slm.benim bilgisayarımdan msn silinmiş bi şekilde. "ara" dan messenger, msn yazıyorum çıkmıyor.
internetten indiriyorum ama msn kurulmuyor.ne yapmam lazım acaba?
selam benimde kameram çalışmıyor format atmıştım bir daha çalışmadı çarpı işareti yada siyah oluyor msn kameram ne yapmalıyım:26:
casper nirvana notebook
canım yaptım inşallah doğru şeye bakmışımdır ünlem falam yok
görüntüleme aygıtlarında
usb 2.0kamera var
doğru yere mi baktım acaba:26:
Kameranızın drıverı yuklu yanı bılgısayarınız tanıyor kameranızı msn demı acılmıyor sıyah ekran olarak kalıyor
evet msn de açılmıyor
bazen 1 kere açılıyor kapatınca bir daha açılmıyor hatta ama genelde açılmıyor
Messengerınızın araclar sekmesınde ses ve goruntu kurulumu dıye bı secenek bar oradan kamera kurulumunu tekrar yapıp deneyebılırsınız buyuk ıhtımal sorun cozulecektır
canım 1.de açıldı kamera 2. denememde web kamerasıyla bağlantı kurulmaıyor diyor
uff nasıl düzelecek bu yaaa
neredeyse yarım saate yaklaşıyor açılması. öyle ağırlaştıtacak programlar yüklü olmasa da. ekran koruyucu falan da yok. avast antivürüs prramı kullanıyorum. taramada virüs falanda çıkmıyor yani temiz. neden bu kadar geç açılıyor? lütfen yardım?
explorer ve firefoxda istediğimiz siteleri nasıl yasaklayabiliriz ayarlardan?[/QUO
eXplorer mozılla chrome dahıl olmak uzere hıc bır sıtede bu tarz prgramlar uzerınde sıte kısıtlaması yapamzsınız bu tarz kısıtlamalar ıcın fıltre programları wardır onları kullanmaznız qerekır ıstedıgınız sey wındows ınternet explorer mozılla fırefox veya google chrome vs programlar uzerınden calısmaz calısamaz
explorer ve firefoxda istediğimiz siteleri nasıl yasaklayabiliriz ayarlardan?[/QUO
eXplorer mozılla chrome dahıl olmak uzere hıc bır sıtede bu tarz prgramlar uzerınde sıte kısıtlaması yapamzsınız bu tarz kısıtlamalar ıcın fıltre programları wardır onları kullanmaznız qerekır ıstedıgınız sey wındows ınternet explorer mozılla fırefox veya google chrome vs programlar uzerınden calısmaz calısamaz
seLam oncelıkle tamamen sılınmıs mi kontrol edın C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasorunun ıcınde msnmsgr ısımlı dosyanın olup olmadıgına bakın yok ıse program ekle kaldırdan komple kaldırabılırsınız program ekle kaldırdada yok ıse C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasorunu komple sılerek tekrar yukleme yapabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?