Tüm derdimiz deprem olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.268
5.893
158
Bu günlerde bir derdim var bölümünde kayınvalide görümce elti konuları açmak saygısızlık bence ülkenin yarısı yasta. Soğukta. Ölüyor….
Nolur hanımlar hepimiz bir yerlere para gönderelim dua gönderelim Yasin gönderelim zikir gönderelim Cem yapıp mum yakıp niyaz gonderelim kilisede dua edip gönderelim. Kayıtsız kalmayalım

Bu günlerde bir derdim var bölümünde kayınvalide görümce elti konuları açmak saygısızlık bence ülkenin yarısı yasta. Soğukta. Ölüyor….
Nolur hanımlar hepimiz bir yerlere para gönderelim dua gönderelim Yasin gönderelim zikir gönderelim Cem yapıp mum yakıp niyaz gonderelim kilisede dua edip gönderelim. Kayıtsız kalmayalım
Benden önce davrandınız. Sabahtan beri hiç bir bildirimi açmadım. Anlıyorum herkesin problemi olabilir ama bugün değil. Lütfen...

Aynısını düşünüyorum. Hiçbir yakınım yok bölgede çok şükür. Ama sabahtan bu yana oturduğum yerde duramıyorum. Burda dayanismayi paylasmaliyiz. Başka türlü yazılar yakışmıyor yas günümüzde.
Herkes çok gergin üzgün ama patlamadan durmayacağım birilerine

Rabbim enkaz altında kalanlara güç kuvvet versin. İnşallah sağ salim çıkarırlar.
Dışarıda soğukta bekleyenler inşallah en kısa zamanda yardımlara ulaşırlar.
Gözümü TV'den ayıramıyorum. Çok üzülüyorum. 😔
Minik bebekler, çocuklar , hastalar, engelliler, hamileler, ameliyat olmuş olanlar... Küçüğüyle - büyüğüyle herkes için çok üzgünüm. 😔😔

Bugün konuları açanlar da o konulara cevap yazanlar da aynı saygısızlığı yapıyor... kaç tane olduğunu bilemedigimiz onlarca göçük var 😞altında bebek çocuk bu soğukta can cekisiyorlar😞Allah'ım çok kötü ya😢 inşallah sağ salim kurtarilirlar daha fazla acıya sebep olunmaz😞

Arkadaşlar uzaktan yapabileceğimiz en iyi şeylerden biri bölgeden çıkabilecek kadar insanın çıkmasına katkı sunmak, oradan gelen insanlara kucak açmaktır bence. Bölgede kalmak zorunda olanlara çıkamayanlara hakkıyla destek ulaştırılabilir bu şekilde. Elimizden sadece duruo dua etmek gelmemeli, daha fazlası olmalı. Sülalemin bi tarafı Malatya Doğanşehir'de, bir tarafı Osmaniye ve Elbistan'da yaşıyor. Anlatamam içim nasıl yanıyor evin karşısında traktör kasasına branda gerip içinde geceyi geçirmek zorunda olan anne babamı akrabalarını düşündükçe.

Arkadaşlar uzaktan yapabileceğimiz en iyi şeylerden biri bölgeden çıkabilecek kadar insanın çıkmasına katkı sunmak, oradan gelen insanlara kucak açmaktır bence. Bölgede kalmak zorunda olanlara çıkamayanlara hakkıyla destek ulaştırılabilir bu şekilde. Elimizden sadece duruo dua etmek gelmemeli, daha fazlası olmalı. Sülalemin bi tarafı Malatya Doğanşehir'de, bir tarafı Osmaniye ve Elbistan'da yaşıyor. Anlatamam içim nasıl yanıyor evin karşısında traktör kasasına branda gerip içinde geceyi geçirmek zorunda olan anne babamı akrabalarını düşündükçe.
Rabbim yardımcıları olsun, çok çok üzüldüm, çok büyük geçmiş olsun , Allah im sen merhametlilerin en merhametlisisin. Senden başka gidecek kapımız yok , sen yardim et Rabbim bizlere.

Oraya gitmeye kalksak destek olmaktan çok köstek olmayalım. Ne yapabiliriz nasıl ulaşıp uzaklaştırabiliriz insanlarımızı... Kelimeleri bir araya getiremiyorum ne yapabiliriz..

Karda kışta insanlar evlerinden barklarından oldular, onca insanımız bunca acıya nasıl katlanacak, soğukta ne yapacak geceyi nerde geçirecek kafam patladı artık.
Gece 4.30 dan beri uyumadım dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıdı ,ağlamak, üzülmek keşke elimizden daha fazlası gelse .gereken desteği yapıp dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor:(

Oraya gitmeye kalksak destek olmaktan çok köstek olmayalım. Ne yapabiliriz nasıl ulaşıp uzaklaştırabiliriz insanlarımızı... Kelimeleri bir araya getiremiyorum ne yapabiliriz..
Yolları yarık çökük gördüm hep. Haydi gidelim diyerek gitmek yardımdan çok külfet olur. Bir de bizi kurtarmaya uğraşırlar. Havaalani pisti bile çökmüş. Artçılardan biri 1 km derinde olmuş. Tahayyül edemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X