Tüm Bılgısayar Sorunlarınız Buraya

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasorunu komple sılın we tekrar yukleyın messengerı

dediğiniz yerde windows live klasörü yok

hanımefendı dedıgım yerde wındows lıwe klasoru yok ıse bılgısayarınızda wındows lıwe messenger kurulu degıl demektır kurulu olmayan bı program ıcın ıse kurulum yaparken zaten yuklu dıye bı uyarı alamazsınız bı yerde yanlıs yapıyorsunuz işletım sıstemınız nedır

ben internet kafe işletıyorum herhangı bır egıtım almadım o nedenle bazı konularda eksık yönlerım var ve sunu sormak istiyorum iki tane klavyem i leri falan yazmıyor baska seyler yazıyor düzeltemedım acaba yardımcı olabılırmsnzz tsk şimdiden

denetım masasında bölge ve dıl ayarlarına gırerek dılı turkce klavye seceneklerını de Turkce q yaparak duzeltebılırsınız deep freeze kuruludur muhtemelen bılgısayarlarda dewre dısı bıraktıkdan sonra ayarlayıp yenıden baslatmanız yeterlı olacaktır

Bilgisayardan video izleyemiyorum. mesela bi internet sitesinden film falan izleyebiliyorum ama ben bilgisayara film cd si koydugumda o açılmıyor.. yada fotoğraf makinesinden bilgisayara video attıgımda açılmıyor windows media player.. bi yazı çıkıyor... Napmalıyım ??

Bılgısayarın werdıgı hatayı yazarsanız tam olarak yardımcı olayım

Bılgısayarın werdıgı hatayı yazarsanız tam olarak yardımcı olayım

Windows Media Player dosya yürütürken bir sorunla karşılaştı. Ek yardım için, Web Yardımı'nı tıklatın.

Kapat Web Yardımı

bunlar yazıyor

benimde bir sorum olacak umarım bilgisi olan vardır ben msn açıyorum uygun durumda görünüorum ancak kisme beni görmüyor arkadaşlara yazıyorum çevrim içi ol diyorlar ancak ben zaten çevrim içiyim sonra defalarca kapatıp açıyorum anca ozaman çevrim içi yansıyormuşum neden böyle oldu sizce kaç haftadr çevrim dışıyım görünürde

İşletım Sisteminiz Nedir

Masaüstü pc'm bi süre kullanıldıktan sonra fan hızlanıomuş gibi sesler çıkarıo böyle fan sesi gelio baya bi,sonra da donuo hiçbişey yapmıo mause bile oynamıo kalıo öyle sonra da kendi kendine tekrar başlıo,ya da ben resetlemek zorunda kalıorum.
Bazen de donmuo ama ekran kararıo bikaç saniye sonra tekrar gidio.
Bi fanı çalışmıo acaba fazla ısındığı için mi oluo bu?

Buyuk oLasıLıkla Islemcınız Fazla Isınıyor Fan ProblemınDen Kaynaklanan Bır Sorunun Oncelıkle Onu tespit eDelım Core Temp - lemci Scakl lme Program - TAM indir
Linkden Programı Indırıp Bı Kurun Bı Bakın Islemcı Isısına tekrar yardımcı olayım

Ne ızlemeye calısıyorsunuz mp3 mu Vıdeo mu ayrıca ızlemek ızledıgınız dosya dısında baska mp3 vıdeo dada aynı hatayı alyıormusunuz ?

bi internet sitesinden film falan izleyebiliyorum ama ben bilgisayara film cd si koydugumda o açılmıyor.. yada fotoğraf makinesinden bilgisayara video attıgımda açılmıyor windows media player..

" Windows Media Player dosya yürütürken bir sorunla karşılaştı. Ek yardım için, Web Yardımı'nı tıklatın.

Kapat Web Yardımı "

yazısı çıkıyor..

Buyuk oLasıkla Medıa pLayer ın Reg Kayıtlarında bı Sorun oLusmus oNdan dolayı bu hatayı alıyorsunuz
Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
Lınkden programı ındırıp kurunuz medıa playerden daha ıyı kalıtelı programdır bırde onunla deneyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…