Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslına bakarsanız ben bütün sayfaları da okumadım. ne yapılmış onu da tam anlamadım ama.. yanlış bilgilendirme mi olmuş???? sadece 3 farklı nick aynı kişiye ait ve bu 3 kişi de IVI yi öneriyor bunu anladım doğru mu yoksa başka bir durum da mı var?
adajanım,söz konusu nickli arkadaslar reklam yapıyor,indirim vaad ediyor(ki Emre bey in reklama gerçekten ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum)
reklam yapmanın ötesinde müjdeji nickli kişi emre beyin hastası oldugunu ,hamile oldugunu falan yazmış.gerçi müjdeci degidiğimiz kişi ve diğerleri hep aynı kişiymiş.kötü olan bu!!!
içinde bulunduğumuz durumu ticari ranta çevirmeye çalışmak!!!
yapma be suzişkom indirim falan imkanları derken onları fark etmemişim evet bu durumu daha kötü hale getiriyor... çok ilginç ya, umutlarla oynamak vicdansızlık başka da bişi değil... ama yine de ben emre beyin bilgisi dışında olduğuna inanıyorum, görüştüğümüzde söyliycem eminim o da çok üzülecek ve asistanı vasıtasıyla bir açıklama yapacaktır..
canım bende Emre beyin bilgisi dışında olduğunu düşünüyorum o yüzden sessiz kalamadım.gereksiz yere üzülecek ama haberi olsun ve bu forumu okuyanların bunu Emre beye mal etmemelerini rica ediyorum...
kızlar ne dıceğimi bilemedim.