• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

kızlar ne dıceğimi bilemedim.çok şaşırdım bn mujdecı ynı nıhal hnmın aracılıgıyla gttım emre beye solıck bı sozum yok cok saskınım fıkrı faln olan wr mı bı tavsıyesı ama emre bey gercekten cok ılgılendı cok ıyı bı doktor

ben bu durumla emre beyin bir ilgisi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. kendisi zaten çok meşgul bir insan, böyle şeylerle uğraşacak isteği olsa bile -ki asla olacağına inanmam- zamanı olmaz :)

bn emre bey olarak düşünmedm ama sonucta o merkeze we ordakı ınsanlara guvendık ama ne denır bılemedm

valla sanal ortam. isteyen benim adıma da bir sürü şey yazabilir yalan yanlış ama bu benim kişiliğimi ne derece etkiler... bunun gibi birşey olarak düşünün. kendi adıma beni etkileyen birşey yok sadece meyve veren ağaç taşlanır kuralı burda da geçerli olmuş diyorum kızlar...

Emre beyin bu konu ile ilgisinin olmadığını bende düşünüyorum ama bunu yapan kişilerin amacı
umut tacirliği yapmak..zaten yaralı,çagresiz hisseden insanlarız.çok üzüldüm.

aslına bakarsanız ben bütün sayfaları da okumadım. ne yapılmış onu da tam anlamadım ama.. yanlış bilgilendirme mi olmuş???? sadece 3 farklı nick aynı kişiye ait ve bu 3 kişi de IVI yi öneriyor bunu anladım doğru mu yoksa başka bir durum da mı var?

aslına bakarsanız ben bütün sayfaları da okumadım. ne yapılmış onu da tam anlamadım ama.. yanlış bilgilendirme mi olmuş???? sadece 3 farklı nick aynı kişiye ait ve bu 3 kişi de IVI yi öneriyor bunu anladım doğru mu yoksa başka bir durum da mı var?

baska bişey yok bu kadar

adajanım,söz konusu nickli arkadaslar reklam yapıyor,indirim vaad ediyor(ki Emre bey in reklama gerçekten ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum)
reklam yapmanın ötesinde müjdeji nickli kişi emre beyin hastası oldugunu ,hamile oldugunu falan yazmış.gerçi müjdeci degidiğimiz kişi ve diğerleri hep aynı kişiymiş.kötü olan bu!!!
içinde bulunduğumuz durumu ticari ranta çevirmeye çalışmak!!!

adajanım,söz konusu nickli arkadaslar reklam yapıyor,indirim vaad ediyor(ki Emre bey in reklama gerçekten ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum)
reklam yapmanın ötesinde müjdeji nickli kişi emre beyin hastası oldugunu ,hamile oldugunu falan yazmış.gerçi müjdeci degidiğimiz kişi ve diğerleri hep aynı kişiymiş.kötü olan bu!!!
içinde bulunduğumuz durumu ticari ranta çevirmeye çalışmak!!!

yapma be suzişkom indirim falan imkanları derken onları fark etmemişim evet bu durumu daha kötü hale getiriyor... çok ilginç ya, umutlarla oynamak vicdansızlık başka da bişi değil... ama yine de ben emre beyin bilgisi dışında olduğuna inanıyorum, görüştüğümüzde söyliycem eminim o da çok üzülecek ve asistanı vasıtasıyla bir açıklama yapacaktır..

yapma be suzişkom indirim falan imkanları derken onları fark etmemişim evet bu durumu daha kötü hale getiriyor... çok ilginç ya, umutlarla oynamak vicdansızlık başka da bişi değil... ama yine de ben emre beyin bilgisi dışında olduğuna inanıyorum, görüştüğümüzde söyliycem eminim o da çok üzülecek ve asistanı vasıtasıyla bir açıklama yapacaktır..

canım bende Emre beyin bilgisi dışında olduğunu düşünüyorum o yüzden sessiz kalamadım.gereksiz yere üzülecek ama haberi olsun ve bu forumu okuyanların bunu Emre beye mal etmemelerini rica ediyorum...

canım bende Emre beyin bilgisi dışında olduğunu düşünüyorum o yüzden sessiz kalamadım.gereksiz yere üzülecek ama haberi olsun ve bu forumu okuyanların bunu Emre beye mal etmemelerini rica ediyorum...

bnde ole dusunuyorum haklısın suzıcım...

Son düzenleme:
tabiki dr mal edilmemeli ama sanırım asistanı bunu yapan 4 ayrı nick kullanması ve evet hamileyim falan demesi çok tuhaf...direk ben orda çalışıyorum iyi bir merkez diye yazsaydı bence daha iyi olurdu.reklamını iyi yaptı sonunda ama nasıl reklam:(((

bana kalırsa müjdeci nickli feray hanım denen kişi olabilir...tabi bilmiyorum ama feray hanım ın bu konuda kesin bilgisi var direk ona yönlendiriliyo cep teli maili veriliyo..

Bende burcuş senle aynı fikirdeyim ki sen bana bunu dediğinde bu işin içinde iş var kimse kimseye hele tanımadığı irine indirim yaptırmaz demiştim ve fayoları çıktı ne yazıkki galiba haberi, yoksa olan dr oldu

Back
X