorum ki ivide rapor geçmiyor.sadece ilaçları raporla karşılayabilirmişsin.sorun bizde azosperm.işin içinde mikro tesede var tabi.

ben mecidiyeköyde natalıe hnmla görüştüm bana raporun geçtiğini 750 1000 arası olduğunu dondurursamda 1500 lira artı ilaçlarımın olacağını söylediler hatta yanımda ablamda vardı hatta aradım sordum böyle söylediler dimi diye kenimden şüphe ettim valla.hayali konuşmadıysam bana söylenen buydu..şimdi deli şüphelendim kendimden natalıe diye biri çalışıyomu orda bilen varsa yazsın.

concon rapor işi okadar yazılan kadar uzun sürmüyo ben ilk 20 ağustosta başvurdum salı heyet sonucu gelicek dr çıkar merak etme dedi yani çokz zaman kaybetmiyosun.

sllm kızlar!!bugün gittim doktora.dedıgım gbı tsh ta problem wr sonra baska hastahaneye gttım tbı tedawı ıcın bakalım kan testı falan werdm pazartesı cıkıcak sonuclar.o zman ılac tedawısıne baslıcam durum duzeldıgınde ıse tup bebk tedawısıne!!ılacla gecebılıyomus hayırlısı ınsallh dıorm demekkı daha zamanım wr tedavı ıcın..kndınıze ıyı bakın canlarım optum :)olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan recduy hayırlısıyla surecı tamamlarsın ınsallh...

hadi bakalım canım pazartesi günkü teste göre mi tedaviye ne zaman başlayaacağın belli olacak?

concon rapor işi okadar yazılan kadar uzun sürmüyo ben ilk 20 ağustosta başvurdum salı heyet sonucu gelicek dr çıkar merak etme dedi yani çokz zaman kaybetmiyosun.

canım benım sonucta mınumum 2ay gıbı bır surec gecıyor. benım o tahlıllerı yaptıracak gıt gel yapacak zamanım yok.. raporu aldıktan sonra bıde tedavı surecını bekle..oyuzden benım ıcın uzun bır suree :1no2:
tup bebek tedavisine karar verınce ekstra bır aksılık cıkmazsa 15 gunun sonunda transfer oluyormus..

canım benım sonucta mınumum 2ay gıbı bır surec gecıyor. benım o tahlıllerı yaptıracak gıt gel yapacak zamanım yok.. raporu aldıktan sonra bıde tedavı surecını bekle..oyuzden benım ıcın uzun bır suree :1no2:
tup bebek tedavisine karar verınce ekstra bır aksılık cıkmazsa 15 gunun sonunda transfer oluyormus..

ewet rapor bıraz uzun suruyo haklıısn..

Son düzenleme:
burcucum natalie diye biri var .rapor işi benimde canımı sıkıyor .bu neee stresli süreçmiş yaa allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın

burcucum natalie diye biri var .rapor işi benimde canımı sıkıyor .bu neee stresli süreçmiş yaa allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın

canım acaba tam bilgisi olmadan mı bana bilgi verdiler oda olabilir canını sıkma ben ablama arattım şimdi tel cevap vermiyo dedi.sen gittin . yinede eğer rapor geçmiyosa bana bu tür söylemeleri çok acayip çünkü konuşmamda merkez aradığımızı söyledim çünkü biz ablamla raprlu olarak gidiceğimizide belirttim
ee ben bu söylenene güvenip gitsem ne olcak çünkü raporsuz neden yaptırıyım boşunamı uğraştık 2 aya yakın sters yaşadım çıkıcak mı çıkmıycak mı bu rapor diye.

ve ayrıca fiyat aldım öyle kafasından bana fiyat vermeleride garip ...benimde çok kafam karıştı merkezi bulduk derken şimdi başka merkez arıycam heralde ::::::::::=(((
emre tekelioğluna da msj attım bu konuyla ilgili bakalım ne diycek .

ve ayrıca fiyat aldım öyle kafasından bana fiyat vermeleride garip ...benimde çok kafam karıştı merkezi bulduk derken şimdi başka merkez arıycam heralde ::::::::::=(((

canım biz yarın gidiceğiz bildiğim kadarıyla natalie erdal beyin danışmanı emre bey ile bir alakası yokyani emre bey fiyat işlerine karışmıyor zaten seni bilgilendiririm.umut tüp beebk merkezinde rapor geçtiğini biliyorum.istersen o topiğe bir bak:nazar:

evet recduyun dediği gibi natalie erdal beyin danışmanıymış emre beyin sedef hanım .yani ,rapor vs. için doktor olarak emre beyi tercih ediyorsanız sedefle görüşün.. burcucum tel.de nette falan bilgi almak daaha zor. tavsiyem bir gidip görüşme yap öngörüşme ücreti almıyor emre bey.

kızlar hepınıze merhaba.. mujdecii, hepımıze umut oldun sen canım.. ben once sana yardımcı olan kişiyi, feray hn.ı aradım. feray hn. bana randevumu verdı.. bende gıdıyorum emre beyle gorusmeye.. dualarınızı beklıyorum, inanılmaz heyecanlıyım kızlar...

: ))) guzel senaryo

feyzaabbk, nilfer, mujdecii ve concon82 ayni kisilerdir. Lutfen yazdiklarina itibar etmeyin.

: ))) guzel senaryo

feyzaabbk, nilfer, mujdecii ve concon82 ayni kisilerdir. Lutfen yazdiklarina itibar etmeyin.

Teşekkürler Kazen!.
Bunu yapan herkimse umarım Emre beyle alakası olmayan kişidir.Benim aklımda bir isim var ama yinede konduramıyorum.Eğer başarılıysanız zaten bu yollara başvurmanıza gerek yoktur.Şayet amaç Emre beyin merkez değiştirdiğini duyurmaksa bunu allayıp pullamadan yapmak daha etik olacaktı.Umut tellalığı yapmak vicdani eksikliktir.
Allah ıslah etsin!..

:( Emre Bey'in adını böyle olaylara karıştıranlara yazıklar olsun... kendisi çok iyi bir hekimdir ve böyle abuk subuk reklamlara hiç ama hiç ihtiyacı yoktur. lütfen gerçekten nasıl bir hekim olduğunu merak ediyorsanız, gidin kendisiyle görüşün zaten neyin ne olduğunu anlayacaksınız. bu durumu bilse eminim kendisi de çok üzülürdü...

bende burdaki çelişkili yazılardan dolayı çok rahatsız olmuştum.şuan bu merkeze olan güvenim sıfırlandı neden böyle bişeye ihtiyaç duyuldu anlamıyorum...
site yönetiminede çok teşekkürler herkesin kafasına göre yazılar yazamayacağını bilmesi gerekir..bizim gibi bebek sahibi olmaya çalışan kişileri bu tür oyunlarla sadece merkezlerinden uzaklaştırılar..

Back
X